40 Super Fruits Clover Chance demo

40 Super Fruits Clover Chance

40 Super Fruits este unul dintre cele mai noi jocuri de pacanele online scoase pe piață de către EGT Digital. Slotul face parte din categoria jackpot “Clover Chance” și oferă câștiguri foarte mari.

Într-un review anterior am vorbit despre slotul 40 Super Fruits Bell Link, oferit de către același provider. Același tip de joc de păcănele a fost modificat prin indepartea funcției bonus și inlocuire acesteia cu cele 4 jackpoturi pe care le poți câștiga în mod direct.

Am lăudat în repetate rânduri providerul EGT Digital pentru că a venit cu o serie nouă de jocuri în care a îmbunătățit semnificativ grafica și simbolurile. Coloana sonoră rămâne una standard, dar care se potrivește foarte bine acestui tip de slot. 

Citește mai departe și afla cum poți câștiga până la 1000x miza la fiecare rotire sau chiar și marele jackpot Grand!

Cum joci 40 Super Fruits pacanele online

Din punct de vedere tehnic, 40 Super Fruits pacanele online este un joc foarte simplu. Nu există reguli de joc speciale, ci se aplică aceleași reguli pe care probabil le știi deja de la jocurile Amusnet Interactive. Scopul principal al jocului este de a câștiga funcția bonus “Clover Chance” care îți oferă 4 jackpoturi diferite.

Menționam faptul că ecranul de joc și regulile sunt diferite în cadrul funcției bonus. Cel mai indicat ar fi să joci acest slot pe un site de pacanele gratis, pentru a înțelege exact toate regulile de joc. În cazul în care nu ai mai făcut asta, trebuie să știi că pentru a juca 40 Super Fruits demo nu trebuie să plătești nimic și nici măcar nu trebuie să îți faci un cont.

40 Super Fruits mize, simboluri și câștiguri

40 Super Fruits online este un joc cu un nivel de volatilitate medie. Există multe momente în care jocul plătește puțin, dar atunci când începi să câștigi sumele se adună rapid în contul tău. Câștigul maxim posibil pe o rotire este de 1000x miza, dar jackpotul Grand atinge valori mult mai mari, în funcție de cazino.

Așa cum ziceam și la începutul acestei recenzii, 40 Super Fruits face parte dintr-o serie nouă de jocuri. Simbolurile au fost îmbunătățite în mod excepțional, EGT Digital renunțând la varianta clasică care era deja prea monotonă. Grafica este de asemenea una de calitate înaltă, iar per total experiența de joc a devenit mult mai bună.

Slotul prezintă un ecran de joc cu 5×4 role, care formează 40 de linii de plată fixe. Câștigurile se obțin de la prima rolă către ultima, prin formații de minim 3 simboluri. Ai posibilitatea să îți alegi miza dintr-un interval foarte variate, începând de la 40 de bani pe rotire și până la 200 de lei.

Jackpot 40 Super Fruits

Atunci când joci 40 Super Fruits poți câștiga în orice moment unul dintre cele 4 jackpoturi “Clover Chance”. Valorile jackpoturilor diferă de la un cazino la altul, dar în general jackpotul Major și jackpotul Grand ajung la sume foarte mari. 

În cadrul funcției jackpot ecranul de joc și regulile sunt total diferite. Vei observa pe ecran 15 cufere mari, iar în interiorul fiecăruia există un premiu. Trei dintre aceste premii sunt de tipul unui trifoi mov, albastru sau verde. Restul de 12 cufere conțin perle de culoare albastră, mov, verde și roșie. Fiecare culoare corespunde unui tip de jackpot, așa cum poți vedea în partea de sus a ecranului.

Vei câștiga jackpotul aferent culorii perlelor și a trifoiului pe care le aduni, în două moduri:

  1. În momentul în care ai adunat 3 perle de aceeași culoare, câștigi jackpotul de acea culoare
  2. În momentul în care ai adunat 3 perle de aceeași culoare și trifoiul, câștigi următorul jackpot ca valoare

40 Super Fruits slot review

Principalele motive pentru care ar trebui să încerci și tu măcar o dată jocul de pacanele 40 Super Fruits sunt următoarele: jocul este extrem de palpitant, experiența de joc ajunge la cel mai înalt nivel, poți câștiga oricând marele jackpot. Un singur aspect ar putea fi îmbunătățit și anume câștigul maxim posibil într-o rotire. Chiar și așa, valoarea jackpotului Grand compensează în mod semnificativ.

Dacă vrei ca nivelul de adrenalină să crească și mai tare, încearcă și 40 Super Hot Bell link tot de la EGT digital.

Q&A 40 Super Fruits

  • Câștigul maxim 40 Super Fruits este de 1,000x miza pe rotire, plus marele jackpot Grand.

  • Jocul de pacanele 40 Super Fruits este conectat la sistemul de jackpot “Clover Chance”, care este de tip progresiv și este structurat pe 4 niveluri.

  • Poți juca demo 40 Super Fruits gratuit pe cazino.ro, unde vei găsi o colecție impresionantă de pacanele demo.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
💸 RTP96%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top