Sevens Heat 40 demo

Sevens Heat 40

Sevens Heat 40 este un joc de pacanele online cu fructe, dezvoltat și oferit de către providerul Pate Play.

Jocul se desfășoară pe un tablou cu 5×4 role și are 40 de linii fixe de plată. Acest slot face parte din categoria jocurilor în care se poate câștiga “Regal Jackpot”.

În mod evident jocul de pacanele este o copie fidelă a celebrului slot 40 Super Hot oferit de către Amusnet Interactive. Grafica este una plină de culoare, iar simbolurile sunt foarte bine conturate. În rest însă, nu există nici o diferență notabilă, așa încât putem afirma fără probleme că Sevens Heat 40 pacanele online este doar încă o copie din cele multe care există.

Totuși, câștigul maxim ce poate fi obținut într-o singură rotire este de până la 1.000x miza pariată, la care se adaugă și posibilitatea de a câștiga oricând unul dintre cele patru jackpoturi existente, ceea ce face șansele de câștig să fie mult mai mari. Ești pregătit să te bucuri de Sevens Heat 40 pacanele online alături de noi?

Cum joc Sevens Heat 40 pacanele online?

Sevens Heat 40 pacanele online este unul dintre cele mai populare jocuri a celor de la Pate Play, așa încât ar trebui să îl găsești mereu în oferta acestora. Chiar și așa, providerul nu a intrat încă în toate cazinourile online din România, deci este posibil ca la cazinoul tău preferat să nu ai încă opțiunea de a îl juca.

Dacă vrei prima dată să încerci jocul în mod gratuit sau nu vrei să îți faci cont la cazino, poți oricând să joci Sevens Heat 40 demo. Desigur, nu vei avea posibilitatea să transformi câștigurile tale în bani reali, dar poți să te bucuri de pacanele gratis cât vrei. Nu vei fi obligat să îți deschizi un cont și nici nu trebuie să adaugi cardul bancar pentru a depune bani.

Sevens Heat 40 mize, simboluri și câștiguri

Un aspect interesant al jocului de pacanele Sevens Heat 40 online este RTP-ul de 96.66%, o valoare ridicată în comparație cu alte jocuri de acest gen. În general intervalul de mize este cuprins între 0.40 de bani și 500 de lei per rotire, iar nivelul de volatilitate al jocului este mediu spre ridicat. 

Simbolurile din cadrul jocului sunt cele clasice pe care le regăsești la toate jocurile Pate Play. Acestea sunt reprezentate de fructe: lămâi, portocale, prune, struguri și pepeni, la care se adaugă clopoțeii aurii, șeptarul cu rol de wild și desigur simbolul scatter clasic sub forma unui dolar.

Câștigurile se realizează pe 40 de linii fixe, de la stânga la dreapta, atunci când pe ecran există cel puțin 3 simboluri identice consecutive. Fructele plătesc valori mai mici, în timp ce un ecran de șeptari îți oferă plata maximă de 1000x miza aleasă. Pe lângă acestea, poți câștiga și cele 4 jackpoturi, cel Grand atingând valori foarte mari.

Jackpot Sevens Heat 40

Atunci când joci acest slot poți oricând să câștigi Sevens Heat 40 jackpot, în mod total aleatoriu, la finalul fiecărei rotiri. Jackpotul se declanșează în mod automat și ai la dispoziție 4 tipuri diferite de jackpot pe care le poți câștiga: Mini, Minor, Major și Grand, fiecare fiind reprezentat de către o femeie într-o rochie de culoare diferită.

Atunci când se declanșează funcția jackpot, pe ecran vor apărea 15 coroane. Aceasta functie jackpot funcționează exact la fel ca și în cazul “Jackpot Cards”. Caracteristicile speciale sunt însă următoarele: sub 3 coroane se află globuri de cristal care conțin sume bonus de bani pe care le poți câștiga, iar sub 12 coroane se află femei în rochii de diferite culori. Atunci când ai descoperit 3 femei cu rochie de aceeași culoare, vei câștiga jackpotul aferent acelei culori. 

Sevens Heat 40 slot review

Sevens Heat 40 pacanele online este oarecum atrăgător, chiar dacă este o copie fidelă a jocului 40 Super Hot. Grafica pare una plină de viață, ceea ce te face să simți adrenalina fiecărei rotiri. Chiar dacă potențialul de câștig maxim într-o singură rotire este de doar 1000x miza pariată, valoarea jackpotului Grand ajunge uneori la sume foarte mari. 

Q&A Sevens Heat 40

  • Da. Dacă vrei să joci pacanele gratis Sevens Heat 40 tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe cazino.ro. Vei descoperi și alte jocuri de pacanele demo pe care le poți încerca în mod gratuit și fără cont!

  • Jocul de pacanele Sevens Heat 40 online oferă un RTP peste media obișnuită, de 96.66%.

  • Atunci când joci pacanele Sevens Heat 40 online poți să câștigi unul dintre cele 4 jackpoturi Regal: Mini, Minor, Major și Grand.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pate Play
💸 RTP96.66%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii40 Fixed
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X
Popup Image