Sevens Play demo

Sevens Play

Sevens Play online este unul dintre cele mai noi sloturi oferite de către Pate Play. Jocul are o tematică cu fructe și este extrem de palpitant. În cadrul jocului ai 4 jackpoturi pe care le poți câștiga în orice moment.

Ecranul de joc este unul special, având 3 role și 3 linii. Câștigurile se realizează pe 5 linii de plată fixe, cu un câștig maxim posibil de 1000x miza aleasă. Simbolurile sunt extrem de bine conturate, grafica este excepțională, iar coloana sonoră se potrivește perfect jocului.

Inspirat dintr-un joc mult mai popular, Supreme Hot de la Amusnet Interactive, Sevens Play a devenit rapid unul dintre cele mai căutate sloturi din oferta Pate Play. Providerul nu este încă prezent în toate cazinourile online din România, dar se dezvoltă în fiecare zi.

Citește această recenzie Sevens Play și descoperă mai multe despre acest slot!

Cum joci Sevens Play pacanele online

Deja probabil te întrebi cum și unde poți să joci și tu Sevens Play pacanele online. Așa cum menționam anterior, nu vei găsi jocurile celor de la Pate Play la toate cazinourile online din România. Chiar și așa, cele mai mari dintre acestea ar trebui să aibă deja jocul în grilă, așa încât acum ai și tu șansă să îți încerci norocul la acest slot extraordinar.

În cazul în care cazinoul tău preferat nu oferă acest joc sau vrei să joci pacanele gratis doar pentru distracție, îți recomandăm să încerci Sevens Play demo. Dacă nu ai mai jucat un slot demo, trebuie să știi că acesta este identic cu cel real. Singura diferență este că nu vei juca pe bani reali, ci pe bani virtuali. Distracția însă este garantată și ai ocazia să descoperi jocul.

Sevens Play mize, simboluri și câștiguri

Jocul de pacanele Sevens Play are un nivel de volatilitate medie spre scăzută și oferă un RTP de 95.51%. Nivelul volatilității și valoarea RTP-ului îți indica nivelul de risc al jocului. Practic, jocul nu este unul foarte riscant, așa încât dacă slotul nu plătește vei pierde mai încet banii. Totuși, nici câștigurile foarte mari nu apar des, așa încât este un joc de anduranță.

Simbolurile din cadrul jocului sunt reprezentate de clasicele fructe. Spre deosebire de alte jocuri de acest tip, Sevens Play vine cu câteva modificări în timpul fructelor alese și în forma acestora. Așa cum am menționat și în alte recenzii, Pate Play folosește același tip de simboluri pentru toate jocurile cu o tematică de fructe.

Simbolurile din cadrul slotului cu câștigurile aferente acestora sunt următoarele:

 • Cireșe – 8x miza
 • Lămâi – 8x miza
 • Portocale – 8x miza
 • Prune – 8x miza
 • Clopoței – 16x miza
 • Struguri – 16x miza
 • Pepeni – 20x miza
 • Stele – 40x miza
 • Șeptari – 60x miza

Jackpot Sevens Play

Jocurile providerului Pate Play fac parte dintr-o categorie specială, deoarece sunt incluse în “Regal Jackpot”. Acest tip de jackpot progresiv este identic cu “Jackpot Cards” de la Amusnet Interactive. În orice moment al jocului poți să câștigi unul dintre cele patru jackpot-uri progresive, a căror valoare crește în permanență.

Modul de câștig al jackpoturilor este unul complet aleatoriu. La finalul oricărei rotiri pe ecranul de joc poate apărea inscripția “Regal Jackpot”. În acel moment rolele de joc vor fi înlocuite cu un ecran cu 15 coroane. Poți alege oricare dintre aceste coroane, câte una pe rând, pentru a descoperi ce se află sub ele.

Sub acestea coroane există 12 simboluri din culorile mov, verde, albastru și roșu, fiecare reprezentând un tip de jackpot și 3 simboluri cu premii în bani. Vei întoarce pe rând câte o coroană, iar atunci când ai 3 simboluri de aceeași culoare ai câștigat jackpot-ul respectiv.

Sevens Play slot review

Există un număr mare de sloturi de acest tip, dar considerăm că Sevens Play pacanele online este unul dintre cele mai bune de acest tip. În cadrul recenziilor pe care ți le oferim prezentăm atât aspectele pozitive ale unui slot, cât și cele negative. Singurul nostru sfat la finalul acestui Sevens Play slot review este ca și tu să încerci măcar o dată acest joc de pacanele.

Q&A Sevens Play

 • Poți juca demo Sevens Play gratis pe cazino.ro. Aici vei găsi și alte pacanele gratis pe care poți să le încerci.

 • La jocul de pacanele Sevens Play poți câștiga 4 premii diferite din categoria “Regal Jackpot”: Mini, Minor, Major și Grand.

 • RTP-ul jocului de pacanele Sevens Play online este de 95.51%, iar nivelul de volatilitate este unul mediu spre scăzut.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pate Play
💸 RTP95.51%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role3
⭐ ScatterNu
🍀 WildNu

Mai multe Pacanele Demo

To top