Regal Spins 10 demo

Regal Spins 10

Regal Spins 10 este un joc de pacanele online cu specială, oferit de către providerul Pate Play, care are o tematică cu fructe și face parte din categoria jocurilor cu jackpot “Regal”. Jocul se derulează pe un tablou de slot cu 5×3 role de joc și are un număr de 10 linii fixe de plată. Câștigul maxim teoretic posibil este de până la 5000x miza pariată și se obține pentru un tablou de șeptari. 

Am putea spune că Regal Spins 10 este inspirat din alte sloturi mult mai celebre precum Flaming Hot sau Shining Crown, dar are și multe elemente care îi oferă personalitate. Spre exemplu, simbolurile și grafica sunt mult diferite și au fost adăugate premiile directe în bani care apar pe globurile de cristal, ceea ce este un element suplimentar față de alte jocuri.

Vino cu noi să descoperi Regal Spins 10 pacanele online și să câștigi!

Cum joci Regal Spins 10 păcănele online

Regal Spins 10 online se joacă foarte simplu, la fel ca orice alt slot de acest tip. Intră în contul de cazino sau deschide unul și caută la secțiunea sloturi jocul Regal Spins 10. Citește rapid informațiile de baza ale jocului, alege-ți o miză și începe să câștigi. Dacă nu înțelegi ceva, recitește cu atenție acest review pentru a înțelege toate aspectele. 

Dacă ești nou în lumea jocurilor de noroc sau vrei să te bucuri de sloturi fără să bagi bani reali, optează pentru Regal Spins 10 demo. Există foarte multe platforme cu pacanele gratis, unde poți să joci orice slot dorești. Nu ți se va cere să faci cont și nici nu vă trebui să depui bani, așa că te poți distra oricât dorești.

Regal Spins 10 mize, simboluri și câștiguri

Regal Spins 10 online este un joc de pacanele ce oferă un RTP de 96.37% și un nivel de volatilitate medie spre ridicată. Aceștia doi indicatori en arată faptul că slotul plătește sume mari destul de des, dar presupune și un risc destul de ridicat. Câștigul maxim posibil este de până la 5000x miza pariată.

Câștigurile în cadrul jocului se obțin pe 10 linii de plată fixe, de la stânga la dreapta. Pentru a înregistra un câștig pe ecran trebuie să fie cel puțin o formație de 3 simboluri identice, cu excepția șeptarilor care plătesc de la două simboluri. Pe lângă simbolurile clasice există și două scattere care oferă premii în bani, sub formă de dolar și sub formă de stea.

Pe lângă toate acestea, simbolul wild din cadrul jocului este unul expansiv. Acesta are o formă de coroană și apare pe rolele 2, 3 și 4. Wildul se va extinde pentru a acoperi întreagă rolă, atunci când se pot obține formații câștigătoare. Simbolul wild poate înlocui orice alt simbol, cu excepția celor două scattere menționate anterior.

Regal Spins 10 Jackpot

Jocul de pacanele online Regal Spins 10 face parte din categoria jocurilor jackpot “Regal”, oferit de către Pate Play. Acestea fiind spuse, în orice moment al jocului poți să câștigi unul dintre cele patru jackpoturi disponibile: Mini, Minor, Major și Grand. Premiul se oferă în mod total aleatoriu, situație în care pe ecran apare inscripția “Jackpot”.

Atunci când câștigi un jackpot, pe tabloul de joc joc vor apărea 15 coroane, iar sub fiecare coroană există un premiu. Doisprezece dintre aceste coroane au sub ele un simbol sub forma de prințesă de diferite culori, iar restul de trei au globuri de cristal cu premii în bani. În momentul în care ai strâns 3 prințese de aceeași culoare, ai câștigat jackpot-ul aferent culorii.

Regal Spins 10 slot review

Din punctul nostru de vedere, Regal Spins 10 este un joc de pacanele online mult peste medie, care oferă câștiguri mari și foarte mari. Grafica este una de calitate înaltă, simbolurile sunt bine definite, iar jocul este foarte ușor de înțeles. Chiar dacă seamănă cu alte sloturi precum Shining Crown, există o multitudine de aspecte unice atrăgătoare.

Chiar dacă în cadrul jocului nu există o funcție bonus cu rotiri gratuite, aceasta este compensată clar de către jackpoturi. În orice moment poți câștiga unul dintre cele patru premii. Mai mult, câștigul maxim posibil este de până la 5000x miza pariată. Acestea fiind spuse, ești pregătit să încerci și tu pacanele Regal Spins 10 online!?

Q&A Regal Spins 10

  • Câștigul maxim Regal Spins 10 este de până la 5000x miza pariată.

  • Regal Spins 10 slot online oferă un RTP de 96.37%.

  • Poți juca demo Regal Spins 10 gratuit pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pate Play
💸 RTP96.37%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si jackpot
📈 Linii10 Fixed
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top