Crazy 40 Bucks demo

Crazy 40 Bucks

Hai să explorăm împreună jocul de pacanele Crazy 40 Bucks lansat de producătorul de jocuri de casino 7777 Gaming!

Jocul se desfășoară pe 4×5 role și are în plan principal fructe suculente, șeptari cu rol de wild, bancnote de dolari care pot declanșa un jackpot progresiv, dar și câștiguri substanțiale care pot ajunge până la 10000x miza pariată. În plus, jocul dispune și de o grafică modernă cu simboluri viu colorate și animații dinamice, aspecte care contribuie în mod plăcut la experiența captivantă de joc.

Deși are doar 40 de linii de plată, Crazy 40 Bucks online este la fel de antrenant ca și jocul de pacanele Crazy 100 Bucks, iar în ansamblu acesta este un joc de pacanele ca la aparate cu dublaj și jackpot structurat pe 3 niveluri. 

Ești pregătit să descoperi toate opțiunile de joc Crazy 40 Bucks?

Cum joci Crazy 40 Bucks pacanele online

Crazy 40 Bucks este un joc de pacanele care păstrează un mod clasic de joc, iar pentru a-ți încerca norocul la acest joc de pacanele cu fructe trebuie doar să deschizi Crazy 40 Bucks online pe dispozitivul preferat și să selectezi pariul de joc dorit. Apasă start, iar pe măsură ce avansezi cu rotirile vei descoperi potențialul jocului.

La acest joc de pacanele ca la aparate poți opta și pentru funcția Autoplay, dacă nu vrei să apeși butonul start la fiecare învârtire a rolelor. Opțiunea îți permite până la 200 de rotiri automate, iar dacă vrei să ai parte de o experiență mai dinamică de joc, atunci poți selecta modul Turbo, pentru a accelera viteza de invartire a rolelor.

Dacă aceste opțiuni îți sunt mai puțin cunoscute, atunci joacă Crazy 40 Bucks demo pentru a le descoperi. Jocul este disponibil alături de alte pacanele demo și îți oferă șansa de a te familiariza cu opțiunile de joc în timp ce profiți de o serie limitată de rotiri gratuite Crazy 40 Bucks.

Crazy 40 Bucks mize, simboluri și câștiguri

Jocul de pacanele Crazy 40 Bucks are un RTP de 96.10% și o volatilitate de nivel mediu-ridicat, iar câștigurile se formează pe 40 de linii la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice și pot ajunge până la 10000x miza pariată. Orice câștig este multiplicat cu miza de pe linia activă de joc, iar plata se realizează de la stânga la dreapta, pe role adiacente.

Referitor la simboluri, acestea sunt specifice jocurilor de pacanele cu fructe și șeptari, iar pe lângă struguri, pepeni, prune, portocale, lămâi, cireșe și cifra 7, pe role își vor face apariția și teancuri cu bani/simboluri banknote, care activează jocul bonus Jackpot Crazy 40 Bucks.

În funcție de combinația realizată, simbolurile plătesc între 0.30x și 25x miza pariată, cea din urmă valoare fiind generată de o combinație 77777.

Pe lângă faptul că este cel mai valoros simbol al jocului, septarul are și rol de wild și contribuie la formarea combinațiilor câștigătoare, acesta fiind un substituent pentru celelalte simboluri, cu excepția simbolului banknote.

Bonus și rotiri gratuite Crazy 40 Bucks

Nu există o rundă bonus de rotiri gratuite Crazy 40 Bucks, însă jocul oferă o rundă de dublaj și un joc interactiv care îți poate aduce inclusiv jackpotul Crazy 40 Bucks.

În urma unui câștig, poți alege să dublezi valoarea acestuia, datorită opțiunii de multiplicare inclusă în joc. Dacă intuiești corect culoarea monedei ce urmează a fi întoarsă, atunci suma se dublează și poți continua dublajul sau poți colecta câștigul. Atenție însă la alegerile neinspirate, deoarece acestea încheie runda, iar câștigul se reduce la 0 și jocul de baza se reia.

Pentru a vedea cât de inspirat ești în alegeri, noi te sfătuim să încerci măcar o dată pacanele demo Crazy 40 Bucks, iar în timp ce îți antrenezi norocul, profiți și de rotiri gratuite Crazy 40 Bucks 😉

Referitor la jocul bonus Crazy 40 Bucks, acesta se declanșează la apariția simultană pe rolele de joc a 3 simboluri Banknote, marcate cu o valoare cuprinsă între 1x și 10x. Runda bonus începe cu 3 rotiri și se joacă cu role speciale, redate de un mini slot. Orice simbol bancnotă care își face apariția pe role se adaugă coloanei de deasupra poziției corespunzătoare și resetează numărul de rotiri la 3. 

În momentul în care un simbol banknote ajunge la multiplicator, atunci câștigul va fi mărit în mod aleatoriu cu x2, x3, x5, x10 sau x50, iar în momentul în care o coloană întreagă este ocupată integral de simboluri Banknote, atunci primești premiul aferent: Jackpot-ul Mad, care este de tip progresiv, un multiplicator WOW de 250x miza sau un multiplicator Nuts în valoare de 50x miza pariată.

Crazy 40 Bucks slot review  

Crazy 40 Bucks este un joc de pacanele interactiv, cu un potențial ridicat de câștig. Jocul îmbină într-un mod plăcut elementele clasice ale jocurilor de pacanele cu fructe cu funcții moderne și redă o experiență captivantă de joc. 

Pe lângă o grafică plină de culoare însoțită de simboluri bine definite, jocul dispune și de o rundă bonus interesantă de unde poți obține premii impresionante, dar și de o rundă de risc, unde cu puțin noroc îți poți mări considerabil câștigurile.

Așadar, dacă ești “vânător” de jackpoturi și îți plac jocurile de pacanele cu fructe ca la aparate, atunci Crazy 40 Bucks este un joc pe care nu ar trebui să îl ratezi, mai ales că acesta dispune și versiunea extinsă cu 100 de linii de plată – Crazy 100 Bucks!

Q&A Crazy 40 Bucks

  • Jackpotul Crazy 40 Bucks este de tip progresiv, iar valoarea acestuia crește la fiecare rotire efectuată.

  • Câștigul maxim Crazy 40 Bucks este limitat la 10000x miza pariată.

  • Poți juca demo Crazy 40 Bucks gratuit și fără cont pe cazino.ro, unde vei găsi o colecție impresionantă de jocuri de pacanele.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor 7777 Gaming
💸 RTP96.10%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top