Bucks detective demo slot

Bucks Detective

Bucks Detective este un joc de pacanele fenomenal, învelit în mister, care seamănă mai degrabă cu un puzzle sau cu o ghicitoare decât cu un slot.

Providerul 7777 Gaming ne-a obișnuit deja prin jocurile atipice pe care le aduce în atenția publicului, fie că vorbim despre Club Mr Luck 50 sau Bucks Detective. Acest joc de pacanele are o grafică cu adevărat specială, simboluri unice și o coloana sonoră palpitantă.

Jocul se desfășoară pe un ecran de joc care pare defapt un tablou de perete și care are 4 role și 4 linii de joc. Pe linia cea mai de sus se afla simboluri câștigătoare, deci practic câștigurile se obțin pe un ecran cu 4×3 role de joc. În cadrul acestui slot fascinant vei regăsi o funcție bonus și un jackpot progresiv pe care le poți câștiga oricând.

Dacă și ție îți place să dezlegi mistere și ești pregătit, încearcă aventura Bucks Detective!

Cum joci Bucks Detective pacanele online

Probabil vei avea nevoie de mai multe rotiri până îți vei da seama cum se joacă Bucks Detective pacanele online. Nouă ne-au trebuit câteva minute bune ca să înțelegem toate funcțiile jocului. În practică, pe rola cea mai de sus ai 4 simboluri câștigătoare, numite indicii. Atunci când acestea se regăsesc pe ecranul de joc ai parte de un câștig instant.

Având în vedere că 7777 Gaming nu este un provider de păcănele foarte popular, acesta nu se regăsește încă în oferta tuturor cazinourilor. În această situație sau în cazul în care vrei să testezi jocul gratuit, încearcă Bucks Detective demo. Pe platformele de specialitate găsești sute de pacanele gratis, iar acest slot se află mereu printre ele.

Bucks Detective mize, simboluri și câștiguri

Chiar dacă este un joc ciudat pe care cu siguranță nu îl putem asemăna cu nici un alt slot, Bucks Detective oferă câștiguri foarte mari. Jocul de păcănele are un nivel de volatilitate medie spre ridicată și oferă un RTP de 96.28%. Câștigul maxim pe care poți să îl obții într-o rotire este unul impresionant, de până la 5000x miza pariată.

Așa cum menționam inițial, simbolurile din cadrul slotului sunt foarte interesante. Astfel, atunci când joci Bucks Detective păcănele online vei întâlni simboluri de pe vremea lui Sherlock Holmes. Printre acestea cele mai interesante sunt următoarele: călimara cu pană, revolverul, scrisoarea în plic, cuțitul sau balanța, dar nu numai.

Spre deosebire de majoritatea jocurilor de păcănele care au linii de plată fixe, Bucks Detective este total diferit. Aici nu există linii de plată, ci pur și simplu fiecare simbol care apare atât în secțiunea “Indicii”, cât și în secțiunea “Dovezi” oferă o plată. În fiecare rundă poți beneficia de maxim 4 simboluri câștigătoare.

Bonus și rotiri gratuite Bucks Detective

Funcția bonus se câștigă atunci când pe ecran în partea de “dovezi” găsești 3 chei. În cadrul bonusului din Bucks Detective online pe ecranul de joc va fi înlocuit cu 20 de pătrate, iar tu poți să alegi care dintre acestea să le descoperi. Acest bonus nu are rotiri gratuite, ci este unul activ.

Sub fiecare dintre pătrate există: un simbol “J”, un collect sau un premiu în bani. Jocul se termină în momentul în care ai acumulat 4 simboluri “J”, ceea ce îți acordă premiul jackpot sau atunci când ai găsit un simbol “Collect”. Jackpotul este unul progresiv, ce crește în permanență.

Bucks Detective slot review

Dacă te-ai saturat de toate sloturile plictisitoare și vrei ceva plin de adrenalina, în mod clar Bucks Detective este alegerea potrivită. Chiar dacă îți va lua un pic de timp până să înțelegi exact cum funcționează jocul, merită din plin. Întreaga experiență de joc creata îți oferă un nivel de adrenalină ridicat, iar fiecare rotire conduce la rezolvarea unui nou mister. 

Este foarte interesant modul în care jackpotul a fost integrat în funcția bonus, ceea ce face ca bonusul să fie și mai palpitant. Chiar dacă nu reușești să aduni cele 3 chei, ai oricând șansa de a câștiga până la 5000x miza pariată în cadrul funcției de bază. Dacă ți-a plăcut acest joc, îți recomandăm să încerci cu încredere și Crazy 40 Bucks.

Q&A Bucks Detective

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la jocul de pacanele Bucks Detective online este de 5000x miza pariată sau jackpotul progresiv.

  • Slotul Bucks Detective nu funcționează pe bază de linii de plată, ci oferă premii instant de fiecare dată când ai un simbol câștigător pe ecran.

  • Da. Poți să joci demo Bucks Detective gratuit pe cazino.ro. 

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor 7777 Gaming
💸 RTP96.28%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📶 Role4
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Extra Crown demo
Amusnet (EGT)

Extra Crown

Diamonds of Egypt pacanele demo
Pragmatic Play

Diamonds of Egypt

Venezia D’Oro pacanele demo
Amusnet (EGT)

Venezia D’Oro

To top