Cash 100 Lucky Clover demo

Cash 100 Lucky Clover

Pregătește-te să descoperi noi opțiuni de distracție cu jocul de pacanele Cash 100 Lucky Clover a celor de la 7777 Gaming.

Simplu în aparență, Cash 100 Lucky Clover este un joc de actualitate, care îmbină în mod plăcut elementele clasice întâlnite în jocurile de pacanele cu fructe și șeptari cu funcții moderne pentru a reda experiențe captivante de joc.

Cu o structură simplă, formată din 4×5 role și 100 de linii de plată, jocul oferă oportunități extinse de câștig, iar potul cel mare de 5000x miza pariată reprezintă o adevărată recompensă, dar și unul din motivele pentru care ar trebui să încerci Cash 100 Lucky Clover online!

Grafica este bine realizată, iar simbolurile pline de culoare vor face deliciul acestui joc de pacanele 7777. Chiar dacă nu există o rundă bonus de rotiri gratuite, Cash 100 Lucky Clover are farmecul său și dispune de o funcție de multiplicare a câștigurilor, dar și de un jackpot misterios – Juicy Cash Jackpot. Acesta se declanșează în mod aleatoriu în timpul jocului și îți poate aduce un premiu surpriză! Pe lângă acestea, există și un simbol wild expandabil redat de trifoiul cu 4 foi, care la fel ca și în jocul de pacanele 100 Burning Hot, acesta se extinde pe role și mărește considerabil câștigurile.

Pentru a ști la ce să te aștepți atunci când decizi să încerci acest joc de pacanele cu trifoi, hai să explorăm împreună opțiunile de joc!

Cum joc pacanele Cash 100 Lucky Clover online?

Să joci Cash 100 Lucky Clover online este simplu, iar tot ce trebuie să faci este să deschizi jocul pe dispozitivul preferat și să selectezi pariul de joc dorit! Când ești mulțumit de alegere, apasă start, iar simbolurile își vor face apariția pentru a forma combinații câștigătoare. Dacă nu vrei să apeși manual butonul de start la fiecare rotire, atunci poți opta pentru funcția Autoplay, care poate furniza până la 200 de rotiri automate. De asemenea, dacă ești nerăbdător, poți selecta și modul Turbo, care va accelera viteza de învârtire a rolelor, pentru o experiență mai dinamică de joc.

Poți accesa Cash 100 Lucky Clover de pe telefonul mobil, tabletă sau desktop, atât pe bani reali, cât și gratuit! Alături de alte pacanele online, Cash 100 Lucky clover demo îți oferă șansa de a te familiariza cu regulile jocului, înainte de a paria pe bani reali. Chiar și fără un cont de jucător!

Cash 100 Lucky Clover mize, simboluri și câștiguri

Cu o volatilitate de nivel mediu și un RTP de 95.07%, care se mărește cu până la 1.5% la activarea funcției Juicy Cash Jackpot, jocul de pacanele Cash 100 Lucky Clover generează câștiguri frecvente, care pot ajunge până la 5000x miza pariată.

Mizele pornesc de la 0.10 RON, având astfel posibilitatea de a testa jocul chiar și pe bani reali. Sunt disponibile 100 de linii fixe de formare a câștigurilor, iar plata acestora se realizează de la stânga la dreapta, la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, adiacente pe role. 

Dacă ești familiarizat cu jocurile de pacanele cu fructe și simboluri norocoase, atunci simbolurile din Cash 100 Lucky Clover nu vor fi o surpriză, însă efectele care însoțesc fiecare combinație câștigătoare te vor surprinde. Bine definite, simbolurile sunt pline de culoare și generează câștiguri arzătoare. Cel mai valoros simbol este septarul, iar la o combinație de 5 simboluri identice 77777, obții 50x miza pariată. Potcoava de aur și strugurele plătesc până la 5x miza, în timp ce pepenele, cireșele, lămâia, pruna și portocala generează plăți de până la 2x miza pariată.

Simbolul wild este reprezentat de un trifoi cu 4 foi și își face apariția doar pe rolele 2 – 4, iar dacă face parte dintr-o combinație câștigătoare, atunci acesta se extinde pe role și înlocuiește celelalte simboluri, pentru a mări considerabil câștigurile.

Nu există simbol scatter, însă în jocul bonus vei întâlni monede de aur, care dezvăluie un simbol: cireșe, pepene sau cifra 7.

Bonus și rotiri gratuite Cash 100 Lucky Clover

Cash 100 Lucky Clover oferă o funcție de multiplicare a câștigurilor și o rundă bonus Mystery Game, care poate declanșa unul din cele 3 jackpoturi progresive.

Dacă vrei să joci rotiri gratuite Cash 100 Lucky Clover, atunci va trebui să alegi varianta demo a jocului. Nu vei obține câștiguri reale, însă te vei familiariza cu jocul în timp ce joci pacanele Cash 100 Lucky Clover gratis.

Pe de altă parte, dacă alegi Cash 100 Lucky Clover, atunci ai șansa de a activa jocul Mystery Game, un bonus care îți poate aduce unul din cele 3 jackpoturi progresive: “Cherry”, “Watermelon” sau “Seven”. Acesta se declanșează în mod aleatoriu în timpul jocului, iar când este activat, mărește randamentul teoretic al jocului cu până la 1.5%. Pentru a afla ce jackpot ai câștigat, va trebui să selectezi monede de aur pentru a dezvălui simbolurile ascunse: cireșe, pepene sau cifra 7. Un număr de 4 simboluri identice îți asigură jackpotul aferent simbolului dezvăluit, care este de tip progresiv.

Tot pentru șanse suplimentare de câștig, poți opta pentru runda de risc, datorită funcției gamble. După fiecare câștig obținut în urma unei rotiri, poți selecta multiplier game pentru a paria suma obținută. Fiecare alegere corectă, multiplică cu x2 câștigul, în timp ce alegerile neinspirate reduc câștigul la 0, iar jocul de bază se reia.

Cash 100 Lucky Clover slot review

Cash 100 Lucky Clover este un joc de păcănele care creează o atmosferă plină de culoare și oportunități generoase de câștig, oferind în acest fel momente memorabile de joc.

Chiar dacă nu dispune de rotiri gratuite, jocul are farmecul său și te va cuceri atât prin designul elegant, cât și prin simplitatea modului de joc. 

La fel ca și jocurile de pacanele EGT și Cash 100 Lucky Clover va menține și va intensifica atmosfera de joc datorită funcției Gamble și a jackpotului progresiv, așa că testează-ți norocul și joacă pacanele cu trifoi Cash 100 Lucky Clover pentru a descoperi potențialul ridicat de câștig!

Q&A Cash 100 Lucky Clover

  • Jocul de pacanele Cash 100 Lucky Clover are 100 de linii fixe de plată.

  • Cash 100 Lucky Clover slot online are un RTP de 95.07% și o volatilitate de nivel mediu.

  • Jocul bonus Mystery Game se declanșează în mod aleatoriu în timpul jocului de bază.

  • Jackpotul Cash 100 Lucky Clover este structurat pe 3 niveluri și este de tip progresiv.

  • Poți juca demo Cash 100 Lucky Clover gratuit pe cazino.ro, în secțiunea dedicată jocurilor de pacanele online.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor 7777 Gaming
💸 RTP95.07%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii100 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterNu
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X
Win2 222 rotiri