Shining boom demo

Shining Boom Clover Chance

Câștigurile explozive așteaptă să fie descoperite în Shining Booom, un nou joc de pacanele EGT Digital care este conectat la sistemul de Jackpot Clover Chance.

Jocul se desfășoară pe 5×6 role și dispune de o grafică modernă, cu simboluri pline de culoare și efecte dinamice. Câștigurile se formează în cascadă, iar rotirile gratuite și simbolurile speciale însoțite de multiplicatori măresc atât intensitatea jocului, cât și șansele de câștig. În plus, runda bonus poate fi și cumpărată la plata unei sume de bani sau poate fi influențată pentru activare prin mod miză specială, iar orice câștig poate fi pariat în runda de risc.

Chiar dacă Shining Boom poate fi ușor comparat cu alte jocuri de pacanele cu fructe, acesta este mult mai interesant, așa că hai să descoperim împreună tot ce are de oferit jocul de pacanele ca la aparate Shining Boom! 

Cum joci Shining Boom pacanele online

În teorie, să joci pacanele Shining Booom este simplu și ușor. În practică, este la fel, iar pentru a juca acest joc de pacanele cu fructe doar deschide Shining Boom online pe dispozitivul preferat și selectează pariul de joc dorit. Apasă start, iar simbolurile vor exploda la fiecare combinație câștigătoare.

Dacă vrei să încerci acest joc de pacanele EGT Digital dar nu ești dispus să efectuezi o depunere, atunci poți juca gratuit Shining Boom demo. Nu ai nevoie de cont pentru a testa, iar în timp ce joci pacanele gratis, ai șansa ideală de a descoperi dacă jocul merită sau nu o șansă.

Shining Boom mize, simboluri și câștiguri

Shining Boom se află printre puținele jocuri care nu au specificate datele tehnice, însă după o sesiune de joc în care am obținut câștiguri frecvente, variate în valoare, din experiență putem spune că jocul are un RTP situat în jurul valorii de 96% și o volatilitate de nivel mediu.

Fără linii de plată, câștigurile se formează în cascadă la combinații de 8 sau mai multe simboluri identice, prin colapsare. Orice formație câștigătoare dispare de pe ecran, iar spațiile rămase libere sunt ocupate de simbolurile de deasupra lor pentru a forma noi combinații de succes. Procesul este nelimitat și are loc până în momentul în care pe role nu se mai formează combinații câștigătoare, când are loc plata sumei realizate.

Simbolurile sunt specifice jocurilor de pacanele cu fructe și șeptari și își fac apariția pe un fundal mov pentru a forma posibile combinații câștigătoare. Cel mai bine plătit simbol este steluța aurie, care realizează plăți de până la 100x miza, urmat de simbolurile septar și clopoțel care plătesc până la 50x, respectiv până la 25x miza pariată. Fructele reprezentate de struguri, pepeni, căpșuni, prune, portocale, lămâi și cireșe mențin câștigurile frecvente și realizează plăți de până la 15x miza pariată.

Runda bonus Shining Boom este declanșată de apariția simbolurilor scatter redate de stelutele aurii, iar simbolul multiplicator redat de un glob multicolor își face apariția doar în timpul rotirilor gratuite și poate multiplica câștigurile obținute în cadrul unei rotiri.

Bonus și rotiri gratuite Shining Boom

Apariția pe rolele de joc a 4 sau mai multe simboluri scatter declanșează 10 rotiri gratuite Shining Boom. 

Runda bonus poate fi redeclanșată la apariția simbolurilor scatter pe role, iar un număr de 3, 4, 5 sau 6 simboluri adaugă 5 rotiri suplimentare celor existente. În timpul rotirilor gratuite, pe role își pot face apariția simbolurile multiplicator care au valori cuprinse între x2 și x100. Dacă obții mai multe simboluri multiplicator, atunci valorile acestuia se însumează și se adaugă câștigului obținut în urma unei rotiri.

De asemenea poți cumpăra runda bonus pentru plata sumei de 100x miza pariată sau poți dubla șansele de declanșare prin mod miza specială, pentru 1.25x miza. Activarea unei opțiuni duce la anularea celeilalte, iar rotirile gratuite se joacă cu miza selectată în momentul declanșării.

În plus, orice câștig poate fi pariat în runda de risc, unde dacă intuiești corect culoarea cărții ce urmează a fi întoarsă, atunci câștigul se dublează. În caz contrar, suma se pierde, iar jocul se reia. Poți dubla de până la 5 ori câștigul obținut în urmă unei rotiri, dar nu poți paria câștigul jackpot.

Jackpot Shining Boom

Jocul de pacanele Shining Boom este conectat la sistemul de jackpot Clover Chance. Acest lucru înseamnă că în orice moment al jocului, indiferent pe ce miză alegi să joci, ai șansa ca în mod aleatoriu să câștigi unul din cele 4 jackpoturi progresive.

Dacă este activată funcția Jackpot Clover Chance, atunci pe interfața de joc își vor face apariția 15 cufere. 12 dintre acestea ascund simboluri perla în diferite culori: roșu, verde, albastru și mov, iar restul cuferelor conțin simboluri redate de un trifoi cu 4 foi de culoare verde, albastru și mov.

În urma alegerilor, poți câștigă unul din cele 4 jackpoturi progresive Clover Chance, după cum urmează:

  • Jackpot Grand – colectează 3 simboluri perla de culoare roșie sau 3 simboluri perla verde și trifoi verde 
  • Jackpot Major – colectează 3 simboluri perla de culoare verde sau 3 simboluri perla albastru și trifoi albastru
  • Jackpot Minor – colectează 3 simboluri perla de culoare albastru sau 3 simboluri perla mov și trifoi mov
  • Jackpotul Mini – colectează 3 simboluri perla de culoare mov

Funcția Jackpot Shining Boom se încheie în momentul în care este câștigat unul din cele 4 niveluri Clover Chance.

Shining Boom slot review

Nu-i așa că te-ai gândit la jocul de pacanele Sweet Bonanza atunci când ai citit acest review? Ei bine, Shining Boom poate fi ușor comparat cu jocul celor de la Pragmatic Play datorită multiplicatorilor din runda bonus care pot mări considerabil câștigurile. 

Ce este însă diferit la jocul de pacanele EGT Digital este jackpotul Clover Chance și opțiunea de a paria câștigurile în runda de risc. În acest fel, cu jocul de pacanele Shining Boom ai parte de mai multă adrenalină și momente pline de suspans. Așa că indiferent că preferi Sweet Bonanza sau Shining Boom, câștigurile nu vor înceta să surprindă la fiecare sesiune de joc. Ești pregătit de distracție?

Q&A Shining Boom

  • Câștigurile Shining Boom se formează în cascadă, la combinații de simboluri identice. Acestea dispar de pe ecran, iar spațiile rămase libere sunt ocupate de alte simboluri, pentru noi șanse de câștig.

  • Din jocul de bază, apasă butonul “Buy Bonus/Cumpără Bonus” și confirmă că ești de acord cu plata sumei de 100x miza pariată, iar runda bonus Shining Boom va fi activată instant.

  • Poți juca pacanele demo Shining Boom gratuit pe cazino.ro, unde te așteaptă și alte jocuri de pacanele gratis.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
💸 RTP96%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top