Dragons realm pacanele demo

Dragon’s Realm

Dragon’s Realm este un joc de pacanele cu dragoni, dezvoltat și oferit de către providerul EGT Digital.

Jocul se desfășoară pe un ecran de joc de 5×4 role, cu 40 de linii de plată fixe. Acest slot are o multitudine de funcții și caracteristici speciale și, la fel ca 24K Dragon, se află printre cele mai complexe jocuri pe care le-am încercat.

Pe de o parte, Dragon’s Realm pacanele online este inspirat din jocurile clasice ale producatorului Amusnet Interactive desfășurate pe 40 de linii. Chiar și așa, multitudinea de feluri noi în care poți înregistra câștiguri, face ca acest joc, dar și altele precum Princess Cash să fie mult mai interesante și populare între pasionații de jocuri de cazino. 

Ești pregătit să descoperi lumea mistică și să câștigi cu Dragons Realm online?

Cum joc Dragons Realm pacanele online?

Foarte simplu. Dacă vrei să joci pacanele Dragon’s Realm online tot ceea ce trebuie să faci este să te loghezi în contul de joc, să alegi miza și să te bucuri de adrenalină. Modul de funcționare al jocului este identic cu alte sloturi mai simple. Tot ceea ce trebuie să faci însă este să citești informațiile, pentru a înțelege exact cum plătește fiecare funcție specială.

În cazul în care nu ai cont la cazino sau vrei prima dată să testezi jocul, te invităm să joci Dragon’s Realm demo. Vei găsi acest joc, împreună cu alte sute de pacanele, disponibile la un click distanță. Nu ești nevoit să îți faci cont și nici nu trebuie să depui bani. Sigur, nu vei obține nici câștiguri reale, dar te vei distra pe cinste.

Dragon’s Realm mize, simboluri și câștiguri

Dragon’s Realm pacanele online este un joc cu un nivel de volatilitate ridicată, ce oferă un RTP 96.34%. Mizele pe care le poți juca nu sunt foarte mari, în general între 0.50 bani și 20 de lei per mână, dar totul depinde de cazinoul la care joci. Chiar și așa, câștigurile pe care le poți obține sunt mari, mai ales când te gândești la jackpotul Grand.

Simbolurile de bază ale jocului sunt cele clasice, între 10 și A, la care se adaugă un simbol în formă de ou de dragon și 4 simboluri de dragoni de diferite culori. Pe lângă acestea, există un simbol wild sub forma unei eroine și un simbol scatter sub forma unui ochi de dragon.

Bonus și rotiri gratuite Dragon’s Realm

Atunci când vine vorba despre bonus și rotiri gratuite, jocul de pacanele Dragons Realm este unul dintre cele mai complexe. În cadrul jocului există o funcție bonus ce se câștigă în momentul în care pe ecran apar 3 simboluri scatter, pe rolele 1, 3 și 5. În acest moment există 7 tipuri de bonus ce poate fi câștigat, în mod total aleatoriu: 

  • 7 rotiri gratuite
  • 10 rotiri gratuite
  • 15 rotiri gratuite 
  • 25 de rotiri gratuite
  • 5 rotiri gratuite + funcția Jackpot
  • 7 rotiri gratuite + funcția Jackpot
  • 10 rotiri gratuite + funcția Jackpot

Dar asta nu este tot! În cadrul slotului Dragon’s Realm există și o funcție specială de RESPIN. Aceasta se activează atunci când pe ecranul de joc cel puțin o coloană este plină cu unul dintre cele 4 simboluri de dragoni. Funcția apare atât în jocul de bază, cât și în bonus. Coloanele pline cu dragoni de deplasează în partea stângă a ecranului, iar rotirile gratuite vor continua până când pe ecran nu mai apar alți dragoni noi de același fel.

Dragon’s Realm Jackpot

Dragon’s Realm online este un joc care se înscrie în mod automat la jackpotul progresiv “High Cash”. Asta înseamnă că la fiecare rotire ai șansa de a câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi oferite de către EGT Digital. 

Ai la dispoziție două moduri prin care poți câștiga jackpotul “High Cash” atunci când joci pacanele Dragon’s Realm. Prima este dacă în cadrul funcției RESPIN reușești să umpli întregul panou de joc cu dragoni. Atunci vei câștiga jackpotul aferent culorii dragonului de pe ecran.

Cea de-a doua variantă este atunci când câștigi jackpotul în mod direct. Pe ecranul de joc vor apărea 12 mingi de foc, iar în spatele fiecăreia există un simbol cu un dragon de diverse culori. Vei alege câte o minge pe rand, iar atunci când ai colectat 3 dragoni de aceeași culoare vei primi jackpotul aferent acelui dragon. 

Dragon’s Realm slot review

Dragon’s Realm este un slot extrem de palpitant, care îți oferă o multitudine de oportunități de câștig și te ține mereu în priză. În cadrul funcției bonus ai la dispoziție 7 variante diferite pe care le poți câștiga. Pe lângă asta, mai ai și funcția RESPIN care îți poate aduce câștiguri suplimentare la fiecare mână. Nu în ultimul rând, dacă ești suficient de norocos, poți câștiga oricând unul dintre cele 4 jackpoturi “High Cash”.

Q&A Dragon’s Realm

  • În cadrul funcție bonus Dragon’s Realm poți obține 7 variante diferite de joc.

  • Da. Alături de alte jocuri de pacanele, poți să joci gratis Dragon’s Realm demo pe cazino.ro .

  • Dragons Realm slot online are un nivel de volatilitate ridicată, cu un RTP de 96.34%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
💸 RTP96.34%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu dragoni
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Zeus vs Hades - Gods of War pacanele demo

Zeus vs Hades – Gods of War

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

Joacă
Iron Bank pacanele demo
relax

Iron Bank

Nota: 4.9 / 5. Voturi: 9

Nici un vot pana acum

Joacă
burning slots 40 demo

Burning Slots 40

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Joacă
The dog house Megaways Pacanele online gratis
pragmatic

The Dog House Megaways

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 82

Nici un vot pana acum

Joacă
To top