Stunning 27 pacanele demo

Stunning 27

În ziua de astăzi există foarte multe variante de pacanele online cu grafică impresionantă și funcții speciale, care reușesc imediat să te captiveze. Totuși, câteodată îți este dor de jocurile clasice și de simplitatea lor. Dacă te simți nostalgic și îți dorești un slot clasic cu fructe, Stunning 27 este alegerea perfectă. 

Numele său vine de la simbolurile care pot forma 27 linii de câștig, indiferent de poziția lor pe ecranul de joc. Clopoțeii, șeptarii și cireșele sunt doar câteva dintre simbolurile pregătite să te premieze la Stunning 27 online. Te invităm să testezi acum varianta demo la noi pe site și să descoperi mai multe pacanele gratis de la BF Games!

Caracteristici Stunning 27 gratis

Simplitatea acestui joc se reflectă și în structura sa, care este de doar 3 role și 3 rânduri. După cum spune și numele său, Stunning 27 demo are 27 de posibilități de câștig. Scopul aici este să aduni cât mai multe simboluri identice pe rolele adiacente. Combinațiile câștigătoare încep de pe prima rolă și plătesc doar dacă simbolurile câștigătoare sunt la rând, de la stânga la dreapta. Va fi plătit doar simbolul care formează cea mai mare combinație câștigătoare. Mai multe despre simboluri și valoarea lor vom discuta puțin mai târziu în acest articol!

RTP-ul Stunning 27 demo este de 96,05%, adică unul foarte bun. Chiar dacă nu este unul dintre cele mai populare sloturi cu fructe, merită încercat și datorită șanselor mari de câștig pe care le ai aici. Gradul de volatilitate este destul de ridicat, deci va trebui să ai puțină răbdare până când acest joc va plăti. Dacă nu ești sigur că îți va plăcea slotul și nu vrei să depui bani în acest sens, poți încerca Stunning 27 gratis pe Cazino.ro!

Mize, simboluri și câștiguri Stunning 27 demo

Miza minimă pe care poți juca Stunning 27 este de 0.1 credite, iar cea maximă este de 200 credite. Așadar, poți încerca jocul indiferent de ce sumă se află în contul tău. Totuși, ține cont că mizele mai mari îți aduc și potențiale câștiguri mai substanțiale. Apropo de câștiguri, hai să îți arătăm cât plătește fiecare simbol în parte, dacă alegi să joci pe 2.00 credite:

 • Șeptarul – până la 200 credite;
 • Coroana – până la 80 credite;
 • Aurul – până la 40 credite;
 • Steaua – până la 32 credite;
 • Clopoțelul – până la 32 credite;
 • Cireșele – până la 4 credite;
 • Lămâia – până la 4 credite;
 • Pruna – până la 4 credite;
 • Strugurele – până la 4 credite;

Cele 4 simboluri de fructe sunt simboluri suprapuse (stacked). Așadar, dacă 9 simboluri identice de fructe ocupă tot ecranul la Stunning 27 gratis, câștigurile îți sunt triplate. Acest lucru se întâmplă datorită multiplicatorului 3x, care se aplică într-o astfel de situație.

Stunning 27 slot review

Stunning 27 online dovedește că un slot nu are neapărat nevoie de funcții bonus, Wild sau Scatter sau de o grafică deosebită pentru a fi ales de jucători. Structura simplă și cele 27 linii de câștig sunt suficiente pentru cei care își doresc o experiență de joc autentică la pacanele clasice. Fructele, șeptarii și clopoțeii sunt aici pentru a-ți aminti de farmecul acestor jocuri. Dacă vrei să te întorci puțin în trecut, încearcă acum Stunning 27 gratis pe Cazino.ro, fără să te înregistrezi!

Q&A Stunning 27 

 • Miza minimă este de 0,1 credite, iar cea maximă de 200.

 • Structura jocului de pacanele Stunning 27 este una extrem de simplă, de 3×3 și 27 linii de câștig.

 • Da. Slotul este disponibil atât pe desktop, cât și pe dispozitivul mobil.

 • Nu. Acesta este un joc clasic, fără astfel de caracteristici. Dacă vrei un slot cu simboluri bonus, poți alege din colecția noastră de pacanele cu funcții speciale.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor BF Games
💸 RTP96.05%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii27 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role3
⭐ ScatterNu
🍀 WildNu

Mai multe Pacanele Demo

Forest Tale pacanele gratis
Amusnet (EGT)

Forest Tale

Power Hot pacanele gratis
Amusnet (EGT)

Power Hot

Heart of Cleopatra demo
Pragmatic Play

Heart of Cleopatra

To top