Stunning HOT pacanele demo

Stunning HOT

Stunning HOT este un joc de pacanele cu fructe, dezvoltat și oferit de către BeeFee Gaming încă din 2017. Jocul se desfășoară pe un tablou de joc clasic cu 5×3 role și are 5 linii de plată fixe. În cadrul jocului nu există specială, dar există un scatter și ai șansa de a dubla fiecare câștig. 

Stunning HOT este o copie fidelă a celebrului joc 5 Dazzling Hot oferit de către Amusnet Interactive. Toate regulile de joc sunt identice, modul de plată și tabelul de plăți este același, singura diferență fiind reprezentată de către felul în care arată simbolurile. Câștigul maxim este unul de până la 1080x miza pariată.

Chiar dacă este o copie aproape identică a jocului amintit anterior, slotul Stunning HOT nu se ridică la același nivel. Grafica și simbolurile nu sunt la fel de bine construite, dar compensează prin coloana sonoră care crește nivelul de adrenalină.

Vino alături de noi și încearcă acest joc pentru a vedea care dintre cele două îți place mai mult!

Cum joc Stunning HOT pacanele online?

Stunning HOT online este un joc simplu în esență, fără funcții complexe, așa încât nu vei avea dificultăți în a îl juca. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri în joc, să îți alegi miza pe care o dorești și să câștigi. Nu uita că poți oricând să dublezi fiecare câștig pe care îl obții, până la un premiu maxim de 1.000.000 de lei.

În situația în care vrei să testezi acest joc de pacanele fără să îți riști banii sau cazinoul tău nu are sloturile BF Gaming în grilă, optează pentru Stunning HOT demo. Vei găsi acest joc alături de multe alte pacanele gratis, pe care le poți juca fără să îți deschizi un cont sau fără să depui bani. Sigur, nici nu vei putea câștiga bani reali, dar te vei distra.

Stunning HOT mize, simboluri și câștiguri

Stunning HOT este un joc de păcănele online ce oferă un RTP de 96.01% și are un nivel de volatilitate medie. Nivelul de volatilitate arată nivelul de risc al jocului și estimează cât de des vei înregistra câștiguri mari. Cu cât volatilitatea este mai ridicată, cu atât poți obține câștiguri mari mai des, dar în egală măsură poți să și pierzi mult mai rapid banii din contul de joc.

Simbolurile din cadrul slotului Stunning HOT sunt reprezentative pentru un joc cu tematică de fructe. Astfel, vei întâlni simboluri în formă de cireșe, portocale, lămâi, prune, struguri și pepeni. Pe lângă acestea există și simbolurile în formă de șeptar care plătesc cel mai bine și în formă de stea care este un scatter și oferă premii în bani fără a fi nevoie să apară pe o linie de plată.

În cadrul jocului câștigurile se înregistrează pe cinci linii de plată fixe, iar formațiile se obțin din partea stângă a ecranului de joc către dreapta. Pentru a înregistra un câștig trebuie să existe cel puțin 3 simboluri identice pe o linie de plată pentru toate simbolurile în afară de cireșe. Cireșele plătesc și atunci când există doar două simboluri. 

Stunning HOT slot review

În concluzie, nu putem cataloga Stunning HOT online decât ca un slot de duzină. Este una dintre copiile fidele ale 5 Dazzling Hot, dar nu aduce din păcate nimic nou. Singurul aspect pozitiv este faptul că din acest slot a fost dezvoltat un joc mult mai interesant, Stunning HOT Remastered, despre care vom vorbi în următorul review.

Atunci când joci pacanele Stunning HOT nu vei avea parte de nici o funcție specială, jocul fiind unul de anduranță, pe care trebuie să îl joci mai mult timp pentru a realiza câștiguri. Chiar și așa, câștigul maxim posibil este unul generos, de până la 1080x miza pariată. Încearcă și tu să atingi acest câștig și joacă Stunning HOT!

Q&A Stunning HOT

  • Stunning HOT slot online oferă un RTP de 96.01%, iar câștigul maxim posibil este de 1.000.000 lei.

  • Poți să joci demo Stunning HOT gratis pe cazino.ro, unde vei găsi toate jocurile BF Gaming în varianta demo.

  • Da. Poți să dublezi câștigurile obținute la Stunning HOT online, până la un câștig maxim de 1080x miza aleasă.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor BF Games
💸 RTP96.01%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii5 Fixed
📶 Role5
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X
Popup Image