Lady Chance 10 demo

Lady Chance 10

Lady Chance 10 este un joc de cazino online din categoria “Regal Jackpot”, oferit de către providerul Pate Play. 

În cadrul slotului care se desfășoară pe 5 role și 3 linii de joc există 10 linii de plată fixe. Slotul abordează o tematică cu fructe și are o funcție specială de respin.

Inspirat din alte sloturi ale aceluiași producător precum Red Fate 20 sau Regal Spins 10, Lady Chance 10 este un joc de păcănele online de calitate, ce oferă câștiguri mari. În orice moment al jocului ai șansă de a câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi disponibile sau câștigul maxim de 5000x miza pariată.

Jocul dispune de mai multe funcții speciale, printre care un wild expansiv care aduce câștiguri și mai mari. Simbolurile sunt bine conturate, ceea ce conferă o atmosferă plină de adrenalină, iar coloană sonoră te ajuta să te bucuri de fiecare rotire și să te distrezi.

Descoperă și tu Lady Chance 10 pacanele online, joacă cu prietenii și câștigă bani reali!

Cum joci Lady Chance 10 pacanele online

Pate Play este un provider de jocuri de noroc popular, așa încât vei găsi Lady Chance 10 păcănele online la majoritatea cazinourilor online din România. Dacă ai jucat alte jocuri de la acest provider, vei observa imediat că seamănă destul de bine cu acesta. Așadar, trebuie doar să intri în joc și să te bucuri de fiecare Respin cu câștiguri mari.

Dacă joci la un cazino care nu are Lady Chance 10 în ofertă sau nu vrei să joci jocul pe bani, ai varianta de a juca Lady Chance 10 demo. Jocurile de pacanele gratis sunt un mod distractiv de a îți petrece timpul singur sau cu prietenii. Acestea nu îți permit să câștigi bani reali, dar îți oferă ocazia să descoperi sloturi și să te simți bine.

Lady Chance 10 mize, simboluri și câștiguri

Jocul Lady Chance 10 păstrează aceleași caracteristici precum restul din gama “Regal Jackpot” când vine vorba de mize, simboluri și câștiguri. Slotul are un nivel de volatilitate medie spre ridicată și oferă un RTP de 96.37%. Câștigul maxim este unul foarte promițător, care poate ajunge până la 5000x miza pe care ai ales-o. 

În cadrul jocului vei regăsi simbolurile clasice în formă de fructe precum: cireșe, lamai, portocale, prune, struguri, pepeni și banane. Pe lângă acestea se adaugă șeptarul care plătește cel mai bine și simbolul wild expansiv în formă de femeie. Simbolul wild apare doar pe rolele 2, 3 și 4 și are funcție expansivă, extinzându-se pe toată rola. Atunci când primești un wild beneficiezi de o rotire gratuită, iar fiecare wild suplimentar îți mai adaugă o rotire.

Pe durata jocului câștigurile se obține într-un mod clasic, începând din partea cea mai din stânga a ecranului. Fiecare formație câștigătoare este compusă din cel puțin 3 simboluri identice, care trebuie să se afle pe aceeași linie de plată. Câștigurile obținute pot fi dublate, de cel mult 5 ori, în funcție de valoarea câștigului inițial.

Jackpot Lady Chance 10

Așa cum menționam inițial, Lady Chance 10 pacanele online este un joc care face parte din categoria “Regal Jackpot”. Asta înseamnă că poți câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi disponibile în orice moment. Dacă ești familiarizat cu jocurile Amusnet Interactive, jackpotul funcționează exact ca și celebrul “Jackpot Cards”.

Există patru simboluri sub forma unor femei de diferite culori, iar fiecare culoare este reprezentativă pentru un jackpot. În momentul în care ai găsit 3 simboluri de același tip, ai câștigat jackpotul aferent acelei culori. Singurul avantaj pe care îl aduce Lady Chance 10 este faptul că oferă și premii directe în bani în timpul funcției jackpot, pe lângă valoarea jackpotului.

Lady Chance 10 slot review

Chiar dacă Lady Chance 10 este inspirat în mod categoric din alte jocuri precum Extra Stars sau Regal Spins 10, îl considerăm foarte atractiv datorită caracterelor unice prezentate. Wildul oferă o funcție de respin care poate aduce câștiguri mari, iar în orice moment poți să primești în mod aleatoriu unul dintre cele 4 jackpoturi din categoria “Regal Jackpot”.

Vei fi următorul jucător care câștiga marele jackpot Grand la Lady Chance 10?

Q&A Lady Chance 10

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la jocul de pacanele Lady Chance 10 online este de până la 5000x miza pariată, pe lângă care se adaugă jackpotul Grand mult mai mare.

  • Jocul de pacanele Lady Chance 10 are o volatilitate medie spre ridicată și un RTP de 96.37%.

  • Poți juca demo Lady Chance 10 gratuit pe cazino.ro, alături de alte păcănele gratis.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pate Play
💸 RTP96.37%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu jackpot
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top