Club mr luck 50 demo

Club Mr Luck 50

Club Mr Luck 50 este cu siguranță mai mult decât un joc de pacanele online. Dacă vrei să ai parte de o experiență de joc unică și să te simți în mijlocul unui cazino din Las Vegas, acesta este slotul potrivit.

În cazul în care și tu te-ai plictisit de aceleași sloturi clasice, cu siguranță te vei bucura de jocurile de pacanele inovatoare aduse de către 7777 Gaming. Dezvoltat pe baza jocului principal Club Mr Luck, Club Mr Luck 50 îți pune la dispoziție o funcție bonus cu rotiri gratuite și o funcție specială cu multiplicator.

Structura jocului de bază este una complexă, cu un ecran de joc de 5×4 role, care oferă 50 de linii de plată fixe. Spre deosebire de jocurile de pacanele clasice, Club Mr Luck 50 construiește o atmosferă mult mai palpitantă. Grafica modernă și simbolurile strălucitoare și frumos colorate întregesc experiența.

Hai să vedem care sunt regulile jocului și cum poți obține câștigul maxim de 5000x miza!

Cum joci Club Mr Luck 50 pacanele online

Chiar dacă vorbim de un joc complex, este foarte ușor să joci Club Mr Luck 50 pentru că funcția bonus și funcția specială se declanșează singure. Astfel, tot ceea ce trebuie să faci este să alegi miza și să dai drumul la rotiri. Restul se întâmplă de la sine, iar câștigurile pot să apară în cadrul oricărei rotiri, în special atunci când ești norocos.

La fel ca și în cazul oricărui alt slot, ai trei moduri în care poți realiza rotirile. Primul este modul manual obișnuit, al doilea este modul turbo, iar ultimul este modul automat. Dacă nu ești convins că îți va plăcea un joc în care bonusul se primește aleatoriu, fără ca măcar să vezi scattere pe ecran, te sfătuim să testezi Club Mr Luck 50 demo. Ai șansa să îl încerci pe o platformă de pacanele gratis, unde găsești toate jocurile de la 7777 Gaming.

Club Mr Luck 50 mize, simboluri și câștiguri

Probabil cel mai important aspect al unui joc de pacanele online sunt câștigurile și modul de obținere ale acestora. În primul rând, trebuie să cunoști caracteristicile tehnice: Club Mr Luck 50 este un joc cu un nivel de volatilitate mediu spre ridicat, ce oferă un RTP excelent de 96.70%. Asta înseamnă că în orice clipă poți avea șansa să câștigi premiul cel mare. 

Simbolurile din cadrul jocului sunt specifice tematicii slotului de fructe și șeptari, dar sunt mult mai atrăgătoare decât cele clasice pe care le vezi la alți provideri. Pe lângă acestea vei regăsi o pălărie plină cu dolari, având rol de wild, care te duce cu gândul la visul american. În stânga ecranului îl vei vedea pe “Mr Luck”, iar de el depinde obținerea câștigurilor mari.

Atât funcția de bază, cât și cea bonus se desfășoară pe același tip de ecran. Câștigurile se înregistrează de la stânga la dreapta, pe un număr de 50 de linii de plată. Intervalul de mize este unul foarte generos, de la 10 bani și până la 200 de lei. Premiul cel mai mare posibil este impresionant, fiind de până la 5000x miza pariată.

Bonus și rotiri gratuite Club Mr Luck 50

Nu există nimic mai palpitant când joci un slot decât să câștigi funcția bonus cu rotiri gratuite.

În timp ce la majoritatea jocurilor de pacanele “speciala” se obține prin apariția unor scattere pe ecran, aici nu știi niciodată când o vei câștiga. Acordarea acesteia sau a funcției speciale cu multiplicator se realizează în mod total aleatoriu, după orice rotire.

În partea stângă a ecranului tronează “Mr Luck”, cel care iți decide norocul. În fața lui vei vedea două butoane, unul albastru și unul verde, fiecare fiind aferent unei funcții speciale. Butonul verde activează un număr de 3, 5 sau 10 rotiri gratuite, iar butonul albastru îți oferă funcția cu multiplicator, la finalul unei învârtiri în care ai înregistrat câștiguri.

Club Mr Luck 50 slot review

Club Mr Luck 50 este un joc de pacanele fascinant, care a reușit cumva să simplifice funcțiile complexe pe care le oferă. Da, poate că sună ciudat, dar așa și este. Ai parte de un slot cu funcție bonus și multiplicatori, dar pentru care nu trebuie să faci nimic în afară de a apăsa pe butonul de start al rolelor. Restul funcțiilor speciale se obțin instant, fără ca tu să faci ceva.

În cazul în care nu ești pasionat de jocurile de pacanele cu prea multe linii de plată, poți încerca oricând Club Mr Luck 10. Jocul este aproape identic, dar ecranul de joc diferă puțin.

Q&A Club Mr Luck 50

  • Câștigul maxim posibil la jocul de pacanele Club Mr Luck 50 este de 5000x miza pariată.

  • Club Mr Luck 50 online oferă o funcție bonus cu rotiri gratuite și o funcție cu multiplicator.

  • Poți juca demo Club Mr Luck 50 gratuit pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor 7777 Gaming
💸 RTP96.7%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii50 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

To top