pacanele demo Zodiac Wheel Bell Link

Zodiac Wheel Bell Link

Zodiac Wheel Bell Link este un joc de pacanele online nou intrat în categoria “Bell Link” a celor de la EGT Digital. Dacă iubești sloturile cu câștiguri mari și rotiri gratuite, citește această recenzie până la capăt.

Jocul de pacanele clasic Zodiac Wheel este oferit de către Amusnet Interactive. Aceștia au făcut o colaborare cu providerul EGT Digital prin care au îmbunătățit cele mai populare sloturi. Au fost adăugate o serie de funcții bonus și jackpoturi despre care vom vorbi astăzi, și astfel a apărut Zodiac Wheel – Bell Link.

Atunci când vorbești despre un joc atât de popular este greu să găsești aspecte negative, deoarece pur și simplu nu există. Experiența de joc este una unică, câștigurile sunt mari, iar distracția este garantată.

Ești pregătit să descoperi Zodiac Wheel Bell Link și să îți încerci șansa de a câștiga marele jackpot?

Cum joci Zodiac Wheel Bell Link pacanele online

Funcția de bază a jocului Zodiac wheel – Bell link este identică cu cea a jocului clasic pe care deja îl cunoști. Pe lângă simbolurile care există deja, se mai adaugă niște clopoței din aur cu premii în bani înscrise pe aceștia. Scopul jocului este de a primi cel puțin 5 clopoței pe ecran, care vor declanșa funcția bonus.

Este foarte ușor să joci pacanele Zodiac Wheel Bell Link pentru că nu trebuie să faci nimic în afară de a roti rolele și a dubla câștigurile obținute. Chiar și așa, dacă vrei să testezi prima dată slotul sau să îl încerci fără bani reali, optează pentru pacanele demo. Pe platformele de specialitate vei găsi disponibil Zodiac Wheel Bell Link demo, împreună cu toate jocurile Bell Link.

Zodiac Wheel – Bell Link mize, simboluri și câștiguri

Zodiac Wheel – Bell Link online este unul dintre puținele jocuri pentru care nu am găsit informații oficiale în ceea ce privește RTP-ul și nivelul de volatilitate. Din experiență însă, volatilitatea jocului este extrem de ridicată, iar câștigurile mari pot să apară în orice moment. Nu există un câștig maxim posibil fix, deoarece valoarea jackpotului cel mare diferă în funcție de cazino.

Un aspect interesant și în egală măsură atrăgător sunt simboluri de joc. Acestea au un caracter unic și nu le regăsești la nici un alt slot. Este aproape imposibil să introducem jocul într-o tematică clasică, având în vedere că simbolurile te duc cu gândul la anul 1800 sau la vremea în care trăia Sherlock Holmes.

Atunci când joci pacanele Zodiac Wheel Bell Link ai la dispoziție mai multe modalități de a obține câștiguri. Prima varianta este cea clasică, prin formațiile câștigătoare care apar pe cele 5 linii de plată fixe. A doua este în cadrul funcției bonus prin premiile instant care apar pe clopoțeii de aur, iar ultima este prin intermediul celor 4 jackpoturi.

Bonus și rotiri gratuite Zodiac Wheel Bell link

Funcția bonus a jocului Zodiac Wheel Bell Link este una de tip Respin, cu 3 rotiri gratuite inițiale. Vei câștiga bonusul atunci când pe ecran apar cel puțin 5 clopoței, iar fiecare clopoțel suplimentar resetează numărul rotirilor la 3. Bonusul se încheie atunci când ai reușit să umpli întregul ecran sau când nu ai mai primit scattere suplimentare 3 învârtiri la rând.

Pe durata specialei există patru jackpoturi pe care le poți câștiga. Primele două jackpoturi, Mini și Minor au o valoare care diferă în funcție de miza aleasă. Acestea pot să apară ori de câte ori pe ecran. Al treilea jackpot, Major, are o valoare variabilă în funcție de cazino și este suficient să apară o dată în funcția de bază sau în timpul jocului bonus. Ultimul și cel mai mare premiu, jackpotul Grand, se câștigă atunci când pe ecran apar 3 clopoței roșii. 

Zodiac Wheel Bell Link slot review

Până în acest moment nu am reușit să găsim nici un slot din categoria “Bell Link” care să nu ne încânte. Întreaga experiență de joc este una fermecătoare, jocul are un nivel de adrenalină ridicat, iar câștigurile maxime posibile sunt foarte mari. La cele mai mari cazinouri din România jackpotul Grand atinge valori de sute de mii de lei.

Dacă și ție ți-a plăcut Zodiac Wheel Bell Link și te încântă acest tip de sloturi cu jackpot, să știi că mai există încă un joc pentru tine. Încearcă și 40 Zodiac Wheel Bell Link, care este și mai complex și oferă mai multe șanse de câștig.

Q&A Zodiac Wheel Bell Link

  • Câștigi funcția bonus Zodiac Wheel Bell Link atunci când pe ecran apar cel puțin 5 clopoței de aur.

  • Poți juca demo Zodiac Wheel Bell Link gratuit și fără cont pe cazino.ro

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la jocul de pacanele Zodiac Wheel Bell Link este jackpotul Grand care atinge valori de sute de mii de lei.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu jackpot
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top