Cash 20 Bonus Clover demo

Cash 20 Bonus Clover

Buburuza și trifoiul norocos prevestesc câștiguri de poveste în jocul de pacanele Cash 20 Bonus Clover a celor de la 7777 Gaming.

Jocul are o structură formată din 3 rânduri și 5 coloane și păstrează un mod simplu de joc, asemeni jocurilor clasice de pacanele ca la aparate.

Cu o temă specifică jocurilor cu fructe și șeptari, Cash 20 Bonus Clover aduce în atenție 2 simboluri speciale, care sporesc șansa câștigului cel mare de 5000x miza pariată. Mai exact, buburuza și trifoiul vor face deliciul acestui joc de pacanele marca 7777 Gaming! În timp ce în jocul de bază trifoiul se extinde pe role pentru a forma combinații câștigătoare, în runda bonus, acesta împreună cu buburuza formează o pereche câștigătoare!

Grafica jocului este bine realizată, iar runda bonus de rotiri gratuite, opțiunea de multiplicare a câștigurilor și șansa de a obține un jackpot progresiv fac ca acest joc de pacanele cu trifoi să merite o șansă! Ce zici, ești pregătit să vezi ce te așteaptă?

Cum joc păcănele Cash 20 Bonus Clover online?

Să joci Cash 20 Bonus Clover online este simplu și intuitiv, iar dacă vrei să încerci acest joc de pacanele cu fructe, atunci deschide Cash 20 Bonus Clover pe dispozitivul preferat și selectează pariul de joc dorit. Apasă start sau selectează opțiunea Autoplay, iar pe măsură ce avansezi cu rotirile, vei descoperi potențialul jocului!

Pentru a te familiariza cu opțiunile disponibile, noi îți sugerăm ca înainte de a paria pe bani reali, să încerci Cash 20 Bonus Clover demo. Jocul este disponibil alături de alte pacanele și nu ai nevoie de cont pentru a testa!

Cash 20 Bonus Clover este un joc modern, care poate fi accesat de pe orice dispozitiv conectat la internet, atât pe bani reali, cât și în mod gratuit, deci te poți bucura în voie oricând dorești să ai parte de distracția adusă de acest joc de pacanele cu trifoi și jackpot progresiv!

Cash 20 Bonus Clover mize, simboluri și câștiguri

Jocul de pacanele Cash 20 Bonus Clover are un RTP de 95.05% și o volatilitate de nivel mediu, iar raportat la câștiguri, acesta generează câștiguri frecvente, care pot fi pariate în runda de risc. 

Mizele sunt accesibile și pornesc de la 0.10 RON, iar câștigul maxim este limitat la 5000x miza pariată.

Câștigurile se formează pe 20 de linii fixe de joc, iar plata acestora se realizează de la stânga la dreapta pe role adiacente, la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice.

Pline de culoare, simbolurile vor face senzație la fiecare apariție și te vor încânta cu câștiguri de până la 250x miza pariată. Cel mai bine plătit simbol este șeptarul, care plătește și în combinație de 2 simboluri identice, urmat de potcoava de aur, strugurele, felia de pepene, cireșe, lămâia, pruna și portocala. 

Trifoiul cu 4 foi are rol de wild și contribuie la formarea combinațiilor câștigătoare, prin înlocuirea celorlalte simboluri, cu excepția simbolului scatter, care este redat de buburuză și declanșează runda bonus Cash 20 Bonus Clover.

Jocul dispune și de simboluri monedă de aur, care nu au o valoare monetară, dar ascund simboluri speciale – cireșe, pepene sau cifra 7 și au rolul de a dezvălui unul din cele 3 jackpoturi progresive.

Bonus și rotiri gratuite Cash 20 Bonus Clover

Cash 20 Bonus Clover este un joc de pacanele cu dublaj și jackpot, care are inclusă o rundă bonus de rotiri gratuite. Aceasta se declanșează la apariția simultană pe rolele de joc a 5 simboluri scatter și alocă 10 rotiri gratuite Cash 20 Bonus Clover. Bonusul poate fi redeclanșat, iar apariția de noi simboluri scatter, adaugă rotiri suplimentare rundei.

În timpul rundei bonus, la fiecare rotire, un simbol wild își va face apariția pe role, pentru a mări șansele de câștig, așa că joacă pacanele Cash 20 Bonus Clover și adună trifoiul norocos!

Cash 20 Bonus Clover pacanele ca la aparate cu jackpot

Pe lângă rotiri gratuite, jocul de pacanele Cash 20 Bonus Clover dispune și de o rundă de risc, unde poți paria câștigul obținut în urma unei rotiri, datorită funcției de multiplicare inclusă. Dacă intuiești corect culoarea monedei ce urmează fi întoarsă, atunci suma se dublează, iar dacă alegi greșit, atunci suma se reduce la 0, runda se încheie, iar jocul de bază se reia! Pentru a vedea cât de inspirat ești în alegeri, joacă demo Cash 20 Bonus Clover gratuit și testează-ți abilitățile înainte de a paria pe bani reali.

Mai mult decât atât, la orice învârtire a rolelor, ai șansa de a declanșa jackpotul misterios, care este structurat pe 3 niveluri și este de tip progresiv. Pentru a afla ce jackpot ai câștigat, va trebui să alegi monede de aur pentru a dezvălui 4 simboluri identice (pepene, cireșe sau septar), iar suma aferentă simbolului se va adăuga balanței din cont.

Cash 20 Bonus Clover slot review

Cash 20 Bonus Clover este un joc de pacanele complex cu multiple opțiuni de formare a câștigurilor, care îți poate aduce până la 5000x miza pariată în cadrul unei sesiuni de joc. Diferit de Cash 100, jocul Cash 20 Bonus Clover online iese în evidență cu o rundă bonus captivantă, un jackpot misterios și multe simboluri pline de culoare, deci se poate încadra cu succes în seria jocurilor de pacanele cu trifoi și simboluri norocoase care merită încercate!

Chiar dacă buburuza și trifoiul sunt simboluri specifice primăverii, indiferent de anotimp, jocul de pacanele 20 Cash Bonus Clover va reuși să te binedispună la fiecare accesare. Încearcă și tu pacanele cu trifoi marca 7777 Gaming și descoperă magia jocului!

Q&A Cash 20 Bonus Clover

  • Cash 20 Bonus Clover slot online are un RTP de 95.05%, care crește cu până la 1.5% la activarea funcției jackpot Juicy Cash.

  • Jocul de pacanele Cash 20 Bonus Clover are o rundă bonus formată din rotiri gratuite, un joc misterios Juicy Cash care alocă unul din cele 3 jackpoturi progresive și o rundă de risc, unde poți opta pentru multiplicarea a câștigurilor.

  • Datorită modului simplu și intuitiv de joc, dar și a mizelor accesibile, Cash 20 Bonus Clover pacanele online este un joc care se adresează tuturor jucătorilor, indiferent de experiența deținută.

  • Da, Cash 20 Bonus Clover online poate fi accesat de pe orice dispozitiv conectat la internet, inclusiv de pe telefonul mobil. Pentru a te convinge de acest aspect, joacă pacanele demo Cash 20 Bonus Clover gratuit pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor 7777 Gaming
💸 RTP95.05%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si trifoi
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X
Win2 222 rotiri