Magic Target Deluxe pacanele gratis

Magic Target Deluxe

Lansat de Wazdan, Magic Target Deluxe este un joc de păcănele animat și plin de culoare, care oferă în permanentă vizibilitate la informații și te incanta cu o selecție remarcabilă a opțiunilor de joc.

Lumea circului are acum o alta nuanță, diferită de cea surprinsă în jocul de păcănele Circus Brilliant a celor de la EGT si pune în valoare fructele cu care poți jongla pentru castiguri incredibile.

Acțiunea Magic Target se desfășoară pe 3×5 role de joc, iar castigurile explodează pe 20 de linii, la combinații de simboluri identice sau runde bonus activate si pot ajunge pana la 25000x miza pariata. 

Jocul este un amalgam de emoții de fiecare data când alegi sa joci si te transpune în lumea magică a câștigurilor colorate date de simboluri bine puse în balanță care, pe lângă magie redau și un mod spectaculos de joc.  

Cum joc Magic Target Deluxe pacanele online?

Magic Target Deluxe online are un mod simplu de joc și este optimizat pentru toate modurile de operare, iar pentru a juca acest joc de pacanele cu fructe Wazdan, trebuie doar sa deschizi jocul pe dispozitivul preferat și sa selectezi pariul adecvat stilului tău de joc. Seteaza nivelul de volatilitate (mică, medie sau mare), dar și modul de joc (normal, rapid sau ultra fast) din meniul afișat sub interfața de joc și apasă start pentru a jongla cu câștigurile generate. 

Joacă demo Magic Target Deluxe gratis pentru a te familiariza cu interfața de joc, dar și pentru a vedea ce opțiuni de joc ți se potrivesc. Fără cont, alături de alte păcănele gratis, ai parte de aceeași atmosferă de joc și trăiești aceleași emoții intense ca atunci când alegi sa joci Magic Target Deluxe pe bani reali.

Magic Target Deluxe mize, simboluri și castiguri

Magic Target Deluxe online are un RTP de 96.63% și o volatilitate care poate fi ajustată în funcție de preferința. Astfel, dacă vrei sa ai parte de câștiguri frecvente, selectezi nivel mic de volatilitate, iar pentru câștiguri echilibrate, alegi volatilitate de nivel mediu. Volatilitatea ridicată este indicată pentru câștiguri mari, generate mai rar, de aceea seteaza caracteristica în funcție de nevoile tale de joc și distracția va fi garantată.  

Jocul poate fi jucat în mod normal, rapid sau ultra fast, cu mize cuprinse intre 0.20 – 100 RON. Combinațiile câștigătoare se formează pe 20 de linii fixe, iar plata acestora are loc de la stânga la dreapta, la 3 sau mai multe simboluri identice, adiacente pe rolele de joc. Orice castig este multiplicat cu miza de pe linia activa de joc, înainte ca suma sa se adauge balantei din cont.

Simbolurile sunt animate și sunt pline de culoare, gata să-ți facă ziua mai plăcută cu castigurile pe care le genereaza. O combinație de fructe cu cifra 7, clopoțel, bomba, coroana si Joker va realiza un joc spectaculos și te va încânta cu premii incendiare. Pepeni, capsuni, pere, struguri, dar și prune sunt simbolurile fructate care dau aroma câștigurilor medii, în timp ce o combinație 77777 ridica considerabil castigurile. Coroana si bomba, alături de Joker care are rol de Wild, sunt simbolurile speciale care își fac aparitia pe role alături de fructe pentru a te încânta atât vizual, cât și prin prisma câștigurilor oferite. Simbolul Wild este un substituent pentru toate simbolurile cu excepția simbolului scatter/bomba, care activeaza runda bonus Magic Target Deluxe.

Bonus si rotiri gratuite Magic Target Deluxe

Apariția pe role a 3 sau mai multe simboluri scatter declanșează un număr de 10 rotiri gratuite Magic Target. Dacă în timpul rundei pe rola centrala își face apariția tunul multiplicator, atunci valoarea câștigului este dublată, acesta fiind un motiv în plus pentru care merită sa joci acest joc de pacanele cu fructe și șeptari. Mai mult decât atât, simbolul reprezentat de tun are rol important și în runda de risc dacă alegi sa pariezi pentru dublarea castigurilor. Alege în ce direcție vrei să trimiți bomba și câștigurile vor exploda, fie prin dublare, fie prin reducere la 0, sansele de castig fiind 50-50.

Pentru a asimila mai ușor eventuale pierderi, dar și pentru a te asigura ca faci cele mai potrivite alegeri, îți sugerăm sa joci Magic Target Deluxe demo, varianta gratuită a jocului care păstrează aceeași calitate, indiferent de unde alegi sa joci. 

Magic Target Deluxe slot review

Magic Target Deluxe este un joc de pacanele cu fructe care impresionează cu o grafica colorata, efecte speciale și multiple opțiuni de joc. 

Jocul merită toată atenția, deoarece castigurile explodeaza la propriu, runda bonus mărește intensitatea jocului, iar adrenalina atinge cote ridicate in runda de risc, care are un mod special de joc. In plus, vizibilitatea informațiilor la care ai acces pe toată durata jocului este de bun augur, mentinand astfel o claritate sporită asupra regulilor de joc, care sunt ușor de urmat. 

Cu un mod simplu de joc, alege Magic Target Deluxe și trăiește emoții unice de joc sau joacă Book of Magic de la același producător, pentru o călătorie magică plină de câștiguri senzaționale.

Q&A Magic Target Deluxe

  • Jocul de păcănele Magic Target Deluxe are tema inspirată din lumea circului și pune în valoare fructele, devenind astfel un joc de pacanele cu fructe și simboluri speciale.

  • Magic Target Deluxe slot online a fost lansat de Wazdan, producător renumit pentru jocuri spectaculoase.

  • Magic Target Deluxe online are un RTP de 96.63%.

  • Pe lângă opțiunile de selecție ale modului de joc, miza si volatilitate, Magic Target Deluxe pacanele online impresionează cu simbol Wild, factor de multiplicare, runda de risc, dar si rotiri gratuite.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 2.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Wazdan
💸 RTP96.63%
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role4
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X