Red Fate 20 demo

Red Fate 20

Red Fate 20 este un joc de pacanele cu fructe, dezvoltat și oferit de către providerul Pate Play.

Jocul se desfășoară pe un tablou clasic de 5×3 role de joc și are 20 de linii de plată fixe. În cadrul jocului nu există funcție bonus, dar se pot câștiga jackpoturile din categoria “Regal Jackpot”.

După primele rotiri ne-am dat seama că Red Fate 20 pacanele online este o copie fidelă a altor jocuri precum Shining Crown sau Burning Hot. La fel ca și în cazul altor jocuri oferite de către Pate Play, grafica este una foarte frumoasă, cu simboluri bine conturate, dar jocul nu aduce nimic nou decât în cazul celor clasice pe care le-am menționat.

Câștigul maxim ce poate fi obținut într-o singură rotire este de 3.000x miza aleasă, pe lângă care există și jackpotul Grand care atinge valori imense în unele cazuri. Acestea fiind spuse, așteptam ca și tu să joci pacanele Red Fate 20 online și să ne spui părerea ta. Ești gata de joc?

Cum joc Red fate 20 pacanele online?

Atunci când vrei să joci pacanele Red fate 20 online, trebuie să știi că nu vei găsi acest slot la toate cazinourile online din România. Chiar dacă Pate Play s-a dezvoltat semnificativ pe piața din țara noastră în ultima vreme, încă există destul de multe cazinouri cu care nu colaborează. Astfel, primul pas este să verifici dacă cazinoul tău oferă acest joc.

Totuși, noi oferim o soluție în situația în care cazinoul tău nu are acest joc sau dacă vrei să îl încerci în mod gratuit. Poți să încerci demo Red Fate 20 gratis, intrând pe un site care oferă pacanele demo. Nu vei putea converti câștigurile obținute în bani reali, dar nici nu trebuie să te înregistrezi și nici nu trebuie să riști bani.

Red Fate 20 mize, simboluri și câștiguri

Red Fate 20 online este un joc de cazino cu un nivel de volatilitate medie, ce oferă un RTP 96.04%. Asta înseamnă că nu îți asumi un risc foarte mare, dar trebuie să joci mai mult pentru a avea șansa să înregistrezi câștiguri substanțiale. 

Așa cum menționam anterior, în cadrul jocului simbolurile sunt foarte bine conturate, având culori puternice. Simbolurile de bază sunt reprezentate de fructe clasice: cireșe, prune, pepeni, struguri, portocale și lămâi. Pe lângă acestea se adaugă clopoțeii și șeptarii, ca simboluri care plătesc mai bine. În final, există și două tipuri de scattere: dolarul și steaua. Simbolul wild este unul expansiv, sub forma unei femei în rochie roșie, care ocupă toată rola.

Câștigurile în cadrul funcției de bază se realizează de la stânga la dreapta, pe 20 de linii de plată fixe, atunci când există cel puțin 3 simboluri identice pe o linie de plată. Pe lângă acestea, jucătorul poate câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi disponibile în categoria “Regal Jackpot”, în orice moment, în mod total aleatoriu.

Jackpot Red Fate 20 

În cadrul jocului de pacanele Red Fate 20 online poți câștiga oricând unul dintre cele patru jackpoturi din categoria “Regal Jackpot”. Modul de câștigare al acestor jackpoturi este identic cu cele din categoriile “Clover Chance” sau “Jackpot Cards”, mult mai cunoscute între pasionații de jocuri de cazino online.

Atunci când se declanșează secvența jackpot, pe ecran vei observa 15 coroane întoarse invers, acestea fiind foarte asemănătoare cu coroana din Shining Crown. Sub aceste coroane se regăsesc 12 simboluri sub forma unor femei în rochii de culoare diferite: roșu, verde, albastru și mov. Fiecare culoare reprezintă un anumit bonus. Pe lângă acestea mai există și 3 simboluri în forma de glob de cristal, care oferă bonusuri suplimentare în bani.

Va trebui să întorci pe rând câte o coroană, până în momentul în care ai acumulat 3 simboluri identice. În acel moment vei câștiga Red Fate 20 jackpot aferent culorii de pe simboluri, jackpot care îți va fi creditat în cont imediat.

Red Fate 20 slot review

Așa cum am zis și în cazul altor jocuri oferite de către providerul Pate Play, sloturile sunt destul de atrăgătoare ca și grafică și mod de joc, dar nu aduc nimic nou. Practic, Red Fate 20 pacanele online este o copie fidelă a Burning Hot 20, în care simbolurile de joc sunt diferite. Jocul are anumite aspecte atrăgătoare, cum ar fi câștigul maxim posibil de 3.000x miza pariată sau posibilitatea de a câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi “Regal Jackpot”.

Q&A Red Fate 20

  • Red Fate 20 slot online are un nivel de volatilitate mediu și oferă un RTP de 96.04%.

  • Câștigul maxim ce poate fi înregistrat într-o rotire la jocul de pacanele Red Fate 20 este de 3.000x miza pariată.

  • Da, poți să joci gratuit Red fate 20 demo pe cazino.ro, unde te așteaptă o selecție impresionantă de pacanele online.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pate Play
💸 RTP96.04%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Rise of Pyramids pacanele demo
Pragmatic Play

Rise of Pyramids

Beast Mode demo
Relax Gaming

Beast Mode

To top
X