Burning Slots demo gratis

Burning Slots

Burning Slots este un joc de pacanele online cu fructe, dezvoltat de BF Gaming, jocul se desfășoară pe un ecran clasic cu 5×3 role și oferă 5 linii de plată fixe. În cadrul slotului există o funcție bonus care oferă un premiu direct în bani în funcție de numărul de scattere.

De la prima vedere îți vei da seama că Burning Slots este o copie fidelă a celebrului joc Burning Hot de la Amusnet Interactive. Chiar și așa, BF Gaming a adăugat câteva elemente proprii și a făcut jocul mult mai interesant, introducând și o specială pe care o poți câștiga.

Simbolurile sunt foarte frumos definite, cu contururi clare și culori puternice. De asemenea, coloana sonoră este caracteristică jocului și menține un nivel de adrenalină ridicat. Câștigul maxim pe care îl poți obține este unul pun pentru acest tip de slot, fiind de 1.300x miza pariată.

Ești pregătit să descoperi Burning Slots și să câștigi?

Cum joc Burning Slots pacanele online?

Burning Slots pacanele online este unul dintre cele mai vechi jocuri ale celor de la BF Gaming și este unul dintre cele mai populare. Acestea fiind spuse ar trebui să îl găsești la majoritatea cazinourilor. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri în cont, să selectezi jocul, să alegi miza și să începi să te distrezi.

În cazul în care nu găsești jocul sau vrei să îl testezi înainte de a juca pe bani reali, ai la dispoziție Burning Slots gratis. Jocurile de pacanele demo sunt o sursă foarte bună de distracție, dar tine minte că nu îți permit să câștigi bani reali. De asemenea, nu trebuie să îți faci cont sau să plătești pentru a juca.

Burning Slots mize, simboluri și câștiguri

Burning Slots online este un joc cu un nivel de volatilitate medie, ce oferă un RTP de 96.02%. Câștigurile se înregistrează pe cinci linii de plata clasice, de la stânga la dreapta. De asemenea, ai posibilitatea de a câștiga funcția bonus cu un premiu în bani între 2x și 100x în funcție de numărul de scattere de pe ecran sau simbolul wild expansiv.

În cadrul slotului vei regăsi simbolurile clasice în formă de fructe, dar reinterpretate că și model: prune, afine, lime, portocale, pepeni și struguri. Pe lângă acestea mai există simboluri în formă de clopoței, șeptari, o potcoavă și un vas cu monede de aur. În final, wildul este în formă de trifoi și are funcție expansivă.

Simbolul potcoavă este un scatter simplu care apare pe rolele 1, 3 și 5 și plătește 20x miza. În același timp, simbolul vasului cu monede de aur este simbol scattere ce oferă rotiri gratuite atunci când pe ecran există cel puțin 3 simboluri. Simbolul potcoavă și simbolul wild nu pot apărea în același timp pe o rolă.

Bonus și rotiri gratuite Burning Slots

Atunci când joci pacanele Burning Slots online ai șansa la orice rotire de a câștiga funcția bonus cu premii în bani, pe care am amintit-o anterior. Simbolul scatter este reprezentat de un vas cu monede de aur și poate apărea pe oricare rola de pe ecranul de joc. Când ai strâns cel puțin 3 scattere pe ecran ai câștigat bonusul. Trei scattere îți oferă un câștig de 2x miza pariată, patru scatter plătesc 20x miza pariată, iar toate cele 5 scattere plătesc 100x miza pariată.

Burning Slots slot review

Așa cum am zis mereu, nu suntem foarte impresionați de către providerii care aleg să reinterpreteze sloturi vechi populare. Chiar și așa, BF Gaming a făcut o treabă foarte bună în dezvoltarea Burning Slots și chiar a oferit jocului singura funcție care îi lipsea, cea de rotiri gratuite bonus, facandu-l mult mai interesant decât Lucky Clover spre exemplu.

Funcția bonus a jocului este una interesantă și care plătește bine până la 1300x miza aleasă. Pe lângă aceasta se adaugă nivelul bun al RTP-ului de 96.02% și wild-ul care este expansiv, ca și avantaje notabile. Având în vedere toate aceste detalii, și tu ar trebui să joci măcar o dată Burning Slots!

Q&A Burning Slots

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la Burning Slots este de 1300x miza pariata.

  • Jocul de pacanele Burning Slots online oferă o funcție bonus cu rotiri gratuite și un wild expansiv.

  • Da. Poți juca pacanele demo Burning Slots gratis pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor BF Games
💸 RTP96.02%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii5 Fixed
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Cash Patrol pacanele demo
pragmatic

Cash Patrol

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

Joacă
elemental gems pacanele demo
pragmatic

Elemental Gems Megaways

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

Joacă
Eye of Cleopatra pacanele demo
pragmatic

Eye of Cleopatra

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Joacă
Joaca Lucky buzz gratis
egt

Lucky Buzz

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Joacă
To top