Dynamite Splash 5 demo

Dynamite Splash 5

Dynamite Splash 5 este un joc de pacanele online cu fructe, dezvoltat și oferit de către providerul Pate Play.

Jocul se desfășoară pe un ecran de joc cu 5×3 role și are 5 linii de plată fixe clasice. În cadrul jocului nu există o funcție bonus, dar există 4 jackpoturi ce pot fi câștigate. 

Acest joc de pacanele online este inspirat în mod clar din altele mult mai celebre, cum ar fi Dice & Roll. Pate Play este un provider de sloturi nou, pe care încă nu îl regăsim în majoritatea cazinourilor online din România. Jocul nu impresionează cu nimic și poate acesta este motivul pentru care încă nu a devenit popular.

Simbolurile de fructe sunt frumos conturate, iar grafica este una destul de performantă. Pe de altă parte, caracteristicile jocului nu sunt la fel de bine dezvoltate. În practică, jocul nu are nimic greșit, dar parcă nu te face să vrei să revii, așa cum se întâmplă în cazul altor pacanele online populare.

Tu ai încercat până acum Dynamite Splash 5 pacanele online? Spune-ne părerea ta!

Cum joc Dynamite Splash 5 pacanele online?

Spre deosebire de alte situații în care doar trebuia să te loghezi în contul de cazino online, aici lucrurile sunt puțin mai complicate. Atunci când vrei să joci pacanele Dynamite Splash 5 online, prima dată trebuie să vezi dacă cazinoul tău online oferă jocurile Pate Play. Nu toate cazinourile îl au în grilă, așa încât trebuie să verifici cu atenție.

Totuși, avem o soluție pentru tine. Dacă nu vrei să schimbi cazinoul doar pentru acest joc sau vrei să încerci slotul fără bani, poți oricând să joci Dynamite Splash 5 pacanele gratis. Este vorba despre varianta demo a jocului, de care beneficiezi în mod total gratuit. Nu va trebui să depui bani și nici nu va trebui să îți faci un cont.

Dynamite Splash 5 mize, simboluri și câștiguri

Dynamite Splash 5 pacanele online este un joc cu un nivel de volatilitate scăzut spre mediu, care oferă un RTP de 95.51%, ceea ce este destul de scăzut. Practic, riscul pe care ți-l asumi este unul mic, dar și posibilitatea de a câștiga sume impresionante este mică. Câștigul maxim pe care îl poți obține într-o singură rotire este de până la 1.000x miza aleasă.

Simbolurile de bază din cadrul jocului sunt reprezentate de fructe, cum ar fi prune, mere, pepeni, struguri, portocale și lămâi. Pe lângă acestea se adaugă simbolul șeptarilor, care plătește cel mai bine și un simbol wild. Simbolul wild apare sub forma unei dinamite și este unul expansiv, care se extinde pe toate căsuțele alăturate locului în care apare.

Pe lângă jocul de bază, mai există și o funcție specială în care jucătorii pot să câștige un jackpot. Acest jackpot seamănă foarte mult ca și mod de funcționare cu cele din categoria “Jackpot Cards” sau “Clover Chance”.

Jackpot Dynamite Splash 5

Așa cum menționam anterior, atunci când joci pacanele Dynamite Splash 5 online poți oricând să câștigi unul dintre cele 4 jackpoturi disponibile, din categoria “Regal Jackpot”. Jackpotul se câștigă în mod total aleatoriu, atunci când pe ecran apare funcția jackpot, la finalul oricărei rotiri.

În momentul în care intri în jackpot, pe ecranul de joc vor apărea 15 coroane. Sub 12 dintre coroane se regăsesc simboluri ale unor prințese de diferite culori, în timp ce sub 3 coroane se regăsesc sfere magice cu câștiguri suplimentare în bani. În momentul în care ai colectat 3 simboluri ale unei prințese de aceeași culoare, ai câștigat jackpotul aferent acelei culori.

Dynamite Splash 5 slot review

La fel ca și în cazul altor jocuri pe care le-am descris, precum Art of Gold de la Amusnet Interactive, nici Dynamite Splash 5 pacanele online nu aduce nimic impresionant sau nou. Practic, jocul este o copie reinterpretată a unor jocuri mult mai celebre, dar nu se ridică la același nivel cu acestea.

Desigur, este indicat să încerci periodic jocuri noi, deoarece, de obicei acestea plătesc mult mai bine atunci când joci pentru prima dată un joc. Chiar și așa, nu avem motive clare pentru care să recomandăm acest joc, în afara posibilități de a câștiga unul dintre cele patru jackpoturi din categoria “Regal Jackpot”.

Q&A Dynamite Splash 5

  • Da. Atunci când joci pacanele Dynamite Splash 5 online poți câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi din categoria “Regal Jackpot”.

  • Poți juca gratis Dynamite Splash 5 demo pe cazino.ro, în secțiunea dedicată jocurilor de pacanele online.

  • Dynamite Splash 5 slot online are un nivel de volatilitate scăzut spre mediu și oferă un RTP de 95.51%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pate Play
💸 RTP95.51%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Euphoria pacanele isoftbet
isoftbet

Euphoria

Nota: 4 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Joacă
Sheriff of Nottingham pacanele online
isoftbet

Sheriff of Nottingham

Nota: 4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Joacă
Great Rhino Megaways Pacanele Demo
pragmatic

Great Rhino Megaways

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Joacă
Game of Luck pacanele demo
egt

Game of Luck

Nota: 3.8 / 5. Voturi: 15

Nici un vot pana acum

Joacă
To top