aviator gratis online

Aviator

Dezvoltat de Spribe, Aviator este un joc care duce noțiunea de sloturi online la un alt nivel. Având un format inovator, jocul a căpătat rapid popularitate în rândul iubitorilor de pacanele online care își doresc un pic de varietate la clasicele sloturi.

Grație unui concept simplu, bazat pe predicții, Aviator Spribe a devenit în prezent unul dintre cele mai apreciate jocuri din cazinourile online din România! Aviator are la bază sistemul Provably Fair, care reprezintă în prezent singura garanție reală de onestitate din industria jocurilor de noroc. Aviator – Strategii generale și avansate de joc

Caracteristici Aviator Spribe

Acestui joc atipic îi lipsesc elementele caracteristice altor pacanele online. Aviator Spribe nu are role de joc, linii de câștig și nici măcar simboluri. Conceptul este însă unul foarte simplu: Un avion decolează și se înalță, începând de la un coeficient de 1x miza, care poate crește până la infinit sau până când avionul dispare, moment în care runda se oprește.

Jucătorii pot plasa 2 pariuri la începutul rundei, iar apoi pot colecta banii în orice moment, până când avionul dispare de pe ecran, iar mizele sunt pierdute. Jucătorii au parte de o dilema: pe de o parte, pot încasa banii devreme, însă pot pierde câștiguri potențial uriașe, pe de altă parte pot aștepta până când coeficientul crește, însă riscă să piardă tot atunci când avionul dispare.

Aviator este un joc multiplayer care permite interacțiunea între jucători, via chat, dar și a Gif-urilor sau Emoji-urilor unice. Există de asemenea și o componentă statistică, care îți permite să vezi coeficientele din trecut, numărul de jucători dintr-o rundă, cei mai mari câștigători și multe altele.

Rotiri Gratuite Aviator

Chiar dacă jocul nu beneficiază de sistemul de “rotiri gratuite” sau de runde bonus, jucătorii pot paria gratuit dacă participă la diverse promoții. Din când în când, se activează Rain Promo, adică un număr aleatoriu de pariuri gratuite apar pe chat, iar jucătorii le pot revendica și folosi în joc.

De asemenea, pot fi câștigate diverse premii și pariuri gratuite în turneele Aviarace, cu puncte bonus și alte câștiguri speciale.

Mize și câștiguri Aviator

Cu un RTP de 97% și o volatilitate scăzută-medie, acest joc relativ nou (2021) a captat atenția publicului din România, unde este clasat în prezent pe locul 108 în topul sloturilor online. Jucătorii pot miza de două ori înainte de fiecare decolare, iar fiecare miza variază între 0,1 și 100 RON.

De asemenea, se poate seta pentru fiecare pariu în parte atât funcția de auto bet, care setează automat o miza la fel ca cea anterioară, precum și auto cashout, unde poți seta un coeficient la care dorești ca banii să fie retrași automat.

Coeficientul de multiplicare începe de la 1x și poate crește până la 1.000.000x, iar suma retrași pentru fiecare pariu poate atinge un maxim de  10.000 RON.

Ce Jackpot are Aviator?

Chiar dacă nu oferă un Jackpot Progresiv, Aviator este un joc de pacanele online foarte apreciat, grație libertății pe care o oferă jucătorilor. Există multe tactici pentru a te asigura că ai parte mereu de un câștig, însă doar cei mai curajoși piloți vor merge până la capăt, pentru a prinde din zbor super-premiile pe care le oferă Aviator.

Pacanele Aviator

Cu un sistem inovator de pariere, Aviator Predictor este un joc de senzație care te va face să uiți de noțiunea timpului.

În plus, acesta poate fi jucat cu ușurință de pe orice dispozitiv, desktop sau mobil. Încearcă și tu versiunea Aviator Demo sau ridică-te la înălțimea așteptărilor și încearcă acest joc pe bani reali, în cazinouri online testate de experții noștri în jocuri de noroc online.

Aviator Review

Este destul de rar să facem un review la un joc unde să nu punctăm și aspecte negative sau lucruri de îmbunătățit, însă Aviator Spribe este unic.

Simplitatea aparentă a acestui joc, dar și multiplele strategii pe care le-am folosit (și pe care încă le învățăm) fac că Aviator să se numere printre jocurile noastre preferate.

Nu de puține ori s-a întâmplat să pariem suma maximă, doar că să vedem cum avionul dispare la 1.2x, sau să ne bucurăm că am retras banii la 10x, iar coeficientul să se ridice până la câteva sute.

De asemenea, componenta socială este foarte bine primită, iar interacțiunea cu alți jucători poate duce la noi prietenii, dar și la competiții strânse.

Prinde castigurile din zbor cu Aviator!

Aviator FAQ

  • Poți încerca gratuit versiunea Aviator Demo pe Cazino.ro, cu un număr nelimitat de credite.

  • Acest joc are un RTP de 97% și are la bază sistemul Provably Fair, o garanție reală de onestitate din industria jocurilor de noroc.

  • În mod normal nu, însă pot fi câștigate pariuri gratis în competiții, sau revendicate când acestea apar în chat.

  • Jucătorii pot pune două pariuri diferite, fiecare cu o miză separată care variază între 0,1 și 100

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Spribe
💸 RTP97.00%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocAviator Predictor, Aviator Spribe
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet100
⬇️ Min Bet0.1

Mai multe Pacanele Demo

To top