Honey of Gold pacanele demo

Honey of Gold

Câștigurile dulci din jocul de pacanele Honey of Gold lansat de 7777 Gaming vin la pachet cu miresme îmbietoare de flori colorate și albinuțe harnice care te invită la joc.

Cu o interfață de joc specială, Honey of Gold este un joc de pacanele cu temă dulce care oferă câștiguri de până la 10000x miza pariată. Acțiunea are loc în interiorul unui borcan cu miere de albine, pe o interfață structurată sub forma unui fagure, similară cu cea întâlnită în jocul de pacanele Honey Rush.

Honey of Gold este un joc creativ cu un mod interactiv de joc și o grafică plină de culoare care cuprinde atât câștiguri instant misterioase, cât și rotiri gratuite, precum și un bonus jackpot.

Nu-i așa că vrei să afli cum poți potrivi florile pentru a obține cele mai mari câștiguri?

Cum joci Honey of Gold pacanele online

Chiar dacă rolele de joc sunt sub forma unui fagure, să joci Honey of Gold online este la fel de simplu că orice alt joc de pacanele 7777 Gaming. Doar deschizi jocul și selectezi pariul de joc preferat, iar albinutele te vor ajuta să obții câștiguri pe măsură ce avansezi cu rotirile.

Pentru a te familiariza cu interfața de joc, dar mai ales pentru a descoperi modul inedit de joc al acestui joc de pacanele cu jackpot, joacă Honey of Gold demo. Gratuit și fără cont, alături de alte pacanele, ai șansa de a testa jocul fără nici o investiție financiară pentru a afla dacă acesta se pliază nevoilor tale de joc.

Honey of Gold mize, simboluri și  câștiguri

Cu un RTP de 95.27% și o volatilitate de nivel mediu, jocul de pacanele Honey of Gold generează câștiguri care variază și pot ajunge până la 10000x miza pariată. 

Simbolurile jocului sunt redate de flori în diferite culori, la care se adaugă simbolurile speciale Jar with Honey/borcan cu miere, Beehive, Honey și J/Jackpot. La 3 simboluri Honey câștigi suma înscrisă de pe acel rând, iar cu 2, 3, 4 sau 5 simboluri Beehive, multiplici câștigul cu x2, x3, x4 sau x5.

Și pentru că albinele te răsplătesc în mod constant, în urma unei rotiri necâștigătoare, în mod aleatoriu acestea pot declanșa funcția Bee, care umple poziții de pe interfața de joc pentru a forma câștiguri.

Bonus și rotiri gratuite Honey of Gold

Runda bonus de rotiri gratuite Honey of Gold se declanșează la apariția simbolului Jar with Honey când primești 5 rotiri gratuite pentru fiecare simbol apărut oriunde pe interfața de joc.

Poți obține 5, 10 sau 15 rotiri gratuite care se joacă în mod automat și pot fi redeclansate.

Pe de altă parte, dacă pe interfața de joc obții 3 sau mai multe simboluri Jackpot, atunci intri în jocul bonus Jackpot Temple, când trebuie să te deplasezi pe role pentru a ajunge la un premiu. Dacă la finalul rundei ajungi la un premiu, atunci câștigi suma aferentă, iar dacă reușești să ajungi la semnul Jackpot, atunci runda continuă pentru jocul final, când trebuie să selectezi unul dintre totemurile afișate pentru a câștiga premiul ascuns.

Honey of Gold slot review

Honey of Gold este un joc de pacanele simplu în aparentă, care oferă multiple opțiuni de formare a câștigurilor. Runda de rotiri gratuite nu iese cu nimic în evidență, însă jocul bonus Jackpot este interactiv, iar câștigul maxim oferit de acest joc de pacanele cu albine este impresionant.

Cumva, Honey Gold online se situează la extreme: îți place sau nu îți place, acesta fiind un joc oarecum atipic, care probabil nu va fi îndrăgit prea mult de pasionații jocurilor de pacanele clasice. Dar cum întotdeauna există opțiuni, indiferent că preferi jocul de pacanele Honey of Gold sau îți plac jocurile tradiționale, în categoria jocurilor de pacanele vei găsi multiple opțiuni de joc. Așa că alege-ți preferatul și relaxează-te cu o sesiune gratuită de joc 🙂

Q&A Honey of Gold

  • Câștigul maxim Honey of Gold este limitat la 10000x miza pariată.

  • Honey of Gold slot online are un RTP de 95.27%.

  • Poți juca pacanele demo Honey of Gold gratuit pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor 7777 Gaming
💸 RTP95.27%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
⭐ ScatterDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top