burning slots 40 demo

Burning Slots 40

Burning Slots 40 este un joc de păcănele online cu fructe, dezvoltat și oferit de către providerul BF Gaming. Jocul se desfășoară pe un ecran cu 5×4 role și are 40 de linii de plată. În cadrul jocului există mai multe funcții speciale, cum ar fi un wild expansiv sau un bonus.

Inspirat dintr-un joc mult mai celebru, Burning Hot 40 de la Amusnet Interactive, Burning Slots 40 online este un slot atrăgător, care oferă câștiguri ridicate și pe care trebuie să îl încerci măcar o dată. Nu există o funcție specială cu rotiri gratuite, dar ai mai multe elemente unice care îți pot crește considerabil câștigurile. 

Spre deosebire de alte jocuri de acest tip, considerăm că BF Gaming a adus multă inovație, făcând jocul de păcănele unul palpitant. Câștigul maxim posibil este unul de 1300x per rotire și din ce am observat slotul plătește destul de des câștiguri importante de bani.

Vino cu noi în aceasta călătorie și descoperă adrenalina Burning Slots 40!

Cum joc Burning Slots 40 pacanele online?

Burning Slots 40 pacanele online este un joc dezvoltat în anul 2022, așa încât îl găsești deja în majoritatea cazinourilor online din țara noastră. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri în contul de cazino, să cauți jocul în grila BF Gaming, să setezi miza și să începi să câștigi. Citește cu atenție regulile jocului înainte pentru a nu pierde din vedere aspectele importante.

Dacă nu ești genul care să își riște banii la cazino sau ai doar chef de distracție fără stres, ai mereu la dispoziție Burning Slots 40 demo. Trebuie să ai în vedere că atunci când joci pacanele gratis nu poți să câștigi bani reali, dar nici nu trebuie să depui bani reali. De asemenea, nu va trebui să îți faci cont, așa încât poți să joci imediat sloturile tale preferate.

Burning Slots 40 mize, simboluri și câștiguri

Burning Slots 40 online este un slot cu un nivel de volatilitate medie, ce oferă un RTP de 96.04% și un câștig maxim posibil de până la 1.300x miza aleasă. În cadrul jocului poți selecta mize între 0.50 de bani și 300 de lei, dar totul depinde de cazinoul pe care îl alegi. 

Câștigurile se obțin în joc pe 40 de linii de plată fixe, pe care formațiile se creează de la stânga la dreapta. Pentru a obține un câștig trebuie ca pe o linie de plată să fie cel puțin 3 simboluri identice consecutive, iar în cazul șeptarilor sunt suficiente doar 2 simboluri. Poți obține câștiguri suplimentare prin funcția bonus, care oferă un premiu direct în bani. Vei câștiga funcția bonus atunci când pe ecran apar cel puțin 3 scattere, indiferent de forma lor.

Simbolurile din cadrul slotului sunt cele clasice de fructe, cum ar fi struguri, pepeni, portocale și altele. Pe lângă simbolurile clasice există și simboluri speciale de tipul clopoțeilor, a șeptarilor sau un alt scatter sub formă de potcoavă. Scatter-ul potcoavă apare doar pe rolele 1, 3 și 5 și oferă o plată de 20x miza aleasă.

Cel mai bun simbol dintre toate este simbolul wild expansiv, sub formă de trifoi. Pe fiecare rolă poate apărea un singur simbol, care se va extinde pe toată rola și va realiza legături cu restul simbolurilor. Simbolul wild nu poate înlocui simbolul bonus în formă de vas cu monede de aur și simbolul scatter în forma de potcoavă. De asemenea, trifoiul și potcoava nu vor apărea niciodată în același timp pe aceeași rolă.

Burning Slots 40 slot review

Burning Slots 40 pare un joc de pacanele destul de interesant, chiar dacă la prima vedere acesta părea doar o copie a altor sloturi mult mai populare. Practic, acesta a fost dezvoltat cu aceleași reguli precum jocul inițial Burning Slots, așa încât dacă acesta ți-a plăcut, probabil varianta îmbunătățită îți va plăcea și mai mult.

Cu toate că jocul are un nivel de volatilitate medie, câștigul maxim posibil pe care îl poți înregistra este unul mare, de până la 1.300x miza aleasă. Simbolurile plătesc foarte bine în timpul jocului, iar premiile devin și mai mari în momentul în care beneficiezi de un wild expansiv pe 2 sau 3 role de joc.

Q&A Burning Slots 40

  • Burning Slots 40 slot online oferă un RTP de 96.04% și are un nivel de volatilitate medie.

  •  Poți juca demo Burning Slots 40 gratuit pe cazino.ro.

  • În cadrul jocului de pacanele Burning Slots 40 online există două funcții speciale: funcția bonus și wild-ul care este simbol expansiv.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor BF Games
💸 RTP96.04%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii40 Fixed
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Gold Party pacanele online
Pragmatic Play

Gold Party

colossal cash zone 777
Pragmatic Play

Colossal Cash Zone

To top