10 Action Diamond demo

10 Action Diamond

10 Action Diamond este un joc de pacanele cu fructe și simboluri BAR dezvoltat și oferit de către providerul EGT Digital, făcând parte din categoria de jocuri jackpot “Clover Chance”.

Jocul se desfășoară pe un tablou clasic de 5×3 role de joc, cu 10 linii de plată fixe. În cadrul slotului nu există funcție bonus, dar există un simbol wild expansiv care poate duce la câștiguri de până la 750x miza inițială. 

Inspirat din deja celebrul Dice & Roll oferit de către Amusnet Interactive, 10 Action Diamond face parte dintr-o gamă de jocuri care au încercat să copieze într-un mod cât mai fidel acest binecunoscut slot. 

Jocul nu este unul foarte popular în acest moment, dar spre deosebire de alte copii ale pacanelelor Dice & Roll, acesta este unul destul de reușit. În cazul în care nu ai jucat încă 10 Action Diamond pacanele online până acum, află tot ceea ce trebuie să știi și începe să câștigi!

Cum joci la 10 Action Diamond pacanele online?

Pentru a juca 10 Action Diamond online tot ceea ce trebuie să faci este să ai cont la unul dintre cazinourile online licențiate din România. EGT Digital este unul dintre cei mai cunoscuți provideri de sloturi de casino, așa încât vei găsi jocurile acestuia la toate cazinourile online din țara noastră.

În cazul în care nu vrei să riști bani sau vrei să încerci jocul în mod gratuit până te obișnuiești, optează pentru 10 Action Diamond demo. În acest fel poți să joci pacanele gratis, fără să îți faci cont sau fără să depui bani. Alături de acest joc demo vei găsi și toate celelalte jocuri din oferta EGT Digital și nu numai. 

10 Action Diamond mize, simboluri și câștiguri

Așa cum menționam încă de la început, 10 Action Diamond este un joc cu tematică de fructe, așa încât simbolurile principale sunt reprezentate de cireșe, lămâi, portocale și altele. Pe lângă acestea se adaugă și simbolurile clasice de BAR, stelele sub formă de scatter și șeptarii. Simbolul wild este reprezentat de către un diamant, care se extinde pe toate pozitiile alăturate.

Jocul de pacanele online 10 Action Diamond are un nivel de volatilitate mediu spre ridicat și un RTP de 96.04%. În general, câștigurile la acest tip de jocuri apar după o durata mai lungă de joc. În același timp, atunci când jocul nu plătește, pierderile nu sunt la fel de mari precum în cazul unui joc cu volatilitate foarte mare.

Cea mai interesantă caracteristică a slotului este simbolul wild în formă de diamant. Acesta poate apărea oriunde pe tabloul de joc și înlocuiește toate simbolurile în afară de scatter-ul stea. Wild-ul se extinde și acoperă toate căsuțele din imediata apropiere a căsuței pe care se află și realizează legături câștigătoare cu toate simbolurile.

Jackpot 10 Action Diamond

10 Action Diamond pacanele online face parte din categoria de jocuri jackpot “Clover Chance”. Acest lucru înseamnă că fiecare rotire realizată te califică direct având posibilitatea de a câștiga în orice moment unul dintre cele patru jackpoturi disponibile. Jackpotul “Clover Chance” se câștigă în mod total aleatoriu, indiferent de miză sau rotire.

În momentul în care pe ecran apare simbolul “Clover Chance” înseamnă că ai intrat în jackpot și vei câștiga unul dintre premii. Vei observa 15 cufere în cadrul tabloului de joc, fiecare având în interior un simbol diferit, corespunzător unui tip de jackpot. Dintre aceste cufere, 12 conțin perle de diferite culori, în timp ce trei conțin simboluri în formă de treflă care te trec la următorul nivel de jackpot. Funcția jackpot se termina atunci când unul dintre jackpoturi este câștigat.

Cum câștigi “Clover Chance” Jackpot

Ai posibilitatea de a câștiga jackpotul clover chance în următoarele moduri:

  • Jackpot Mini: atunci când ai acumulat trei perle mov
  • Jackpot Minor: atunci când ai acumulat 3 perle albastre sau trei perle mov și un trifoi mov
  • Jackpot Major: atunci când ai acumulat 3 perle verzi sau trei perle albastre și un trifoi albastru
  • Jackpot Grand: atunci când ai acumulat 3 perle roșii sau trei perle verzi și un trifoi verde

10 Action Diamond slot review

Chiar dacă la prima vedere 10 Action Diamond este doar o reinterpretare a celebrului Dice and Roll, din punctul nostru de vedere acest joc de păcănele este mult mai interesant. De asemenea, ai mereu șansa de a câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi “Clover Chance” care de multe ori ating sume substanțiale. Nu în ultimul rând, câștigul maxim într-o singură rotire în jocul de bază este de 750x miza pariată.

Q&A 10 Action Diamond

  • Nivelul de volatilitate al jocului 10 Action Diamond pacanele online este unul mediu spre ridicat, cu un RTP de 96.04%.

  • În cadrul jocului 10 Action Diamond online, simbolul wild este reprezentat de un diamant care se extinde pe toate pozitiile alăturate.

  • Da. Poți juca demo 10 Action Diamond gratis pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
💸 RTP96.04%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si jackpot
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X