Fibonacci pacanele demo

Fibonacci

Fibonacci este un joc de pacanele online cu tematică magică, dezvoltat și oferit de către providerul BeeFee Gaming.

Jocul se desfășoară pe un ecran de joc special, cu 3 linii și 3 role, dar care are o singură linie de plată pe mijloc. În cadrul jocului nu există funcții speciale și nici simboluri wild, doar 3 simboluri de joc reprezentate de cărți misterioase de diferite culori. Câștigul maxim pe care îl poți obține este de 100x miza aleasă.

La prima vedere jocul poate părea unul extrem de plictisitor și foarte banal, dar lucrurile nu sunt chiar așa. În mod paradoxal, sloturile precum Fibonacci sau Couch Potato, care fac parte din categoria sloturilor “One-line slots” sunt foarte iubite și apreciate între pasionații de jocuri de cazino.

Ești pregătit să descoperi Fibonacci pacanele online sau știi deja acest joc?

Cum joc Fibonacci pacanele online?

Probabil unul dintre cele mai simple, dacă nu cel mai simplu joc de pacanele online pe care l-ai jucat vreodată. Logheaza-te în contul de cazino, selectează jocul Fibonacci, setează miza și începe să joci. Nici măcar nu trebuie să citești regulile de joc, pentru că nu există nici o funcție specială și practic doar trebuie să rotești rolele și să dublezi câștigurile.

În situația în care ți se pare ciudat să îți riști banii la un astfel de joc, cu toate că ai șanse foarte mari de câștig, poți oricând să joci Fibonacci demo. Un joc de pacanele gratis funcționează 100% la fel precum unul pe bani reali, doar că nu va trebui să depui bani pentru a juca și nici nu vei putea retrage bani atunci când câștigi. 

Fibonacci mize, simboluri și câștiguri

Fibonacci online este un slot cu un nivel de volatilitate mediu și care oferă un RTP de 96.75%. RTP-ul este un indicator care arată cât la sută din banii pe care îi pierzi la un slot vor fi oferiți înapoi sub formă de câștig. Desigur, dacă de exemplu primești o formație câștigătoare și dublezi și pierzi banii, slotul va considera că ți-a plătit.

Câștigurile în cadrul jocului se realizează pe o singură linie de plată, cea din mijloc, chiar dacă slotul are 3 linii și 3 role. Pentru a obține un câștig trebuie că pe linia din mijloc să existe trei cărți misterioase, indiferent de tipul acestora. Simbolurile din cadrul jocului sunt o carte verde, una albastră și una portocalie. Poți câștiga următoarele premii:

  • Oricare trei cărți: 5x miza pariată
  • Trei cărți albastre: 25x miza pariată
  • Trei cărți verzi: 50x miza pariată
  • Trei cărți portocalii: 100x miza pariată

Fibonacci slot review

În esență, nu sunt prea multe de spus despre Fibonacci pacanele online, deoarece este un joc foarte simplu, care nu are nici măcar un element complex. Tot ceea ce trebuie să faci este să apeși butonul start pentru a roti rolele și să dublezi câștigurile obținute. Chiar și așa, includem Fibonacci în lista jocurilor de pacanele simple, dar extrem de captivante.

Culoarea și forma simbolurilor, împreună cu grafica de înaltă calitate oferă o experiență foarte bună pe durata jocului, care este în egală măsură relaxantă, dar și plină de adrenalină. Fiecare rotire îți poate aduce un câștig de până la 100x miza pariată, pe care poți să îl dublezi de cel mult patru ori. Acestea fiind spuse, ar trebui și tu să faci măcar câteva rotiri la Fibonacci!

Q&A Fibonacci 

  • Jocul de pacanele Fibonacci online are o singură linie de plată, iar câștigul maxim este de 100x miza pariată.

  • Fibonacci slot online oferă un RTP de 96.75% și are un nivel de volatilitate medie.

  • Da. Poți să joci demo Fibonacci gratuit pe cazino.ro, în secțiunea dedicată jocurilor de pacanele gratis.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor BF Games
💸 RTP96.75%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu dublaj
📈 Linii1 Fixed
📶 Role3

Mai multe Pacanele Demo

Jinn pacanele demo
7777 Gaming

Jinn

Wild Wild Bananas pacanele demo
Pragmatic Play

Wild Wild Bananas

Sweet Kingdom pacanele demo
Pragmatic Play

Sweet Kingdom

To top
X
Popup Image