Aviator Spribe – Strategii generale și avansate de joc

Vrei sa joci Aviator Spribe ca un profesionist? Vezi totul despre strategii, tactici si statistici la jocul Aviator

Joacă la Luck

Unul dintre cele mai recente și unice sloturi, Aviator Spribe, a luat prin surprindere lumea jocurilor online, câștigând din ce în ce mai mulți admiratori pe zi ce trece. Drept urmare, un număr ridicat de vizitatori ne întreabă dacă există o anumită strategie pentru Aviator, astfel că am reușit să punem cap la cap câteva răspunsuri, menite să ofere o idee generală asupra modului de joc, alături de câteva cifre și procentaje de care ar trebui să ții și tu cont.

Strategii generale de joc pentru Aviator

Că să începem cu începutul, nu există o strategie 100% sigură de câștig, însă avem câteva tactici care cu siguranță te vor ajuta să îți îmbunătățești stilul de joc. Precum știi prea bine, în jocul Aviator Spribe ai la îndemână două posibilități de pariere, fiecare cu două opțiuni automate:

 • Auto Bet – plasează automat un nou pariu, având aceeași valoare cu ultima sumă pariata
 • Auto Cashout – Definește un multiplicator (coeficient), care atunci când este atins, primești automat respectivul câștig.

Așadar, asigură-te că folosești ambele variante, pentru cele mai bune rezultate! Iată și un scurt exemplu:

Plasează primul pariu cu 1 RON, iar al doilea pariu cu 2 RON, setand opțiunea de cashout a celui din urmă la 1.50. Astfel, dacă este atins acest coeficient, al doilea pariu îl va acoperi și pe primul (3 RON), iar tu ești liber să încerci să prinzi un coeficient cât mai ridicat cu primul pariu.

Tactici avansate pentru Aviator Spribe

În această secțiune a articolului nostru vom explora câteva tactici mai avansate, ținând cont și de statisticile pe care le-am extras pe parcursul a 1000 de jocuri. Tocmai din acest motiv, credem că este important să ne familiarizăm cu câțiva termeni pe care îi vom întâlni în acest joc de pacanele online:

 • Instaloss – Orice coeficient care pică între 1.00 și 1.04. Pe scurt, atunci când avionul decolează aproape instant.
 • Pauză (Cooldown) – Intervalul de jocuri în care aștepți să apară un Instaloss.
 • Momeală – Multiplicatori care te incită să crești rata pariului.
 • Anomalie – Coeficienți foarte ridicați.

Așadar, primul lucru pe care trebuie să îl înțelegi este că jocul ține mereu cont de diverse variabile, ajustând astfel o parte din date. Altfel spus, algoritmul decide când să nu mai “zboare”. Acest lucru depinde de câte credite sunt câștigate de către joc, dar și de câte credite sunt oferite jucătorilor. Prin urmare, aceste variabile influențează valoarea multiplicatorului în timpul unei sesiuni de zbor.

Deci, în general, atunci când jocul oferă o suma însemnată de bani, iar aproape toți jucătorii au parte de poturi consistente, te poți aștepta la un Instaloss în scurt timp. Algoritmul Aviator pur și simplu trebuie să câștige înapoi o parte din bani de la jucători, pentru a echilibra balanța. Iată trei situații de care este important să ții cont la Aviator:

 1. Dacă există mai multe câștiguri consecutive, cu premii consistente, te poți aștepta oricând la un Instaloss.
 2. Dacă toți jucătorii și-au retras banii, însă coeficientul crește foarte mult (anomalie), nu te gândi la acel număr că fiind unul legitim. De vreme ce toți banii au fost retrași, acel coeficient nu are practic nici o valoare, în afară de a te momi să joci în runda următoare.
 3. Dacă aproape toți jucătorii și-au retras banii, însă mai există 2-3 jucători care așteaptă ca multiplicatorul să ajungă la 50x, 100x sau chiar 1000x, este practic tot o momeală. În acest moment, jocul îți spune: “Vezi cum acești 2 jucători sunt recompensați pentru că au avut răbdare și au așteptat? Trebuia și tu să aștepți mai mult!”. Cu toate acestea, recompensa pe care au primit-o cei 2-3 jucători este balansată de banii câștigați de la ceilalți jucători care au încasat mai devreme.

Tocmai din aceste motive, este bine să fii atent la ce se pariază și la sumele câștigate sau pierdute de către ceilalți jucători de Aviator Spribe, iar în același timp să memorezi și care a fost ultima rundă când a apărut un Instaloss.

Atunci, dacă algoritmul “face ce vrea el”, care mai este sensul statisticilor? Ei bine, această întrebare este excelență, deoarece modul în care Aviator selectează ce coeficient va fi în fiecare rundă depinde pur și simplu de comportamentul jucătorilor. Cu toate acestea, șansa ca două camere de joc să aibă parte de comportamente total diferite este foarte mică. Acest lucru înseamnă că datele prezentate mai jos, care sunt bazate atât pe o analiză minuțioasă a multiplicatorilor pe parcursul a 1000 de runde de joc, mixate cu comportamentul jucătorilor din acele runde, pot fi interpretate ca fiind general valabile. Prin urmare, îți vei putea forma o părere obiectivă cu privire la modul în care poți juca cel mai “sigur” pe termen lung.

Revenind însă la cele trei situații descrise mai sus, ce ar trebui să faci în fiecare caz? Pentru numărul 1, soluția este simplă: Nu paria și așteaptă până când apare un instaloss. Uneori pot veni două instaloss-uri la rând, astfel că este indicat să aștepți. Practic, joci la Cooldown (pauză). Pentru a doua situație, ignoră coeficientul uriaș și nu lăsa acel număr să-ți influențeze stilul de joc. Pentru a treia situație, este indicat să observi cu atenție cum procedează alți jucători, optând pentru un multiplicator mai mic decât media observată în acea rundă.

Date și statistici Aviator Spribe

Iată ce am reușit să găsim, după 1000 de runde de joc:

 • Rata de Instaloss între 1.00 și 1.04 este de 3,7%
 • Șansa de a nimeri între 1.05 to 1.15 este de 7.9%
 • Șansa de a nimeri între 1.16 to 1.25 este de 5.6%
 • Șansa de a nimeri între 1.26 to 1.35 este de 6.6%
 • Șansa de a nimeri între 1.36 to 1.45 este de 3.5%
 • Șansa de a nimeri între 1.46 to 1.55 este de 3.4%
 • Șansa de a nimeri între 1.56 to 1.65 este de 4%
 • Șansa de a nimeri între 1.66 to 1.75 este de 3.2%
 • Șansa de a nimeri între 1.76 to 1.85 este de 3.6%
 • Șansa de a nimeri între 1.86 to 1.95 este de 2.1%
 • Șansa de a nimeri între 1.96 to 2.05 este de 1.6%
 • Șansa de a nimeri între 2.06 to 2.15 este de 2.1%
 • Șansa de a nimeri între 2.16 to 2.25 este de 1.7%
 • Șansa de a nimeri între 2.26 to 2.35 este de 1.7%
 • Șansa de a nimeri între 2.36 to 2.45 este de 1.2%
 • Șansa de a nimeri între 2.46 to 2.55 este de 1.5%
 • Șansa de a nimeri între 2.56 to 2.65 este de 1.7%
 • Șansa de a nimeri între 2.66 to 2.75 este de 1.1%

Așadar, șansa de a nimeri între 1.01 și peste este de 95,4%. Acest lucru înseamnă că, dacă pierzi o rundă, pentru a recupera pierderea va trebui fie să câștigi 100 de runde cu acest mutliplicator (1.01%) fie să câștigi o singură rundă cu un multiplicator de pariu de 100x.

Șansa de a nimeri peste 1.05% este de 91.7%. Astfel, dacă pierzi această rundă, va trebui să câștigi fie 20 de runde la rând cu aceeași miză (1.05%), fie să pariezi 20x la următoarea rundă.

Restul de procente din tabelul de mai sus reprezintă multiplicatorii de peste 2,75%, însă aceste numere sunt riscante, iar strategia noastră se bazează pe o creștere ușoară și exponențială, astfel că vom ignora alte valori ridicate.

Ce strategie de joc se aplică la Aviator în acest caz?

Având în vedere că această strategie este una pe termen lung, contează foarte mult suma inițială cu care ți-ai propus să începi jocul. Să spunem că ai în total 100 de RON. Poți aplica această strategie atât pentru primul pariu (să îi spunem R1), pentru al doilea (R2) sau pentru ambele.

Ca și exemplu, să presupunem că pariezi 1 RON pe R1 cu un coeficient auto de 1.05%. Vei avea o șansă de 92% să câștigi această mâna. Însă, chiar dacă statistic este un procent mare, trebuie să ții cont și de cele trei situațîi descrise mai sus. Dat fiind că algoritmul este foarte complex, cu cât acorzi mai multă atenție celor trei situații, cu atât vei fi mai aproape de procentul de 92%.

În cazul în care pierzi această mâna, ai la îndemână două alegeri pentru a-ți recupera suma înapoi:

 1. Trebuie să câștigi următoarele 20 de runde cu același pariu (1 RON) la aceeași rată de joc (1.05), iar șansa de a reuși acest lucru, pentru runde consecutive, este de 18%.
 2. Trebuie să câștigi următoarea rundă, la aceeași rată de joc (1.05) însă cu un pariu de 20 de ori mai ridicat (adică să pariezi 20 RON), iar șansa de a reuși acest lucru este de 92%.

Evident, observând cele două cazuri, este destul de simplu să spunem că a două varianta este mult mai bună, însă pentru mutliplicatori ridicați, prima varianta s-ar putea să fie mai sigură. De ce? Să zicem că joci la un coeficient auto cashout de 1.50 și pierzi runda. Cu același pariu, va trebui să pariezi doar de două ori pentru a recupera banii, la același coeficient, sau să dublezi suma pariată și să câștigi o singură dată. Iată și în detaliu:

Pariezi 1 RON cu un coeficient de 1.50%

Pierzi runda (deci pierzi 1 RON)

Poți câstiga următoarele două runde tot cu un pariu de 1 RON și același coeficient de 1.50%, ceea ce înseamnă 0.50 RON + 0.50 RON = 1 RON (suma pierdută anterior)

Sau

Poți paria 2 RON cu același coeficient de 1,50%, astfel că vei câstiga 3 RON, minus pariul de 2 RON rezultă 1 RON (suma pierdută anterior)

Desigur, șansele de a câstiga la 1,50 sunt complet diferite de 1.05, fiind mult mai riscant să joci la acești coeficienți.

Cât să pariezi la Aviator?

De fapt, acesta este adevăratul secret, însă răspunsul este unul destul de simplu, chiar dacă necesită puțină matematică. Pe scurt, trebuie să te asiguri că, dacă pierzi o rundă, ai o suma totală care să poată acoperi recuperarea mâinii pierdute într-o singură altă rundă. Spre exemplu, dacă ai în total 100 de RON, iar tu pariezi 10 RON pe un coeficient de 1.05% și pierzi, va trebui să pariezi de 20x pariul inițial pentru a recupera mâna (adică 200 de RON, suma pe care nu o deții). Făcând acest calcul simplu, poți afla dacă pariezi prea mult la o singură rundă, fără a putea acoperi pierderile. Cel mai indicat este ca pariul tău, la un coeficient cât mai mic (1.05%) să poată acoperi cel puțin jumătate din suma pe care o deții. În cazul nostru, cu 100 de RON, vei putea paria 2,5 RON pe o rundă, astfel că dacă pierzi runda, vei putea acoperi cu 20x pariul, adică 50 de RON. Dacă pariezi la 1.10%, poți urca pariul la 5 RON, deoarece îl vei putea acoperi cu 10x pariul, adică tot 50 de RON, însă este mai riscant.

Ce înseamnă câștiguri exponențiale la Aviator?

În situația noastră ipotetică, în care pariezi doar pe 1.05%, vei avea parte de câștiguri liniare. Practic, pe un grafic cu axa X reprezentând numărul de runde jucate, iar axa Y reprezentând suma totală câștigată, reprezentarea grafică va fi o linie dreapta, care crește pe diagonală. În schimb, dacă mărești pariul cu 1-5% la fiecare câștig, adică cu 0.1 – 0.2 RON, vei avea parte de o curbă exponențială, care rămâne mult timp apropiată de axa X, însă în timp va crește mult mai mult. Pe scurt, o strategie de câștig exponențială înseamnă că primele 100 de câștiguri vor fi destul de mici, însă după aceea sumele câștigate vor crește vertiginos.

Cum eviți un Instaloss la Aviator Spribe?

Instaloss-ul este cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla, așadar încearcă să eviți acest lucru pe cât posibil. Fii atent la ultimul Instaloss care s-a întâmplat, mai ales dacă nu a mai existat niciunul de mult timp. În cazul în care nu a mai apărut niciunul de ceva timp, este indicat să nu pariezi timp de câteva runde. Acum este cel mai bine să fii atent la ce se pariază, cât se pierde și cât se câștigă. De regulă, este bine să aștepți atât o rundă de Instaloss, cât și următoarea rundă, ca să te asiguri că nu apar două la rând.

La un coeficient de 1.05, ai 18% șanse să câștigi 20 de runde la rând, pentru 10 runde la rând ai 39% șanse, iar pentru 5 runde câștigate una după altă ai 62% șanse. Așadar, ține cont de acest lucru, deoarece cu cât câștigi mai multe runde consecutiv, cu atât cresc șansele să ai parte de un Instaloss, așa că alege să pariezi 3, 4 runde consecutive, apoi oprește-te, reanalizeaza situația și ia din nou o decizie.

Iată și un scurt sumar al celor discutate mai sus, în strategia avansată de joc:

 • Fii atent la câștigurile și pierderile celorlalți jucători.
 • Ignoră coeficienții foarte ridicați (anomaliile), mai ales când toți și-au retras banii.
 • Fii atent la ultimul Instaloss apărut.
 • Nu te lasă momit de câștigurile unor jucători care au pariat foarte puțin iar acum câștigă 300x.
 • Nu devia de la strategie cu pariuri riscante, sau vei strica toată curba exponențială.
 • Înarmează-te cu multă, multă răbdare.
 • Cu cât îți mărești suma inițială, cu atât vei putea paria mai mult și câstiga mai mult, chiar dacă joci la același coeficient de auto cashout.

Așadar, ia în calcul aceste sfaturi când joci următoarea dată Aviator și pregătește-te să câștigi din plin, țînând cont atât de numerele date și de teorie, cât și de instinctul tău de a lua cele mai bune decizii!

Unde poți juca Aviator pe bani

Las Vegas Casino Online

Las Vegas Casino

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 236

Nici un vot pana acum

 • 100% până la 3.000 RON
 • 531 rotiri gratuite
Vreau să joc Vezi detalii și oferte

Bonus La verificarea contului

Ofertă fără depunere ce constă în bonus cu rotiri gratuite cash, fără depunere și fără rulaj din care poți câștiga bani reali.

bonus icon
 • 333 Rotiri Gratuite
 • Rotiri Gratuite: 333 la Shining Crown
 • Fără depunere

Cum obții acest bonus

 • Deschide un cont nou prin oferta de aici
 • Confirma-ți identitatea cu un act valabil pe teritoriul României
 • Revendică bonus 333 Rotiri gratuite Shining Crown, fără depunere și fără condiții de rulaj!

Pro

 • Bonusul nu necesită depunere
 • Nu necesită rulaj
 • Validarea contului se face rapid

Contra

 • Rotirile gratuite sunt valabile doar 3 zile după validare
 • Pentru a retrage caștigurile e necesară o depunere de minim 20 RON

Parerea noastră: Da, primești bonus 333 rotiri gratuite, te poți distra și testa cazinoul Las Vegas, însă pentru a retrage caștigurile e necesară o depunere de minim 20 RON.

Cerințe rulaj Bonus   Fără rulaj

Cerințe rulaj Rotiri   Fără rulaj

Depunere minimă   Fără depunere

Tip Bonus   La verificarea contului

Bonus La primele 3 depuneri

bonus icon
 • 100% până la 3.000 RON + 231 Rotiri Gratuite
 • Rotiri Gratuite: 231 la Gates of Olympus, Sweet Bonanza, Dog House Megaways
 • Depunere minimă: 50 RON
 • Pentru prima depunere primești Bonus 100% din valoarea depunerii, până la 1.000 lei și 77 Rotiri la Gates of Olympus
 • Pentru a doua depunere primești Bonus 100% din valoarea depunerii, până la 1.000 lei și 77 Rotiri la Sweet Bonanza.
 • Pentru a treia depunere primești Bonus 100% din valoarea depunerii, până la 1.000 lei și 77 Rotiri Gratuite la The Dog House Megaways.

Exemplu bonus: Pentru prima depunere de 500 Lei, vei primi un bonus de 500 lei și 77 Rotiri Gratuite.

Exemplu bonus: Pentru a doua depunere de 300 lei, vei primi un bonus de 300 lei și 77 Rotiri Gratuite.

Exemplu bonus: Pentru a treia depunere de 1500 lei vei primi un bonus de 1000 lei și 77 Rotiri Gratuite.

Cerințe rulaj Bonus   34x

Cerințe rulaj Rotiri   Fără rulaj

Depunere minimă   50 RON

Tip Bonus   La primele 3 depuneri

Player casino Online

Player Casino

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 85

Nici un vot pana acum

 • Bonus pana la 2000 RON
 • 777 Rotiri gratuite
Vreau să joc Vezi detalii și oferte

Bonus Verificarea contului

Încarcă o copie a cărții de identitate, iar la finalizarea procesului de verificare, primești 111 rotiri gratuite Big Bass Bonanza sau 30 RON pariu gratuit. Beneficiezi doar de o singură ofertă, care se activează prin cod bonus

bonus icon
 • 111 Rotiri gratuite sau 30 RON Pariuri
 • Rotiri Gratuite: 111 la Big Bass Bonanza
 • Cod
  Bonus
 • Fără depunere
 • Deschizi un cont
 • Încarci o copie a cărții de identitate și așteapți emailul de confirmare care atestă verificarea
 • Introduci în sectiunea “Cod Bonus” 111BBB pentru a revendica rotiri gratuite sau 30Pariu pentru a obține un pariu gratuit

Cerințe rulaj Bonus   9x, cotă min. 1.8

Cerințe rulaj Rotiri   50x

Depunere minimă   Fără depunere

Tip Bonus   Verificarea contului

Bonus De bun venit

Pachet de bun venitPrima depunere: 100%, până la 900 LEI + 111 Rotiri Gratuite Burning Hot A doua depunere: 100%, până la 700 LEI + 111 Rotiri Gratuite Shining Crown A treia depunere: 100%, până la 400 LEI + 222 Rotiri Gratuite Dice & Roll A patra depunere: 333 Rotiri Gratuite 20 Super Hot

bonus icon
 • Până la 2000 RON + 777 Rotiri Gratuite
 • Rotiri Gratuite: 777 la Burning Hot, Shining Crown, Dice & Roll, 20 Super Hot
 • Coduri
  Bonus
 • Depunere minimă: 50 RON
 • Deschizi un cont
 • Folosești cod bonus WELCOME1, WELCOME2, WELCOME3, WELCOME4 la primele 4 depuneri de minim 50 RON
 • Joci cu până la 2000 RON bonus și 777 rotiri gratuite

Primești progresiv până la 2000 RON bonus în numerar și 777 rotiri gratuite cu miza de 0.20 RON/rotire dacă înregistrezi un cont, pe care ulterior îl alimentezi.  Beneficiezi de un bonus de 100% în numerar în limita a 900 RON, 700 RON, respectiv 400 RON dacă folosești cod bonus WELCOME1, WELCOME2 și WELCOME3 la primele 3 depuneri de minim 50 RON. Suplimentar, obții și 111 rotiri gratuite Burning Hot, 111 rotiri Shining Crown și 222 rotiri Dice & Roll. Mai depui 50 RON folosind cod bonus WELCOME4, iar 333 rotiri gratuite 20 Super Hot se vor adăuga automat în cont.

Cerințe rulaj Bonus   35x

Cerințe rulaj Rotiri   40x

Depunere minimă   50 RON

Tip Bonus   De bun venit

Bonus Pariuri Sportive

Bonus Pariuri SportivePrima depunere: 100% Bonus până la 300 RON A doua depunere: 100% Bonus până la 250 RON A treia depunere: 100% Bonus până la 250 RON

bonus icon
 • 100% Bonus până la 800 RON
 • Coduri
  Bonus
 • Depunere minimă: 50 RON
 • Deschizi un cont
 • Folosești cod bonus PARIURI1, PARIURI2 și PARIURI3 la primele 3 depuneri de minim 50 RON
 • Plasezi primul pariu la evenimente sportive

Codurile PARIURI1, PARIURI2 și PARIURI3 garantează bonus de 100% până la 800 RON, la primele 3 depuneri de minim 50 RON, dacă ești nou înscris pe platforma de joc. Condițiile de rulaj sunt de 12x, iar pariurile sportive vor avea cota minima de 1.80

Cerințe rulaj Bonus   12x, cotă min. 1.8

Depunere minimă   50 RON

Tip Bonus   Pariuri Sportive

Yoji Casino Online

Yoji Casino

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 293

Nici un vot pana acum

 • 100% pana la 2500 RON Bonus
 • 750 rotiri gratuite
Vreau să joc Vezi detalii și oferte

Bonus La primele 3 depuneri

Bonus de bun venit

bonus icon
 • 100% Bonus până la 2500 RON + 700 Rotiri Gratuite
 • Rotiri Gratuite: 700 la Sweet Bonanza, Big Bass Bonanza, The Dog House
 • Depunere minimă: 100 RON
 • Deschizi un cont
 • Faci depuneri de minim 100 RON
 • Pentru primele 3 depuneri primești in total un Bonus de 100% până la 2500 RON
 • Bonusul este disponibil şi valabil timp de 30 de zile de la data activării

La prima depunere de minim 100 RON, primești bonus 100% până la 1000 RON + 500 rotiri Sweet Bonanza cu miza de 0.20 RON/rotire.

La a doua depunere de minim 100 RON, primești bonus 50% din valoarea depunerii în limita a 1000 RON + 100 rotiri gratuite Big Bass Bonanza, cu miza de 0.20 RON/rotire.

La a treia depunere de minim 100 RON, primești bonus 50% din valoarea depunerii în limita a 500 RON + 100 rotiri The Dog House cu miza de 0.20 RON/rotire.

Cerințe rulaj Bonus   29x

Cerințe rulaj Rotiri   29x

Depunere minimă   100 RON

Tip Bonus   La primele 3 depuneri

Bonus Verificarea contului

Primești 50 rotiri gratuite Gates of Olympus imediat după validarea contului • Realizezi o depunere de minim 30 RON și îndeplinești un rulaj de 1x a sumei depuse • Câștigurile obținute în urma rotirilor gratuite au rulaj 1x, în termen de 24 de ore. Bonusul este disponibil pentru jucătorii care au realizat minim o depunere pe site.

bonus icon
 • 50 Rotiri Gratuite
 • Rotiri Gratuite: 50 la Gates of Olympus
 • Depunere minimă: depunere anterioară
 • Deschizi un cont
 • Încarci o copie a actului de identitate în secțiunea Profil – Verificare Cont
 • Ai facut deja o depunere de min 30 RON
 • Deschizi jocul Gates of Olympus și joci 50 rotiri gratuite, imediat după ce procesul de verificare a fost finalizat

Cerințe rulaj Rotiri   15x

Depunere minimă   depunere anterioară

Tip Bonus   Verificarea contului

Winboss casino online

Winboss

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 237

Nici un vot pana acum

 • Până la 6.000 RON
 • 600 rotiri gratuite
Vreau să joc Vezi detalii și oferte

Bonus De bun venit

Completezi formularul de înregistrare și bifezi că ești de acord să primești informații referitoare la bonusuri sau oferte promoționale, activezi bonusul preferat și depui minim 100 RON folosind cardul bancar

bonus icon
 • Până la 6000 RON Bonus + 600 Rotiri Gratuite
 • Rotiri Gratuite: 600 la Shining Crown Clover Chance, Shining Crown, Gates of Olympus, Burning Hot, Wanted Dead or a Wild, Big Bass Bonanza, Zeus vs Hades, Mental
 • Depunere minimă: 100 RON

Prima depunere: La o depunere cuprinsă între 100 și 299 RON beneficiezi de 100% Bonus până la 299 RON + 100 Rotiri Gratuite Shining Crown Clover Chance cu miza de 0.20 RON/rotire sau 100% Bonus până la 2000 RON + 150 Rotiri Gratuite Shining Crown cu miza de 1 RON/rotire la o depunere de minim 300 RON

A doua depunere: La o depunere cuprinsă între 100 și 299 RON beneficiezi de 100 Rotiri Gratuite Gates of Olympus cu miza de 0.20 RON/rotire
sau de 100 Rotiri Gratuite Gates of Olympus cu miza de 1 RON/rotire la o depunere de minim 300 RON

A treia depunere: La o depunere cuprinsă între 100 și 299 RON beneficiezi de 75% Bonus până la 299 RON + 75 Rotiri Gratuite Burning Hot cu miza de 0.20 RON/rotire sau 75% Bonus până la 2000 RON + 150 Rotiri Gratuite Wanted Dead or a Wild cu miza de 0.80 RON/rotire la o depunere de minim 300 RON

A patra depunere: La o depunere cuprinsă între 100 și 299 RON beneficiezi de 100 Rotiri Gratuite Big Bass Bonanza cu miza de 0.20 RON/rotire
sau de 100 Rotiri Gratuite Big Bass Bonanza cu miza de 1 RON/rotire la o depunere de minim 300 RON

A cincea depunere: La o depunere cuprinsă între 100 și 299 RON beneficiezi de 100% Bonus până la 299 RON + 100 Rotiri Gratuite Zeus vs Hades cu miza de 0.20 RON/rotire sau 125% Bonus până la 2000 RON + 150 Rotiri Gratuite Mental cu miza de 1 RON/rotire La o depunere de minim 300 RON

Cerințe rulaj Bonus   29x

Cerințe rulaj Rotiri   15x

Depunere minimă   100 RON

Tip Bonus   De bun venit

Bonus Verificarea contului

Înregistrezi un cont și primești 50 rotiri gratuite Starlight Princess cu miza de 0.20 RON/rotire la finalizarea în întregime a procesului de verificare a identității și efectuarea unei depuneri, care trebuie sa îndeplinească condiția de rulaj 1x

bonus icon
 • 50 Rotiri Gratuite
 • Rotiri Gratuite: 50 la Starlight Princess
 • Depunere minimă: 30 RON
 • Deschizi un cont și bifezi acordul pentru comunicări de marketing
 • Încarci în secțiunea Profil – Verificare Cont o copie a actului de identitate
 • Depui minim 30 RON
 • Deschizi jocul Starlight Princess și joci 50 rotiri gratuite

Cerințe rulaj Rotiri   15x

Depunere minimă   30 RON

Tip Bonus   Verificarea contului

Million Casino Online

Million Casino

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 239

Nici un vot pana acum

 • 100% până la 5450 RON
 • 800 rotiri gratuite
Vreau să joc Vezi detalii și oferte

Bonus De bun venit

Completezi formularul de înregistrare și bifezi că ești de acord să primești informații referitoare la bonusuri sau oferte promoționale, selectezi bonusul preferat și depui minim 70 RON la prima alimentare a contului nou creat

bonus icon
 • 1500 Ron + 625 Rotiri Gratuite
 • Rotiri Gratuite: 625 la Jocuri EGT
 • Depunere minimă: 70 RON

Prima depunere: 100% la depunere între 70 și 299 RON + 100 Rotiri Shining Crown
A doua depunere: 80% la depunere între 70 și 299 RON + 75 Rotiri Super 20
A treia depunere: 75% la depunere între 70 și 299 RON + 100 Rotiri 40 Almighty Ramses II
A patra depunere: 50% la depunere între 70 și 299 RON + 100 Rotiri Grace of Cleopatra
A cincea depunere: 25% la depunere între 70 și 299 RON + 125 Rotiri Vampire Night

Cerințe rulaj Bonus   25x, 30x, 35x

Cerințe rulaj Rotiri   25x, 30x, 35x

Depunere minimă   70 RON

Tip Bonus   De bun venit

Bonus VIP

Completezi formularul de înregistrare și bifezi că ești de acord să primești informații referitoare la bonusuri sau oferte promoționale, selectezi bonusul preferat și depui minim 300 RON la prima alimentare a contului nou creat

bonus icon
 • 5450 RON + 800 Rotiri Gratuite
 • Rotiri Gratuite: 800 la Jocuri EGT
 • Depunere minimă: 300 RON

Prima depunere: 100% la depunere între 300 și 1500 RON + 200 Rotiri Diamond Plus
A doua depunere: 80% la depunere între 300 și 1500 RON + 100 Rotiri 27 Wins
A treia depunere: 75% la depunere între 300 și 1500 RON + 150 Rotiri 5 Dazzling H.
A patra depunere: 50% la depunere între 300 și 1500 RON + 100 Rotiri Great 27
A cincea depunere: 25% la depunere între 700 și 3500 RON + 250 Rotiri 40 Super Hot

Pachetele de bonusuri sunt incompatibile între ele, iar toate bonusurile de bun venit și rotirile gratuite expiră în termen de 120 de ore de la primire dacă nu sunt activate la timp. Bonusul la al treilea depozit și toate bonusurile ulterioare necesită verificarea contului, iar coeficientul de câștig este de 10x (de exemplu, dintr-un bonus de 1000 RON, poți câștiga maximum 10000 RON)

Cerințe rulaj Bonus   25x, 30x, 35x

Cerințe rulaj Rotiri   25x, 30x, 35x

Depunere minimă   300 RON

Tip Bonus   VIP

Bonus Verificarea contului

Bonus la verificarea identității

bonus icon
 • Rotiri Gratuite la Verificare
 • Rotiri Gratuite: 300 sau 60 Rotiri la Million Fruits Deluxe, African Heart, Winged Tale
 • Fără depunere
 • Accesează contul
 • Încarcă în secțiunea Verificare o copie a actului de identitate care să includă numărul tău personal de identificare (CNP)
 • Alege bonusul preferat și joacă pacanele gratis

În momentul în care procesul de verificare este finalizat, primești 300 rotiri gratuite Million Fruits Deluxe cu miza de 0.21 RON/rotire , 60 rotiri gratuite African Heart cu miza de 1RON/rotire sau un joc bonus la Winged Tale cu miza de 0.60 RON/rotire • Poate fi revendicat un singur bonus, care expiră după 168 ore • Fiecare bonus are o cerință de rulaj 45x

Cerințe rulaj Rotiri   45x

Depunere minimă   Fără depunere

Tip Bonus   Verificarea contului

Bonus Roata norocului

În fiecare zi, învârți Roata și ai șansa de a câștiga premiul principal – Bonusul Jackpot de 1,000,000 de RON.

bonus icon
 • Premii de până la 1.000.000 RON
 • Depunere minimă: 125 RON

❗Pentru a debloca butonul “ROTIȚI ROATA”, e necesară o depunere de minim 125 RON. Este disponibilă o singură învârtire pe zi.

Cerințe rulaj Bonus   1x ,15x, 25x, 30x (în funcție de premiul câștigat)

Depunere minimă   125 RON

Tip Bonus   Roata norocului

Luck Casino Romania

Luck Casino

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 309

Nici un vot pana acum

 • 100% până la 3.000 RON
 • 777 Rotiri Gratuite
Vreau să joc Vezi detalii și oferte

Bonus La prima depunere

Bonus de bun venit la prima depunere.

bonus icon
 • 100% Bonus până la 1500 RON + 300 Rotiri
 • Rotiri Gratuite: 300 la 20 Dazzling HOT – Clover Chance
 • Depunere minimă: 77 RON
 • Deschizi un cont
 • Selectezi bonusul și depui minim 77 RON
 • Primești: 100% Bonus până la 1500 RON și 300 rotiri la 20 DAZZLING HOT – Clover Chance

La prima depunere de minim 77 RON, iți mărești bugetul de joc cu un bonus de 100% până la 1500 RON și joci 300 rotiri 20 DAZZLING HOT – Clover Chance. Atât suma depusă, cât și cea obținută din bonus se supune condiției de rulaj x35.

Cerințe rulaj Bonus   x35

Cerințe rulaj Rotiri   x35

Depunere minimă   77 RON

Tip Bonus   La prima depunere

Bonus La a doua depunere

Bonus de bun venit la a doua depunere.

bonus icon
 • 50% Bonus până la 800 RON +200 Rotiri
 • Rotiri Gratuite: 200 la SEVENS HEAT 40 – PatePlay
 • Depunere minimă: 50 RON

Utilizând cardul bancar, selectezi bonusul și alimentezi contul cu minim 50 RON la cea de-a doua depunere.

Primești un bonus de 50% până la 800 RON + 200 Rotiri Gratuite la jocul SEVENS HEAT 40 – PatePlay doar dacă cea de-a doua depunere este de minim 50 RON. Atât suma depusă, cât și cea obținută din bonus se supune condiției de rulaj de x35.

Cerințe rulaj Bonus   x35

Cerințe rulaj Rotiri   x35

Depunere minimă   50 RON

Tip Bonus   La a doua depunere

Bonus La a treia depunere

Bonus de bun venit la a treia depunere.

bonus icon
 • 50% Bonus până la 700 RON +200 Rotiri
 • Rotiri Gratuite: 200 la Zodiac Wheel – Clover Chance
 • Depunere minimă: 50 RON

Utilizând cardul bancar, selectezi bonusul și depui minim 50 RON la cea de-a treia depunere.

La a treia depunere de minim 50 RON, primești un bonus de 50% până la 800 RON + 200 Rotiri gratuite la Zodiac Wheel – Clover Chance. Atât suma depusă, cât și cea obținută din bonus se supune condiției de rulaj x35.

Cerințe rulaj Bonus   x35

Cerințe rulaj Rotiri   x35

Depunere minimă   50 RON

Tip Bonus   La a treia depunere

Bonus Verificarea contului

Verifică-ți identitatea și primești 77 rotiri fără depunere la Shining Crown – Clover Chance. Pentru a retrage, trebuie să efectuezi o depunere și să rulezi suma din caștigurile din rotirile gratuite de x40.

bonus icon
 • 77 Rotiri Gratuite
 • Rotiri Gratuite: 77 la Shining Crown – Clover Chance
 • Fără depunere
 • Deschizi un cont
 • Verifici identitatea
 • Deschizi jocul Shining Crown – Clover Chance

Cerințe rulaj Rotiri   x40

Depunere minimă   Fără depunere

Tip Bonus   Verificarea contului

Bonus Pariuri Sportive

Pariază pe orice eveniment sportiv cu Bonus Freebet oferit de Luck

bonus icon
 • 100% Freebet până la 500 RON
 • Depunere minimă: 100 RON
 • Deschizi un cont
 • Selectezi bonus sport
 • Depui minim 100 RON
 • Plasezi primul pariu

Primești până la 500 RON Freebet la prima depunere de minim 100 RON, doar dacă utilizezi ca metodă de plată cardul bancar. Freebetul poate fi plasat pe minim 4 evenimente de tip 3-way-market, cotă min. 2 fiecare, iar din câștigul obținut în urma plasării pariului gratuit, se scade valoarea freebetului

Cerințe rulaj Bonus   1x, cotă min. 2

Depunere minimă   100 RON

Tip Bonus   Pariuri Sportive

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi mai multe oferte la Casino

To top