Power of Merlin Megaways pacanele demo

Power of Merlin Megaways

Lansat de Pragmatic Play, Power of Merlin Megaways este un joc de pacanele cu temă magică, în cadrul căruia vei regăsi multiple opțiuni de joc și un potențial câștig de 40000x miza pariată.

Jocul se desfășoară pe o grilă specială, care este formată din 6×7 role, la care se adaugă suplimentar 4 poziții superioare, pentru a mări șansele de câștig. Interfața de joc își modifică structura în funcție de apariția simbolurilor pe role, care sunt de diferite dimensiuni, iar câștigurile se formează pe 117649 direcții, prin colapsare.

După cum și numele sugerează, Power of Merlin Megaways online îl are în prim plan pe vrăjitorul Merlin care cu puterile sale magice te va ajuta să obții mai ușor potul cel mare.

Pe lângă modul colapsabil de formare a câștigurilor și bonusul captivant în care poți paria pentru a mări numărul de rotiri gratuite acordate, jocul de pacanele Power of Merlin Megaways dispune și de un mod special fulger, care poate transforma în mod aleatoriu simboluri de pe grilă în wild, mărind în acest fel posibilitatea de a obține câștiguri surprinzătoare. În plus, poți opta pentru speciala jocului, care îți permite să joci instant runda bonus Power of Merlin Megaways la plata unei sume de bani.

Jocul este de o complexitate medie și are o grafică plină de culoare, așa că învârte rolele și joacă pacanele cu speciale Power of Merlin Megaways pentru a descoperi potențialul jocului!

Cum joc pacanele Power of Merlin Megaways online?

Să joci Power of Merlin Megaways nu este complicat, iar pentru a începe distracția trebuie doar să deschizi jocul pe dispozitivul preferat și să ajustezi pariul de joc dorit. Apasă start, iar magia câștigurilor își va face simțită prezența pe măsură ce avansezi cu rotirile.

Tehnica megaways, întâlnită și în jocuri precum Crystal Caverns Megaways sau Voodoo Magic îți permite să obții mai multe combinații câștigătoare la o singură rotire, datorită modului de colapsare a simbolurilor.

Dacă nu ești încă familiarizat cu jocurile de pacanele megaways, atunci joacă Power of Merlin Megaways demo pentru a descoperi regulile jocului. Gratuit și fără cont, alături de alte pacanele online, joci Power of Merlin Megaways gratis și dispui de aceleași opțiuni de joc ca atunci când decizi să pariezi pe bani reali la un cazino licențiat. 

Power of Merlin Megaways mize, simboluri și câștiguri

Power of Merlin Megaways slot online are o volatilitate de nivel ridicat și dispune de un RTP de 96.09%. Deși sunt mai rare, câștigurile au valori mai mari și variază în funcție de pariul selectat. Sunt posibile 117649 modalități de formare a câștigurilor, care sunt generate prin colapsare, la combinații de 3 sau mai multe simboluri adiacente. Fiecare combinație câștigătoare dispare de pe ecran, iar spațiile rămase libere sunt ocupate de alte simboluri, pentru a crea noi oportunități de câștig. Procesul este nelimitat și are loc până în momentul în care pe interfața de joc nu se mai formează combinații câștigătoare, moment în care are loc plata sumei realizate. Cu jocul de pacanele Power of Merlin Megaways poți obține până la 40000x miza pariată în cadrul unei sesiuni de joc.

Simbolurile sunt bine definite și sunt în contrast cu tema magică a jocului. Acestea își fac apariția în diferite dimensiuni, iar pe rolele 1 și 6 poți obține până la 7 simboluri, în timp ce pe rolele 2-5 poți avea până la 6 simboluri, la care se adaugă un alt simbol de pe rola suplimentară de joc. Rândul de sus al rolelor 2-5 se învârte independent, de la dreapta la stânga, permițând în acest fel extinderea direcțiilor de formare a câștigurilor pe toate cele 117649 direcții.

Vrăjitorul Merlin este cel mai bine cotat simbol și realizează plăți de până la 20x miza pariată, în timp ce bufnița, sceptrul și poțiunea magică generează până la 5x miza pariată. De partea opusă, simbolurile reprezentate de cărțile de joc mențin câștigurile constante și realizează plăți de până la 1.5x miza pariată, în funcție de combinația realizată. 

Simbolul wild este redat de un glob roșu de cristal și înlocuiește celelalte simboluri, cu excepția simbolurilor scatter și fulger, pentru a forma combinații de succes.

Cartea magică are rol de scatter și activează bonusul Power of Merlin Megaways, în timp ce simbolul fulger declanșează un mod special de joc, care se activează doar pe rola suplimentară de joc. Oricând lovește simbolul fulger, în urma unei rotiri sau a unui câștig colapsabil, toate aparițiile unui simbol de plată ales în mod aleatoriu de pe rolele 2-5 sunt transformate în simboluri wild.

Bonus și rotiri gratuite Power of Merlin Megaways

Runda bonus Power of Merlin Megaways este declanșată de simbolul scatter, numărul de apariții determinând numărul de rotiri gratuite cu care începe runda:

  • 4 simboluri scatter – 10 rotiri gratuite 
  • 5 simboluri scatter – 14 rotiri gratuite 
  • 6 simboluri scatter – 18 rotiri gratuite 
  • 7 simboluri scatter – 22 rotiri gratuite 
  • 8 simboluri scatter – 26 rotiri gratuite 
  • 9 sau mai multe simboluri scatter – 30 rotiri gratuite 

Dacă la declanșarea bonusului obții mai puțin de 30 de rotiri, atunci poți alege să pariezi pentru mai multe rotiri la roata norocului. Dacă roata se oprește pe o poziție câștigătoare (marcată cu verde), atunci 4 rotiri se adaugă rundei, însă dacă roata indică o poziție necâștigătoare, atunci runda se încheie în mod automat, iar rotirile se pierd.

Runda bonus începe în momentul în care colectezi rotirile gratuite obținute și poate fi redeclanșată la apariția pe role a 3 simboluri scatter, care adaugă 4 rotiri suplimentare de joc.

La începutul rotirilor gratuite, primești un multiplicator de câștig care crește progresiv la fiecare câștig cascadă generat, asigurând în acest mod mai multe șanse de câștig.

Cumpără speciala pentru plata sumei de 150x miza pariată și joacă instant runda bonus de rotiri gratuite Power of Merlin Megaways pentru a obține mai ușor potul cel mare de 40000x miza pariată!

Power of Merlin Megaways slot review

Dacă îți plac jocurile de pacanele tematice și vrei să ai parte de puțină magie, atunci cu siguranță Power of Merlin Megaways este un joc pe care nu vrei să-l ratezi. Opțiunile de joc captivante și potențialul ridicat de câștig contribuie la experiența interactivă de joc, în timp ce grafica plină de culoare și simbolurile bine conturate te vor fascina la fiecare accesare.

Modul special de joc alocă șanse suplimentare de câștig, iar multiplicatorul care crește progresiv la fiecare câștig cascadă generat în runda bonus, sporește șansa câștigului cel mare la fiecare activare. Accesat prin cumpărare sau în mod clasic, cu bonusul  Power of Merlin Megaways poți obține până la 30 de rotiri gratuite și ai șansa de a paria numărul de rotiri activate, pentru a suplimenta numărul acestora. Nu uita însă că este o rundă de risc și la fel de bine poți pierde rotirile acordate.

Joacă Power of Merlin Megaways pacanele online și descoperă magia câștigurilor de poveste, iar pentru un plus de mister, încearcă și Magician’s Secrets, un joc de pacanele cu tema magică și multiple opțiuni de distracție!

Q&A Power of Merlin Megaways

  • Jocul de pacanele Power of Merlin Megaways a fost lansat de Pragmatic Play.

  • Runda bonus de rotiri gratuite Power of Merlin Megaways se declanșează la apariția pe role a 4 sau mai multe simboluri scatter sau prin cumpărare, la plata sumei de 150x miza pariată.

  • Câștigul maxim Power of Merlin Megaways este limitat la 40000x miza pariată.

  • De pe orice dispozitiv conectat la internet, inclusiv telefonul mobil, poți juca demo Power of Merlin Megaways gratis pe cazino.ro, în secțiunea pacanele.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.09%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu tema magica
📈 Linii117649 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role7
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top