40 Zodiac Wheel Bell Link demo

40 Zodiac Wheel Bell Link

40 Zodiac Wheel Bell Link este un joc de pacanele online care face parte din categoria sloturilor cu jackpot “Bell Link”. Acesta este dezvoltat și oferit de către EGT Digital, unul dintre cei mai celebri provideri de jocuri de cazino din lume.

Ultima dată am scris o recenzie despre Zodiac Wheel Bell Link, iar cititorii noștri au fost încântați că au avut ocazia să descopere un nou slot fabulos. Asta ne-a determinat să vorbim și despre 40 Zodiac Wheel Bell Link, un slot care practic s-a construit pe baza celui amintit anterior.

Regulile de joc pentru jocurile de tip “Bell Link” sunt identice, singura diferență fiind reprezentată de numărul de linii de plată. 40 Zodiac Wheel – Bell Link se joacă pe un ecran cu 5×4 role de joc și oferă 40 de linii de plată fixe.

Ești pregătit să descoperi lumea magică oferită de 40 Zodiac Wheel Bell Link online?

Cum joci 40 Zodiac Wheel Bell Link pacanele online

În teorie, ar trebui să urmezi trei pași simpli pentru a juca pacanele 40 Zodiac Wheel Bell Link: intră în contul de cazino, alege miza și începe să joci. În practică, ar fi indicat să știi care sunt regulile jocului și cum funcționează. Funcția de bază este una caracteristică jocurilor clasice de la Amusnet Interactive, unde tot ceea ce poți face este să învârti rolele și să dublezi câștigurile. 

Atunci când câștigi funcția bonus modul de joc este cu totul diferit. Pe ecranul de joc vor apărea niște clopoței de aur pe care vei vedea înscrise premii în bani sau chiar și jackpoturi. Scopul jocului este de a aduna cât mai mulți astfel de clopoței, fie că joci pacanele demo sau pe bani reali. Dacă jocul ți se pare prea complicat, testează prima dată 40 Zodiac Wheel Bell Link demo, după care încearcă să joci la un cazino licentiat.

40 Zodiac Wheel Bell Link mize, simboluri și câștiguri

Așa cum am menționat și altă dată în recenziile jocurilor “Bell Link”, EGT Digital nu oferă informații publice cu privire la RTP sau volatilitate pe site-ul lor. Acest aspect este oarecum ciudat, dar nu influențează cu nimic câștigurile pe care le poți obține sau desfășurarea jocului.

Dacă nu ai mai jucat până acum 40 Zodiac Wheel Bell Link, trebuie să știi că intervalul de mize este unul extrem de generos, începând de la 50 de bani și până la 50 de lei, în funcție de cazino. Nu există un câștig maxim predefinit, deoarece valoarea jackpotului Grand diferă de la un cazino la altul.

Simbolurile din cadrul jocului sunt identice cu cele pe care le regăseșți în jocul clasic Zodiac Wheel, care a stat și la baza acestui slot. Grafica rămâne la fel de performantă, culorile puternice, iar coloana sonoră palpitantă. Cel mai important simbol din cadrul jocului este clopoțelul, care îți poate aduce funcția bonus.

Bonus și rotiri gratuite 40 Zodiac Wheel – Bell Link

Vei câștiga funcția bonus cu rotiri gratuite la 40 Zodiac Wheel Bell Link când pe ecran apar cel puțin 5 clopoței. Pe fiecare clopoțel vei vedea înscris un premiu în bani sau un tip de jackpot, iar la finalul bonusului vei câștiga suma totală acumulată. Bonusul începe cu 3 rotiri gratuite care se resetează pentru fiecare clopoțel nou primit. Dacă reușești să umpli tot ecranul, vei primi un multiplicator de 2x sau 4x al câștigului.

În cadrul jocului există și 4 tipuri de jackpoturi din categoria “Bell Link” pe care le poți câștiga:

  • Jackpot Mini – are valoare fixă, în funcție de miză, și îl câștigi când apare pe ecran în funcția bonus
  • Jackpot Minor – are valoare fixă, în funcție de miză, și îl câștigi când apare pe ecran în funcția bonus
  • Jackpot Major – are valoare variabila și îl câștigi când apare pe ecran în jocul de bază sau în funcția bonus
  • Jackpot Grand – are valoare variabilă și îl câștigi când apare de trei ori în aceeași rotire pe ecran

40 Zodiac Wheel – Bell Link slot review

Opinia noastră este una clară: EGT Digital a reușit să se autodepășească și a oferit din nou pasionaților de păcănele un joc fenomenal. Există foarte puține sloturi pe piață care reușesc să ofere o experiență pozitivă, captivantă și în același timp și oferă câștiguri mari și foarte mari, iar 40 Zodiac Wheel Bell Link este unul dintre ele.

Dacă ai fost încântat de 40 Zodiac Wheel Bell Link încearcă și 40 Super Fruits Bell Link pentru o experiență și mai incredibilă!

Q&A 40 Zodiac Wheel Bell Link

  • Pentru a câștiga jackpotul Grand la jocul de pacanele 40 Zodiac Wheel Bell Link, pe ecran trebuie să apară trei clopoței de culoare roșie.

  • Poți să joci demo 40 Zodiac Wheel Bell Link gratuit pe cazino.ro, unde vei găsi mai multe jocuri de păcănele demo.

  • Jocul de pacanele 40 Zodiac Wheel Bell Link este oferit de către providerul de jocuri de noroc EGT Digital.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 10

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu jackpot
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Zodiac Wheel - slots
Amusnet (EGT)

Zodiac Wheel

GAtes of Valhalla demo
Pragmatic Play

Gates of Valhalla

Coin miner demo
Gaming Corps

Coin Miner

To top