Black horse - Cash out Edition

Black Horse – Cash out Edition

Black horse – Cash out Edition este un joc de pacanele cu tematică mexicană, oferit de către providerul Wazdan.

Jocul se desfășoară pe 5×3 role și are 20 de linii fixe de plată. În cadrul jocului de păcănele nu există funcție bonus sau rotiri gratuite, dar există o mulțime de funcții speciale care conduc la câștiguri foarte mari. 

Black horse – Cash out Edition pacanele online este inspirat din clasicul joc Black Horse dezvoltat de către același provider. Wazdan este cunoscut pentru faptul că nu copiază jocuri, ci are un stil propriu și poate de asta este și atât de iubit. 

Câștigul maxim ce poate fi obținut în timpul unei singure rotiri este de 2500x miza pariată. Acesta poate părea destul de mic în comparație cu alte jocuri de pacanele online, dar în realitate este foarte mare. Susținem acest lucru deoarece în cadrul jocului Black horse – Cash out Edition ai șansa de a înregistra foarte des plăți mari, ceea ce în alte jocuri se întâmplă rar.

Citește tot ceea ce trebuie să știi înainte de a începe să joci!

Cum poți juca Black horse – Cash out Edition?

Aici lucrurile sunt un pic mai complicate, deoarece nu toate cazinourile au jocurile Wazdan în ofertă. În timp ce regăsești operatori precum EGT Digital sau Amusnet Interactive pe fiecare platformă de cazino, Wazdan este prezent doar pe câteva. Chiar și așa, nu ar trebui să fie greu să găsești un cazino care să ofere jocul.

Pe de altă parte, mai ai o opțiune dacă nu vrei să îți faci cont la alt cazino. Această opțiune este potrivită și dacă nu vrei să riști bani până te obișnuiești cu jocul. Tot ceea ce trebuie să faci este să joci Black horse – Cash out Edition demo. Nu trebuie să îți faci cont și totul este gratuit!

Black horse – Cash out Edition mize, simboluri și câștiguri

Black horse – Cash out Edition este unul dintre singurele jocuri cu volatilitate variabilă, care poate fi aleasă de către jucător. Astfel, cu cât îți asumi un risc mai mare să pierzi, cu atât ai șanse mai mari să câștigi sume colosale. Indiferent de situație, RTP-ul jocului rămâne de 96.12%. Intervalul de mize este unul mare, de la 0.20 lei până la 1000 lei, în funcție de cazino.

Simbolurile de bază din cadrul jocului sunt reprezentate de fructe, cum ar fi prunele, portocalele sau strugurii, pe lângă care se adaugă simboluri speciale cum este cactusul sau sombreroul. Simbolurile cele mai importante însă sunt monedele de aur cu valori înscrise pe acestea și simbolurile de tip “Colector” care se numește Cash Out și care colectează valoarea monedelor.

Câștigurile din timpul jocului de bază sunt relativ mici, cuprinse între 1x-250x miza pariată, în funcție de simbol și numărul de simboluri alăturate. Pe de altă parte, valorile care apar pe monedele de aur sunt mult mai mari. De asemenea, în cadrul jocului Black horse – Cash out Edition există și o funcție de dublaj a câștigurilor ce poate fi folosită de jucători.

Valoarea monedelor este câștigată atunci când pe ecran apare unul dintre cele doua simboluri de tip colector. Simbolul colector de baza este sub forma unui cufăr, care apare pe ecran aleatoriu și colectează valoarea monedelor. Simbolul colector special este sub forma unui călăreț, care va indica pentru cate rotiri consecutive rămâne pe ecran, perioada în care colectează toate monedele sau jackpoturile apărute pe tabloul de joc.

Black horse – Cash out Edition Jackpot

În cadrul jocului Black horse – Cash out Edition păcănele online există patru tipuri de jackpoturi pe care le poți câștiga, după cum urmează:

  • Jackpot Minor: 20x miza pariată
  • Jackpot Major: 50x miza pariată
  • Jackpot Mega: 100x miza pariată
  • Jackpot Grand: 2,500x miza pariată

Primele trei tipuri de jackpot vor apărea pe ecran înscrise pe monedele de aur și se câștigă dacă pe ecran există și un simbol colector. Jackpotul Grand, în valoare de 2.500x miza se câștigă atunci când toate cele 15 căsuțe de pe ecran sunt acoperite de o monedă sau un colector.

Black horse – Cash out Edition slot review

La fel ca și în cazul jocului clasic Black horse oferit de către Wazdan, considerăm că și Black horse – Cash out Edition este un slot excepțional. Dacă nu l-ai încercat încă ar trebui cu siguranță să o faci. Posibilitatea unor câștiguri uriașe este foarte mare, iar jocul este unul foarte realist, care te ajuta să te bucuri de fiecare moment în care te joci.

Chiar dacă în cadrul jocului nu există rotiri gratuite, Black horse – Cash out Edition pacanele online aduce o mulțime de caracteristici unice. Cea mai importantă dintre acestea este simbolul Colector “Cash Out sticky” care poate rămâne pe ecran pentru până la 5 rotiri consecutive și care colectează toate câștigurile.

Q&A Black horse – Cash out Edition

  • Jocul Black horse – Cash out Edition pacanele online are un RTP fix 96.12% și este unul din puținele jocuri cu volatilitate ajustabilă.

  • Câștigul maxim Black horse – Cash out Edition păcănele online este de 2.500x miza aleasă, fiind reprezentat de Jackpotul Grand.

  • Black horse – Cash out Edition pacanele online dispune de un simbol collector “Cash Out Sticky” care rămâne pe ecran până la 5 rotiri consecutive și colectează toate câștigurile.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.5 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Wazdan
💸 RTP96.12%
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii20 Fixed
📶 Role5
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X