Joker spin demo

Joker Spin

Joker Spin este un joc de pacanele clasic cu fructe, dezvoltat și oferit de către BF Gaming și se desfășoară pe un ecran de joc cu 5×3 role și are 20 de linii de plată fixe. În cadrul jocului există o funcție bonus cu rotiri gratuite și o funcție specială cu Respin.

Slotul Joker Spin este inspirat pe de-o parte din jocul de pacanele Extra Stars, dar are anumite valențe care îl fac să semene cu Joker Respin. Există destul de multe caracteristici speciale în cadrul jocului care îl fac foarte interesant, iar câștigurile pot deveni destul de mari pe durata funcției bonus.

Jocul are simboluri destul de bine conturate, cu o grafică de înaltă calitate, dar coloana sonoră nu impresionează prea mult. Câștigul maxim pe o singură rotire este de 150x miza, ceea ce este destul de puțin, iar pe durata rotirilor gratuite acesta este de 1000x miza aleasă.

Tu ești pregătit să joci pacanele Joker Spin online alături de noi?

Cum jo Joker Spin pacanele online?

BF Gaming este unul dintre cei mai noi provideri de pacanele online, apărut pe piață în anul 2013. Acestea fiind spuse, sloturile lor nu e regăsesc încă în oferta tuturor cazinourilor online din țara noastră. Chiar și așa, cele mai mari cazinouri le au deja în grilă, așa încât ar trebui să îl poți juca cu ușurință.

În situația în care cazinoul tău preferat nu oferă acest joc sau vrei să joci fără să depui bani, poți oricând să alegi Joker Spin demo. Jucatul de păcănele gratis este un mod foarte bun de a te distra, fără a-ți asuma riscul de a pierde bani. Totuși, nici nu vei putea câștiga bani reali, deci alegerea depinde de tine.

Joker Spin mize, simboluri și câștiguri

Joker Spin pacanele online este un slot cu un nivel de volatilitate medie, ce oferă un RTP de 96.22%. Câștigurile se obțin pe 20 de linii de plată fixe, de la stânga la dreapta, în jocul de bază. În timpul jocului bonus ecranul de joc este unul diferit, ceea ce îți permite să obții câștiguri mai mari.

Simbolurile din cadrul acestui joc de păcănele sunt împărțite în două: simbolurile clasice, în formă de fructe (pepeni, struguri, portocale, lămâi, cireșe, prune și kiwi, precum și simbolurile speciale (clopoței, șeptari și diamante cu rol de scatter). Pe lângă toate acestea se adaugă simbolul Joker care este wild și oferă Respin.

Pe durata jocului de bază scatter-ul și simbolul wild nu pot apărea în același timp pe aceeași rolă. Acestea apar doar pe rolele 2, 3 și 4, iar wildul oferă o rotire gratuită suplimentară și rămâne lipit pe ecran. De cealaltă parte, 2 sau 3 scattere oferă un premiu în bani între 2 și 20 de opri miza aleasă, iar 3 scattere oferă și funcția bonus.

Bonus și rotiri gratuite Joker Spin

Așa cum am menționat inițial, vei câștiga funcția bonus la Joker Spin pacanele online atunci când primești 3 scatere pe ecran. Acestea îți vor oferi 15 rotiri gratuite cu un multiplicator de 2x. Rotirile gratuite pot să fie redeclanșate în timpul bonusului de mai multe ori. 

În timp ce câștigul maxim pe care îl poți obține într-o singură rotire este de 150x în funcția de bază, pe durata jocului bonus acesta devine 1000x miza pariată. Vei avea șanse mult mai mari să câștigi premiul maxim pe durata rotirilor gratuite pentru că se folosește un alt tip de role de joc.

Joker Spin slot review

În concluzie, slotul Joker Spin este un joc de pacanele online pe care trebuie să îl joci măcar o dată. Chiar dacă funcția Respin nu este la fel de profitabilă precum în cazul jocului clasic Extra Stars, ai mereu posibilitatea de a câștiga și funcția bonus cu 15 rotiri gratuite, care îți poate aduce un premiu mare. 

Jocul este unul interesant și menține un nivel ridicat de adrenalină în permanență. Este interesant de avut în vedere și faptul că apariția a două scattere pe ecran îți aduce un premiu aleatoriu între 2x și 20x miza aleasă. Având în vedere toate aceste date și tu ar trebui să încerci măcar o dată acest slot!

Q&A Joker Spin

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la jocul de pacanele Joker Spin este de 150x miza per rotire și 1000x miza în funcția bonus.

  • Jocul de pacanele Joker Spin online oferă un RTP de 96.22% și are un nivel de volatilitate mediu.

  • Pentru a juca demo Joker Spin gratis, accesează secțiunea pacanele gratis disponibilă pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor BF Games
💸 RTP96.22%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si joker
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Jinn pacanele demo
7777 Gaming

Jinn

50 Horses pacanele gratis
Amusnet (EGT)

50 Horses 🐎

5 dazzling hot pacanele
Amusnet (EGT)

5 Dazzling HOT

To top