Dark carnivale gratis

Dark Carnivale

Dark Carnivale este un joc de pacanele online cu tematică de carnaval, dezvoltat și oferit de către providerul BeeFee Gaming.

Jocul se desfășoară pe un ecran clasic cu 5×3 role de joc și are 20 de linii de plată fixe. În timpul jocului poți câștiga funcția bonus care îți oferă 12 rotiri gratuite.

În timp ce există multe elemente unice în cadrul jocului Dark Carnivale care îl fac foarte interesant, în esență acesta este doar încă un joc din aceeași categorie cu Lucky Lady’s Charm de exemplu. Chiar și așa, jocul are personalitate și oferă un nivel de adrenalină ridicat, care te ține mereu în priză.

Grafica și coloana sonoră sunt de înaltă calitate, simbolurile având forme vibrante, iar întreaga atmosferă de joc este una care te binedispune. Câștigul maxim pe care îl poți înregistra în timpul jocului este unul bun, de până la 1000x miza aleasă.

Ești pregătit să te distrezi la carnaval și să câștigi la Dark Carnivale?

Cum joc Dark Carnivale pacanele online?

Este foarte simplu să joci pacanele Dark Carnivale. Imaginează-ți că joci Book of Ra sau orice alt joc de acest tip și deja probabil știi tot ceea ce trebuie să faci. Desigur, în acest slot totul pare mult mai amuzant și plin de viață. Scopul final al jocului este de a câștiga funcția bonus, care îți poate aduce câștiguri foarte mari.

În cazul în care vrei să testezi gratuit slotul prima dată sau nu ai un cont la cazino, te sfătuim să joci la început Dark Carnivale demo. Este chiar indicat să joci prima dată pacanele gratis înainte de a îți face cont la un cazino online. Vei învăța tot ceea ce trebuie să știi despre jocurile de cazino și vei avea mai multe șanse de câștig.

Dark Carnivale mize, simboluri și câștiguri

Dark Carnivale online este un slot cu un nivel de volatilitate medie, ce oferă un RTP de 96.15%. Câștigul se realizează pe 20 de linii de plată fixe, iar mizele posibile sunt cuprinse între 1-1000 de lei, în funcție de cazino. Funcția bonus aduce cele mai mari câștiguri, de până la 1000x miza pariată.

Simbolurile din cadrul jocului sunt unele foare amuzante, pe alocuri greu de înțeles ce reprezintă cu adevărat, dar cu siguranță fac slotul să pară mult mai distractiv. Cel mai slab plătesc simbolurile clasice Q, K și A, acestea fiind urmate de 6 simboluri care arată ca un tablou în mijlocul căruia există o imagine cu personaje de carnaval.

Pe durata jocului, câștigurile se obțin doar de la stânga la dreapta, atunci când există cel puțin 3 simboluri identice pe o linie de plată, cu excepția celui mai bun simbol de plată care realizează legături începând cu 2 simboluri identice. În cadrul jocului există un simbol scatter și un simbol wild, iar cele două nu pot să apară în același timp pe aceeași rolă.

Bonus și rotiri gratuite Dark Carnivale

Funcția bonus în timpul jocului Dark Carnivale online funcționează într-un mod banal, la fel ca și la restul jocurilor de acest tip. Pentru a câștiga speciala trebuie să primești pe ecran 3 simboluri Scatter, ceea ce îți va aduce 12 rotiri gratuite. Simbolurile scatter apar doar pe rolele de joc 1, 3 și 5. În cadrul rotirilor gratuite se aplica aceleași reguli precum în jocul de bază.

Dark Carnivale slot review

Putem spune că jocul de pacanele Dark Carnivale este un slot fain, atât în ceea ce privește grafica și modul de joc, cât și câștigurile pe care le poți obține. Jocul are un nivel de volatilitate medie, ceea ce înseamnă că nu vei câștiga foarte rapid, dar nici nu vei pierde imediat banii dacă jocul nu plătește.

În cadrul jocului există un simbol wild care poate înlocui orice simbol de pe ecran, pentru a crea și mai multe formații câștigătoare. Atunci când primești cele 3 scattere vei câștiga 12 rotiri gratuite, care îți pot aduce un câștig de până la 1000x miza aleasă. Dacă și pe tine te atrage acest slot, vino și joacă alături de noi!

Q&A Dark Carnivale

  • Câștigul maxim Dark Carnivale este de 1000x miza aleasă și se poate obține în cadrul funcției bonus.

  • Poți juca gratuit Dark Carnivale demo pe cazino.ro.

  • Dark Carnivale slot online are un nivel de volatilitate medie și oferă un RTP de 96.15%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor BF Games
💸 RTP96.15%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Roaring Forties pacanele
grentube

Roaring Forties

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 53

Nici un vot pana acum

Joacă
Lucky 3 Penguins pacanele

Lucky 3 Penguins

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Joacă
Shining Crown - pacanele
egt

Shining Crown

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 432

Nici un vot pana acum

Joacă
Majestic Gold Megaways pacanele
isoftbet

Majestic Gold Megaways

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Joacă
To top