Book of Gates pacanele demo

Book of Gates

Astăzi îți prezentăm unul dintre cele mai iubite jocuri egiptene, Book of Gates, semnat de producătorul BF Games. Zeul Ra, care deja este o prezență obișnuită în multe pacanele cu această temă, își face din nou apariția. De această dată apare într-un slot cu o structură neobișnuită, cu role care se extind pe măsură ce te joci. Astfel, de la 2 role de joc, poți ajunge la 8 role pe care pot apărea simboluri egiptene, cum ar fi vechii faraoni sau cărțile în aceeași tematică. Book of Gates gratis are 32,768 modalități de câștig, așa că nu trebuie să ratezi acest slot, care te va introduce imediat în lumea Egiptului Antic!

Caracteristici Book of Gates gratis

Book of Gates demo are o structură de 5 rânduri și după cum spuneam și în introducere, de la 2 la 8 role. Rolele care se extind reprezintă un aspect important în dinamica jocului, fiind și unul dintre motivele pentru care Book of Gates online este ales de către mulți jucători. Această funcție nu este întâlnită în foarte multe jocuri, tocmai de aceea nu trebuie să ratezi slotul BF Games

Book of Gates gratis are un RTP de 96,03% și un grad de volatilitate mediu, deci nu trebuie să joci foarte mult până să ajungi la primele câștiguri. Cele 32,768 modalități de câștig fac lucrurile și mai interesante, împreună cu alte funcții speciale pe care le vom detalia mai jos în articol. Structura sa mai neobișnuită face ca acest joc să fie mai potrivit pentru jucătorii experimentați. Totuși, dacă ești începător și vrei să testezi slotul, îți recomandăm să testezi varianta Book of Gates gratis la noi pe site, care nu îți va pune în pericol bugetul!

Funcții speciale Book of Gates online

Prima funcție specială pe care o întâlnim la Book of Gates demo este legată de rolele care se extind pe măsură ce joci. Aceasta este denumită ,,Respin” și mai departe îți explicăm exact cum funcționează! 

Deasupra ecranului de joc principal se află 3 role de simboluri ascunse. Acestea vor fi dezvăluite treptat pe durata rotirilor repetate. Fiecare câștig obținut îți garantează repetarea unei rotiri. Prima rolă dezvăluită poate conține de la 3 la 6 simboluri și are 7.776 modalități de câștig. Cea de-a doua poate cuprinde între 4 și 7 simboluri și aici există 16.807 moduri de câștig. Ultima rolă pe care o poți debloca poate conține între 5 și 8 simboluri și are 32.768 modalități de câștig. Funcția de rotiri repetate va fi disponibilă până când toate rolele vor fi dezvăluite. 

Rotiri gratuite Book of Gates demo

Din slotul BF Games nu putea să lipsească nici funcția de rotiri gratuite. Aceasta este declanșată de simbolul Scatter, reprezentat de carte. Pentru a primi 10 rotiri gratuite, ai nevoie de 3 simboluri Scatter pe grila de joc. În timpul rundelor bonus, chiar și rolele ascunse, vor fi deblocate, lucru ce îți mărește șansele de câștig. Fiecare rolă poate conține între 5 și 8 simboluri, iar modalitățile de plată sunt în număr de 32.768.

Simbolul Scatter poate apărea doar pe rolele 1, 3 și 5 și doar în jocul de bază Book of Gates. Câștigurile generate din alăturarea mai multor simboluri Scatter nu sunt posibile. Vezi în continuare ce alte simboluri interesante mai apar în acest slot egiptean!

Mize, simboluri și câștiguri Book of Gates online

Miza minimă pe care poți juca pacanele Book of Gates este de 0.10 credite, iar pariul maxim îl poți plasa pe 200 credite. Dacă nu vrei să riști credite reale din contul tău, îți recomandăm să joci Book of Gates demo, care nu necesită nicio depunere din partea ta. Astfel, vezi cum funcționează slotul și cel mai important, nu ai cum să pierzi nicio sumă de bani. 

Hai să îți spunem și care este valoarea fiecărui simbol prezent pe ecranul de joc Book of Gates. Iată cât poți obține dacă alegi să joci pe 2 credite și dacă obții maximul de 5 simboluri identice:

  • Faraonul pe fundal roșu – până la 50 credite;
  • Faraonul pe fundal verde – până la 10 credite;
  • Faraonul pe fundal albastru – până la 4 credite;
  • Faraonul pe fundal mov – până la 4 credite;
  • Literele A și K – până la 2 credite;
  • Literele Q, J, O și cifra 9 – până la 1credit;

Un alt simbol foarte important în dinamica jocului este cel Wild, reprezentat de un faraon auriu. Acesta poate înlocui toate simbolurile clasice, mai puțin pe cel Scatter. El apare doar pe rolele 2, 3 și 4, doar dacă nu este deja un Scatter pe acele role. Pe fiecare rolă poate apărea un singur Wild.

Book of Gates slot review

Book of Gates este un joc care impresionează prin elementele grafice spectaculoase, structura complexă și funcțiile sale speciale. Poți declanșa rotiri gratuite cu ajutorul simbolului Scatter, rotiri care la rândul lor pot aduce câștiguri generoase în contul tău. RTP-ul mare și volatilitatea medie sunt alte două aspecte care merită luate în considerare. Toate aceste caracteristici fac ca Book of Gates să fie unul dintre cele mai îndrăgite sloturi egiptene. Încearcă-l și tu acum gratis pe Cazino.ro!

Q&A Book of Gates

  • Miza minimă pe care poți juca pacanele Book of Gates este de 0.1 credite, dar nu uita că poți testa varianta Book of Gates demo la noi pe site.

  • Funcțiile speciale întâlnite în jocul de pacanele Book of Gates sunt: respin, rolele extinse, simbolul Wild și Scatter.

  • Da. Slotul poate fi jucat și de pe telefon fără nicio problemă.

  • Book of Gates slot online are un RTP foarte bun, de 96,05%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor BF Games
💸 RTP96.03%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
📈 Linii32768 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top