red 27 pacanele pateplay

Red 27

Red 27 online este unul dintre cele mai noi sloturi video scoase pe piață de către Pate Play. Jocul are o tematică cu fructe, include 4 jackpoturi pe care le poți câștiga în orice moment și a revoluționat modul în care arată un slot cu 3 role și 3 linii.

Câștigurile în cadrul jocului de pacanele se realizează pe 27 de linii de plată fixe, exact ca la celebrul joc Supreme Hot. În timp ce slotul de la Amusnet Interactive este deja învechit, Red 27 este un impuls nou de adrenalină prin grafica extraordinară și simbolurile unice.

În cazul în care ai mai jucat sloturi cu 27 de linii, știi deja tot ceea ce trebuie să faci. În cadrul jocului nu există funcție bonus sau Respin, dar câștigurile sunt mult mai mari. Orice câștig pe care îl obții îl poți dubla, ceea ce îți va aduce premii și mai valoroase.

Dacă ți se pare interesant și îți plac sloturile cu fructe, descoperă și tu Red 27!

Cum joci Red 27 pacanele online

Așa cum menționam, este foarte simplu să joci Red 27 pacanele online. Logheaza-te în contul de cazino, caută jocul în secțiunea sloturi, setează miza și începe să joci. Practic, nu trebuie să faci altceva decât să rotești rolele și să dublezi câștigurile obținute. Desigur, mai există și funcția “Regal Jackpot”, în care ecranul de joc se schimbă, dar despre asta vorbim mai târziu.

Dacă nu îți place să îți riști banii la jocuri noi sau pur și simplu vrei să joci doar de distracție, ai la dispoziție Red 27 Demo. Jocurile demo fac parte din categoria de pacanele gratis, care sunt identice cu cele pe bani reali. Diferența este că nu trebuie să depui bani, dar nici nu vei putea să convertești câștigurile obținute și să retragi banii.

Red 27 mize, simboluri și câștiguri

Pate Play ne arată încă o dată că știe să inoveze și aduce mereu ceva nou. Până acum, providerul de jocuri de noroc utiliza exact aceleași simboluri pentru toate sloturile cu tematică cu fructe. Lucrurile s-au îmbunătățit însă în mod considerabil în cazul Red 27 pacanele online, iar simbolurile sunt mult mai atrăgătoare și dezvoltate profesionist.

Jocul de păcănele Red 27 oferă un nivel de volatilitate mediu spre ridicat și un RTP de 96.24%. Asta înseamnă că jocul nu plătește mereu câștiguri foarte mari, dar nici nu îți vei pierde toți banii când ești într-o serie necastigatoare. Nivelul RTP reprezintă procentul de bani care se întorc înapoi la tine sub forma de câștiguri, din totalul pierderilor înregistrate.

În cazul jocurilor care au 27 de linii de plată fixe, câștigurile se obțin diferit față de sloturile clasice. Pentru a înregistra un câștig trebuie să ai pe ecran cel puțin o formație câștigătoare din 3 simboluri identice. Chiar și așa, acestea nu trebuie să fie consecutive, ci pur și simplu pe fiecare rolă trebuie să există măcar un simbol de același tip.

Jackpot Red 27

Probabil jackpotul Red 27 este partea cea mai interesantă a acestei recenzii Red 27 pacanele online. Slotul face parte din categoria “Regal Jackpot”, un jackpot cu caracteristici identice cu “Clover Chance” de la EGT Digital. Premiile se pot câștiga în mod aleatoriu, la finalul oricărei rotiri.

În partea stângă a ecranului de joc vei observa trei prințese în rochii de culoare diferită. Fiecare culoare este aferentă unuia dintre cele 4 jackpoturi. Atunci când intri în funcția jackpot, va trebui să întorci mai multe coroane pentru a dezvălui simbolurile de sub acestea. În momentul în care ai adunat 3 simboluri de aceeași culoare, vei primi jackpotul aferent.

Red 27 slot review

În trecut am vorbit despre alte sloturi cu 27 de linii de plată, precum Firebird 27 sau Sweet 27, care sunt asemănătoare slotului Red 27. Chiar și așa, putem menționa în mod clar că Red 27 pacanele online este cu mult peste aceste jocuri. Le poți juca în paralel oricând pentru a te convinge și tu.

Începând de la grafica atractivă, continuând cu câștigul maxim posibil de 1620x miza pariată și până la cele 4 jackpoturi, totul indică faptul că Red 27 este slot pe care trebuie să îl încerci. Dacă încă ești nehotărât, te sfătuim să încerci prima dată jocul de pacanele în mod demo, după care să îți încerci norocul pe bani reali.

Q&A Red 27

  • Poți să joci Red 27 demo pe cazino.ro, unde vei găsi o multitudine de pacanele gratis.

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la jocul de pacanele Red 27 online este de 1620x miza aleasă.

  • La jocul Red 27 poți să câștigi 4 jackpoturi diferite care fac parte din categoria “Regal Jackpot”.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pate Play
💸 RTP96.24%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii27 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role3
⭐ ScatterNu
🍀 WildNu
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Chilli Heat Pacanele demo
Pragmatic Play

Chilli Heat

hot deco demo
Amusnet (EGT)

Hot Deco

To top