10 Shining Diamond demo

10 Shining Diamond Clover Chance

10 Shining Diamond este un joc de pacanele online extrem de captivant, care face parte din categoria sloturilor cu jackpot “Clover Chance”. 

Dacă ești iubitor de sloturi cu simbol wild expansiv și te-ai săturat de jocurile clasice pe care le știi de ani de zile, probabil 10 Shining Diamond este soluția. Vei descoperi un slot cu tematică cu fructe dezvoltat de către EGT Digital, care seamănă foarte mult cu Shining Crown, dar este mult mai atrăgător.

Jocul se desfășoară pe un ecran clasic cu 5×3 role de joc și oferă 10 linii de plată fixe. Grafica și calitatea simbolurilor au fost mult îmbunătățite, deoarece acesta este unul dintre puținele sloturi originale produse de către EGT Digital. Restul au fost copiate de la Amusnet și introduse în diverse categorii de jocuri.

Descoperă alături de noi 10 Shining Diamonds ,cel mai nou și palpitant slot din ofertă!

Cum joci 10 Shining Diamond pacanele online

Este extrem de simplu să joci pacanele 10 Shining Diamond online, deoarece jocul nu include funcții sau caracteristici speciale. Nu există o funcție bonus cu rotiri gratuite în cadrul jocului, așa încât tot ceea ce trebuie să faci este să învârti rolele și să dublezi câștigurile. În cazul în care ești fan sloturi clasice, deja vei știi tot ceea ce trebuie să faci.

În eventualitatea în care nu vrei să îți riști banii la un slot pe care nu îl cunoști, poți să joci prima dată jocul în varianta de pacanele demo. Întreaga experiență de joc este identică, iar tu ai șansa să testezi jocul de păcănele în mod gratuit. Pentru că este vorba de un joc popular, vei întâlni 10 Shining Diamond demo pe toate platformele de jocuri gratuite.

10 Shining Diamond mize, simboluri și câștiguri

Chiar dacă jucăm pacanele online de plăcere și de distracție, cu toții urmărim și să câștigăm niște bani din asta. Astfel, este foarte important să știi dinainte ce mize, simboluri și câștiguri oferă slotul pe care îl joci. 10 Shining Diamond este inclus în categoria jackpot “Clover Chance”, care îți da șansa de a câștiga 4 jackpoturi pe lângă câștigurile din funcția de bază.

Exact ca și la restul jocurilor de la EGT Digital, intervalul de mize pe care îl ai la dispoziție este unul generos, fiind cuprins între 0.10-50 de lei. Câștigurile se înregistrează pe 10 linii de plată fixe, începând de la prima rolă din stânga. Orice câștig poate fi dublat de cel mult 5 ori, în funcție de valoarea inițială a acestuia, iar cel mai mare câștig teoretic este de 5000x miza pe rotire.

Un aspect foarte interesant și atractiv al jocului sunt simbolurile. În timp ce la majoritatea jocurilor cu tematică cu fructe ale acestui provider simbolurile sunt la fel, de aceasta dată ele diferă. Atât forma, cât și calitatea grafică a simbolurilor a fost îmbunătățită semnificativ, ceea ce oferă un nivel de experiență de joc mult mai bun.

Jackpot 10 Shining Diamond

În cazul în care ai încercat alte jocuri din categoria “Clover Chance” știi deja cum funcționează acest jackpot. Dacă nu ai mai făcut-o, să știi că este identic din punct de vedere funcțional cu jackpotul “Jackpot Cards”. Valoarea jackpoturilor diferă de la un cazino la altul, dar modul în care se câștigă acestea este același.

Câștigarea jackpotului poate avea loc în orice moment, în mod total aleatoriu. Atunci când câștigi funcția jackpot, vei vedea pe ecran 15 simboluri în formă de cufăr, iar tu vei deschide câte unul pe rând. Dintre aceste cufere, 12 conțin simboluri în formă de perle colorate, iar 3 dintre acestea au cate un trifoi colorat. 

Atunci când ai adunat trei perle de aceeași culoare vei câștiga jackpotul aferent acelei culori. De asemenea, dacă strângi trei perle și un trifoi la fel, câștigi jackpotul de la nivelul următor.

10 Shining Diamond slot review

Orice joc care face parte din categoria “Clover Chance” aduce un nivel de adrenalină foarte ridicat. Șansa de a câștiga în orice moment un jackpot de sute de mii de lei este suficientă pentru a face slotul mult mai palpitant. Mai mult de atât, 10 Shining Diamond oferă o experiență de joc extraordinară prin simplu fapt că este un slot mult peste cele asemănătoare ale competiției.

După ce joci 10 Shining Diamond, dacă vrei să descoperi un joc de pacanele online și mai palpitant, încearcă Mystic Desert.

Q&A 10 Shining Diamond

  • Câștigul maxim 10 Shining Diamond este de 5000x miza pariată.

  • Poți juca demo 10 Shining Diamond gratuit pe cazino.ro. 

  • 10 Shining Diamond slot online include un simbol wild expansiv.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.8 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
🃏 Tip jocPacanele cu jackpot
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterNu
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top