Red Fate 5 pacanele demo

Red Fate 5

Red Fate 5 este un joc de pacanele online oferit de către Pate Play, care are o tematică cu fructe și face parte din categoria jocurilor “Regal Jackpot”. 

Acest slot are un ecran de joc cu 5×3 role și un număr fix de 5 linii de plată. Jocul de păcănele este un clasic și nu include funcții speciale sau bonusuri, dar poți câștiga oricând unul dintre cele 4 jackpoturi disponibile.

Red fate 5 păcănele online este practic o combinație dintre celebrele jocuri Shining Crown și 20 Super Hot, dar care încă nu a ajuns la fel de popular. Unul dintre motivele principale este câștigul maxim posibil mult mai mic, care este de doar 3000x și prezența redusă pe piață a providerului Pate Play.

Chiar și așa, considerăm că acest slot este unul peste medie ca și calitate. Ești pregătit să descoperi Red Fate 5 și să te distrezi?

Cum joci Red Fate 5 pacanele online

Dacă ai jucat măcar unul dintre sloturile pe care le-am enumerat anterior sau alte pacanele clasice, cu siguranță te vei descurca și la Red Fate 5. Jocul nu are funcții speciale, așa încât tot ceea ce trebuie să faci este să: intri în joc, alegi miza și să dai drumul la rotiri. Fiecare rotire îți poate aduce în orice moment jackpotul cel mare.

În cazul în care cazinoul online la care joci nu oferă acest slot în grilă sau vrei prima dată să testezi jocul, ai și alte opțiuni la dispoziție. Joacă Red Fate 5 demo, împreună cu alte pacanele gratis, pe o platformă care oferă jocuri de cazino demo. Nu va fi necesar să faci o depunere și nici să îți deschizi un cont de jucător.

Red Fate 5 mize, simboluri și câștiguri

Red Fate 5 online este un slot cu un nivel de volatilitate medie spre ridicată, care oferă un RTP de 95.99%. Aceste caracteristici sunt identice la toate jocurile de acest tip. În practica, nu vei obține foarte des câștiguri foarte mari, dar nici nu vei pierde la fel de repede banii atunci când slotul nu plătește. Acordarea jackpotului se realizează după un algoritm diferit, care include toate jocurile din categoria “Regal Jackpot”.

Câștigurile în cadrul jocului de păcănele se realizează pe 5 linii de plată fixe, începând de la rola cea mai din stânga. Pentru toate simbolurile existente ai nevoie de minim 3 simboluri identice pe o linie de plată pentru a realiza un câștig. De asemenea, poți câștiga oricând atunci când pe ecran apar cel puțin 3 scattere, din cele doua variante disponibile, indiferent de poziția acestora. 

Simbolurile sunt reprezentative pentru tematica jocului, iar majoritatea sunt sub forma de fructe. Cele mai slabe dintre acestea sunt cireșele, lămâile, portocalele și prunele, care plătesc cel mai puțin. Clopoțeii, strugurii și pepenii oferă câștiguri medii, în timp ce șeptarii plătesc cel mai bine. Există un simbol wild expansiv, care poate apărea pe rolele 2, 3 și 4 și care realizează legături cu toate simbolurile în afară de scattere.

Jackpot Red Fate 5

Așa cum menționam și inițial, jocul de pacanele Red Fate 5 face parte din categoria de jocuri “Regal Jackpot”. Ai la dispoziție 4 jackpoturi, identice cu cele de tipul “Clover Chance” sau “Jackpot Cards”, pe care probabil le cunoști deja. După orice rotire funcția jackpot se poate declanșa în mod automat, prin apariția inscripției pe ecranul de joc.

Pentru fiecare tip de jackpot dintre cele patru există un caracter sub formă unei femei într-o rochie de culoare diferită. Ai la dispoziție 15 coroane pe care le întorci, iar sub 12 dintre acestea există câte un simbol, în timp ce sub 3 există premii instant în bani. Atunci când ai adunat 3 simboluri de aceeași culoare, ai câștigat jackpot-ul aferent acelei culori.

Red Fate 5 slot review

Chiar dacă este inspirat din alte jocuri mult mai celebre, Red Fate 5 online oferă o experiență palpitantă și are multe elemente de unicitate. În cadrul acestui Red Fate 5 slot review am încercat să îți prezentăm atât plusurile, cât și minusurile, pentru ca tu să faci cea mai bună alegere. Dacă Red Fate 5 nu te încântă, să știi că Pate Play are și alte jocuri mai interesante în ofertă.

Pe baza jocului de pacanele Red Fate 5 a fost dezvoltat un joc mult mai atrăgător, Red Fate 20, despre care vom vorbi într-o recenzie viitoare.

Q&A Red Fate 5

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la jocul de pacanele Red Fate 5 online este de 3000x miza pariată.

  • La jocul Red Fate 5 poți câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi din categoria “Regal Jackpot”.

  • Poți juca Red Fate 5 demo pe cazino.ro, unde găsești sute de pacanele gratis.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pate Play
💸 RTP95.99%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top