scorching reels 40 demo

Scorching Reels 40

Scorching Reels 40 online este unul dintre cele mai captivante jocuri de pacanele oferite de către Pate Play. Acest joc are o tematică cu fructe, se desfășoară pe un ecran cu 5×4 role de joc și are 40 de linii de plată fixe.

Acest joc de pacanele este inspirat din alte sloturi mult mai bine cunoscute, precum Flaming Hot sau 40 Super Hot, oferite de către Amusnet Interactive. Chiar dacă sunt similare, Pate Play a introdus o mulțime de elemente de unicitate, care scot jocul în evidență.

Grafica slotului este una de înaltă calitate, culorile folosite sunt mult mai atractive, simbolurile sunt extrem de bine definite, iar întreagă experiență este una memorabilă. De asemenea, în cadrul jocului pot fi câștigate oricând cele 4 jackpoturi din categoria “Regal Jackpot”.

Dacă te-am convins, citește recenzia Scorching Reels 40 până la capăt și joacă cu noi!

Cum joci Scorching Reels 40 pacanele online

Este foarte simplu să joci pacanele Scorching Reels 40 online. După ce ai intrat în joc și ai ales miza, doar trebuie să apeși butonul de învârtire din dreapta ecranului. Desigur, poți alege viteza cu care să se învârtă rolele sau să setezi un număr de învârtiri automate. Nu uita că poți dubla orice câștig, de cel mult 5 ori.

În cazul în care îți place să testezi jocurile înainte de a investi bani reali sau vrei să joci de distracție, îți propunem să încerci Scorching Reels 40 demo. Sloturi demo, cunoscute și ca pacanele gratis, sunt identice cu cele reale, dar nu presupun parierea de bani reali. Astfel, nu trebuie nici să îți faci cont și nici să efectuezi o depunere, doar să joci.

Scorching Reels 40 mize, simboluri și câștiguri

Scorching Reels 40 online îți oferă posibilitatea de a alege dintr-un interval de mize între 0.40 de bani și 500 de lei, în funcție de cazino. Câștigurile se realizează pe 40 de linii de plată fixe, începând din partea stângă. Premiul cel mai mare pe care îl poți obține este de 1000x miza pariată, pe lângă care se adaugă și jackpoturile.

Jocul de pacanele Scorching Reels 40 are un nivel de volatilitate medie spre ridicată și un RTP de 96.16%. Asta înseamnă că ai șanse destul de mari de a obține câștiguri semnificative în orice moment, dar dacă slotul nu plătește vei pierde destul de repede banii. Modul de acordare al jackpoturilor diferă de cel al câștigurilor în cadrul jocului.

Simbolurile din cadrul jocului sunt cele tipice unei tematici cu fructe, foarte asemănătoare cu cele întâlnite la Flaming Hot. Astfel, simbolurile care plătesc cel mai puțin sunt: cireșele, lămâile, portocalele și prunele. Acestea sunt urmate de: struguri, pepeni, banene și șeptarii care plătesc cel mai mult. Există și un simbol scatter care poate să apară oriunde pe ecran, în formă de dolar.

Jackpot Scorching Reels 40

Chiar dacă jocul de pacanele online Scorching Reels 40 nu are o funcție bonus, acesta compensează prin cele 4 jackpoturi din categoria “Regal Jackpot”. Valoarea acestora este afișată în partea de sus a ecranului de joc, iar fiecare jackpot are o culoare specifică. Funcția jackpot se declanșează în mod total aleatoriu, la începutul oricărei învârtiri.

Atunci când câștigi funcția jackpot, pe ecran va apărea un tablou de joc diferit, cu 15 coroane strălucitoare. Sub trei coroane vei găsi premii în bani, iar sub restul simboluri de diferite culori aferente jackpoturilor. Când ai descoperit trei simboluri care au aceeași culoare, ai câștigat acel jackpot imediat, iar funcția se încheie.

Scorching Reels 40 slot review

Sperăm că acest review ți-a fost de ajutor și ai aflat tot ceea ce doreai despre acest joc de păcănele online. Chiar dacă slotul seamănă mult cu 40 Super Hot spre exemplu, există câteva caracteristici care îl fac mult mai atrăgător în opinia noastră. De asemenea, în orice moment poți avea șansa de a câștiga premiul cel mare sub forma jackpotului Grand.

Sloturile clasice se joacă de obicei la anduranță, pe durată lungă de timp. Putem include Scorching Reels 40 în această categorie, fapt pentru care slotul trebuie să aibă o multitudine de caractere care să te atragă. În caz contrar, te vei plictisi repede și vei renunța înainte de a avea șansa unui câștig foarte mare. Însă, Pate Play oferă un joc extrem de palpitant, de care nu credem că te vei plictisi prea repede.

Q&A Scorching Reels 40

  • Câștigul maxim Scorching Reels 40 este de 1000x miza pariată.

  • Poți juca demo Scorching Reels 40 demo pe cazino.ro, în secțiunea pacanele gratis.

  • Scorching Reels 40 slot online oferă un RTP de 96.16%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pate Play
💸 RTP96.16%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii40 Fixed
📶 Role5
⭐ ScatterDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Chilli Heat Pacanele demo
Pragmatic Play

Chilli Heat

3 Tiny Gods pacanele demo
Microgaming

3 Tiny Gods

Chase for Glory demo
Pragmatic Play

Chase for Glory

To top