Fruit chase 5 demo

Fruit Chase 5

Fruit Chase 5 este un joc de pacanele cu fructe, dezvoltat de către providerul Pate Play și este inclus în categoria jocurilor cu jackpot “Regal Jackpot”.

Jocul se desfășoară pe un ecran clasic cu 5 role și 3 linii, având 5 linii de plată fixe. Nivelul de adrenalină al acestui slot este unul mediu spre scăzut, deoarece nu include funcții bonus sau speciale.

Dacă ești iubitor al jocurilor de pacanele clasice, vei observa imediat că Fruit Chase 5 online este o copie fidelă a slotului 5 Dazzling Hot de la Amusnet Interactive. Slotul nu a ajuns încă la fel de popular, dar majoritatea caracteristicilor sunt identice.

Ești pregătit să descoperi Fruit Chase 5 și să îți încerci șansa la jackpotul cel mare?

Cum joci Fruit Chase 5 pacanele online

Este posibil să nu găsești Fruit Chase 5 online la toate cazinourile online din România. Providerul Pate Play nu este încă unul extrem de popular, dar ar trebui să îl găsești în grila a cel puțin 70% dintre cazinourile licențiate. Slotul nu are funcții complexe, astfel încât după câteva rotiri vei înțelege imediat toate funcțiile jocului.

În situația în care joci pacanele doar pentru distracție și nu vrei să îți riști banii, ai mereu varianta de a juca Fruit Chase 5 demo. Există o multitudine de site-uri care oferă pacanele gratis, unde nici măcar nu trebuie să îți faci cont. Desigur, nu poți să câștigi bani reali, dar nici nu vei pierde, iar distracția este garantată.

Fruit Chase 5 mize, simboluri și câștiguri

Simbolurile din cadrul jocurilor cu tematică de fructe oferite de către Pate Play sunt identice pentru toate sloturile. În comparație cu alți provideri de jocuri de pacanele, simbolurile Pate Play sunt mult mai frumos conturate, având culori vii și o grafică de calitate excepțională. De asemenea, coloana sonoră este una relaxantă.

Fruit Chase 5 online oferă un RTP de 96.30% și are un nivel de volatilitate medie spre ridicat. Câștigurile se înregistrează pe 5 linii fixe de plată, de la stânga la dreapta. Cel mai mare câștig pe care îl poți obține este de 1000x miza pariată, pentru o linie cu 5 șeptari. De asemenea, minim 3 scattere oriunde pe ecran îți vor aduce un premiu instant.

Jackpot Fruit Chase 5

Fruit Chase 5 face parte din categoria jocurilor conectate la “Regal Jackpot”, care îți pune la dispoziție 4 jackpoturi care cresc în permanență. În cadrul acestei categorii există o multitudine de jocuri care participă la jackpot-uri, așa încât premiul devine mai mare cu fiecare secundă.

Iată care sunt cele patru jackpoturi:

  • Jackpot Mini(mov)
  • Jackpot Minor(verde)
  • Jackpot Major(albastru)
  • Jackpot Grand(roșu)

Funcția jackpot se poate declanșa în orice moment, la finalul unei rotiri. Pe ecranul de joc vor apărea 15 coroane, iar sub fiecare se află un premiu. Sub 3 dintre aceste coroane există niște globuri de cristal cu premii în bani. Celelalte 12 coroane au simboluri în forma unei femei cu rochii de culoare diferite, aferente celor 4 jackpoturi. Atunci când ai întors 3 coroane sub care se află aceeași culoare, ai câștigat jackpot-ul respectiv.

Fruit Chase 5 slot review

La prima vedere, slotul Fruit Chase 5 este unul destul de banal, chiar mai puțin complex decât Red Fate 5 oferit tot de către Pate Play. Chiar dacă multă lume nu va fi de acord, considerăm că acest joc de pacanelecu fructe este mai interesant decât celebrul 5 Dazzling Hot. Întreaga experiență de joc este una mai atractivă și mult mai vie.

În cazul în care nu ai încercat încă Fruit Chase 5 online, acum este timpul să o faci. Descoperă acest joc, încearcă să câștigi unul dintre cele 4 jackpoturi din categoria “Regal Jackpot” și spune-ne părerea ta.

Q&A Fruit Chase 5

  • Fruit Chase 5 slot online are un RTP de 96.30% și un nivel de volatilitate medie spre ridicată.

  • Câștigul maxim Fruit Chase 5 este de 1000x miza pariata.

  • Da, poți juca pacanele demo Fruit Chase 5 gratuit pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pate Play
💸 RTP96.3%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii5 Fixed
📶 Role5
⭐ ScatterDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top