Ultimate Fruits Clover Chance demo

Ultimate Fruits Clover Chance

Ultimate Fruits este un joc de pacanele online excepțional, ce oferă câștiguri mari și face parte din categoria de sloturi cu jackpot “Clover Chance”.

Acest joc de pacanele este unul nou, dintr-o serie specială pusă la dispoziția jucătorilor de către EGT Digital. Providerul a reușit să îmbunătățească în mod semnificativ experiența de joc, începând de la simbolurile utilizate, calitatea graficii și coloana sonoră.

Ecranul de joc este unul simplu cu 3×3 role și are 5 linii de plată fixe. Câștigul maxim posibil este unul mic per rotire, de doar 300x miza pariată. Totuși, în cadrul jocului ai la dispoziție 4 jackpoturi pe care le poți câștiga, iar jackpotul Grand atinge valori imense de cele mai multe ori.

Ești pregătit să încerci un joc de pacanele unic și să îți încerci norocul la Ultimate Fruits online?

Cum joci Ultimate Fruits pacanele online

Fiind vorba despre un slot clasic, este foarte simplu să joci pacanele Ultimate Fruits online. Trebuie să intri în modulul de joc, să alegi miza și să apeși pe butonul “Start”. Singurul lucru pe care îl poți face este să dublezi câștigurile obținute. Scopul final al slotului este de a intra în funcția jackpot “Clover Chance”.

Știm că majoritatea jucătorilor de pacanele au un anumit stil de joc și sunt reticenți să încerce sloturi noi. Acestea fiind spuse, dacă nu vrei să îți riști banii, poți să încerci acest slot sub formă de pacanele demo. Dacă nu ai mai jucat astfel de jocuri gratuite, trebuie să știi că nu ți se va cere o depunere pentru a încerca Ultimate Fruits demo și nici nu trebuie să îți faci cont.

Ultimate Fruits mize, simboluri și câștiguri

Ultimate Fruits este un joc de pacanele cu fructe, care face parte din seria nouă de jocuri a celor de la EGT Digital. Astfel, grafica a fost îmbunătățită, iar simbolurile au fost schimbate în mod radical. Chiar dacă este vorba de aceleași simboluri cu fructe, acestea sunt mult mai bine conturate, iar forma lor este una mai plăcută vizual.

În ceea ce privește câștigurile, Ultimate Fruits online este un joc de pacanele cu un nivel de volatilitate medie și un RTP de 96.00%. Câștigul maxim posibil este de 300x miza, dar chiar și așa jocul plătește constant și oferă multe șanse de câștig. Cu ajutorul funcției “Gamble” poți să dublezi fiecare câștig de până la 5 ori.

Jackpot Ultimate Fruits

În cazul în care ai mai jucat sloturi din categoria “Clover Chance” știi deja foarte bine cum funcționează acest jackpot. Dacă ești nou însă, ar trebui să citești cu atenție acest paragraf, pentru că nu știi când vei câștiga jackpotul.

Jackpotul “Clover Chance” se câștigă în mod total aleatoriu. Atunci când ai fost selectat pentru acest premiu vei vedea numele jackpotului înscris pe ecranul de joc la finalul rotirii. Tabelul de joc se va schimba cu unul pe care vei vedea 15 cufere închise. Va trebui să deschizi câte un cufăr pe rând și să colectezi premiile din acestea.

Există patru tipuri de jackpoturi pe care le poți câștiga, iar fiecare are o culoare specifică:

  • Jackpot Mini – mov
  • Jackpot Minor  – albastru
  • Jackpot Major – verde
  • Jackpot Grand – roșu

În 12 dintre cele 15 cufere există perle de culorile jackpotului, iar în trei dintre cufere există câte un trifoi mov, albastru și verde. Atunci când aduni 3 perle de aceeași culoare primești jackpotul aferent acelei culori. Dacă ai strâns 3 perle și un trifoi de aceeași culoare, câștigi următorul jackpot din listă.

Ultimate Fruits slot review

Chiar dacă Ultimate Fruits este un joc de pacanele simplu care are doar 3 role și 3 linii, acesta este extrem de palpitant. Câștigurile apar foarte des în timpul jocului și în orice moment ai ocazia de a câștiga unul dintre jackpoturile prezentate anterior. Experiența de joc per total este superioară, iar EGT Digital a reușit să redefinească calitatea unui slot prin această nouă serie de jocuri.

Dacă și tu ai fost încântat de Ultimate Fruits, îți recomandăm să încerci noile apariții: 20 Hot Burst și 10 Shining Diamonds!

Q&A Ultimate Fruits

  • Câștigul maxim Ultimate Fruits este de 300x miza pe rotire plus marele jackpot Grand.

  • Ultimate Fruits slot online oferă un RTP de 96.00%.

  • Poți câștiga 4 tipuri de jackpot Ultimate Fruits, care sunt de tip progresiv și fac parte din categoria “Clover Chance”.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
💸 RTP96%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii5 Fixed
📶 Role3
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

vampire night - pacanele egt
Amusnet (EGT)

Vampire Night

Joaca Magellan demo online
Amusnet (EGT)

Magellan

White rabbit megaways slots
Relax Gaming

White Rabbit

To top