Wild Wild Riches Megaways demo

Wild Wild Riches Megaways

Lansat de Pragmatic Play – Wild Wild Riches Megaways este un joc de păcănele complex cu o interfață specială de joc, care poate ajunge până la 7×6 role, în funcție de simbolurile care își fac apariția pe ecran. Pe fiecare rolă își pot face apariția de la 2 până la 7 simboluri de diferite dimensiuni, iar câștigurile se formează pe 117649 direcții.

Simbolurile sunt specifice jocurilor de pacanele cu simboluri norocoase, iar funcțiile speciale te vor ajuta să obții mai ușor potul cel mare. Runda bonus Wild Wild Riches acordă rotiri gratuite, iar dacă te simți norocos, poți opta pentru runda de risc, când poți obține până la 20 de rotiri. Simbolul wild este unul special și contribuie la declanșarea bonusului, unde cu puțin noroc vei obține în repetate rânduri unul din cele 4 jackpot-uri fixe: mini, minor, mega sau maxi.

Așadar avem varianta megaways a jocului Wild Wild Riches, variantă care îți poate aduce până la 10000x miza pariată. Testează-ți aici norocul cu pacanelele Wild Wild Riches Megaways demo.

Cum joc Wild Wild Riches Megaways pacanele online?

La fel ca și Majestic Gold Megaways, jocul de pacanele Wild Wild Riches Megaways prezintă un mod simplu de joc, unde tot ce trebuie să faci este să ajustezi pariul de joc dorit și să învârți rolele. Jocul este accesibil de pe orice dispozitiv și poate fi accesat chiar și în mod demo gratuit, alături de alte pacanele online. Oricând dorești, poți încerca gratis Wild Wild Riches Megaways demo pentru a te familiariza cu opțiunile de joc! Fără cont și fără depunere, ai parte de o sesiune gratuită de joc și profiți de aceleași oportunități de distracție ca atunci când decizi să joci Wild Wild Riches Megaways pe bani reali.

Wild Wild Riches Megaways mize, simboluri și câștiguri

Wild Wild Riches Megaways este un joc de păcănele megaways cu un RTP de 96.02% și o volatilitate de nivel ridicat. Câștigurile generate sunt mai rare, dar mai ridicate ca valoare și pot ajunge până la 10000x miza pariată, în funcție de pariul selectat. 

Rolele pot avea un număr variabil de simboluri la fiecare rotire și sunt posibile 117649 direcții de formare a câștigurilor. Orice combinație de 3 sau mai multe simboluri identice pe role adiacente formează un câștig, iar plata se realizează de la stânga la dreapta pe căile de plată selectate.

Simbolurile sunt norocoase și sunt specifice norocului irlandez. Potcoava de aur, trifoiul cu 4 foi, harpa, ciuperca magică și pipa, la care se adaugă clasicele simboluri reprezentate de cărțile de joc și o halbă cu bere îți pot aduce până la 10x miza pariată.

Simbolul wild își face apariția doar pe rolele 1 și 2 și contribuie la formarea combinațiilor câștigătoare, prin înlocuirea celorlalte simboluri, cu excepția simbolurilor bonus și oală cu bani.

Pălăria spiridușului are rol de bonus și declanșează runda bonus Wild Wild Riches Megaways dacă își face apariția pe rola 3 împreuna cu 2 simboluri wild pe rolele 1 și 2, în timp ce oala cu bani activează modul de joc de colectare a banilor.

Oala cu bani își face apariția pe rolele 3-6 și primește în mod aleatoriu o valoare de 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 10x, 12x, 15x sau 20x miza. Dacă pe interfața de joc obții un câștig format din simboluri wild alături de simboluri oală cu bani adiacente de pe rolele 3, 4, 5 sau 6, atunci valorile atribuite simbolurilor oală cu bani se colectează și se adaugă câștigului final.

Bonus și rotiri gratuite Wild Wild Riches Megaways

Bonusul Wild Wild Riches Megaways se declanșează în momentul în care pe rolele de joc își fac apariția simultan 2 simboluri wild și unul bonus. Runda începe cu un număr aleatoriu de rotiri gratuite, care pornește de la 6 și poate ajunge până la 20, dacă optezi pentru runda de risc. Dacă la începutul rundei primești mai puțin de 20 de rotiri gratuite, atunci poți învârti roata norocului pentru a mări numărul acestora, însă atenție – dacă în urma invartirii roata se oprește pe o poziție necâștigătoare (marcată cu roșu), atunci runda se încheie, iar rotirile se pierd.

Modul de joc colectare de bani este activ pe toată durata rotirilor, iar în timpul rundei vei beneficia de mai multe simboluri wild și oală cu bani pentru a mări considerabil câștigurile.

În plus, primești 6 rotiri suplimentare de fiecare dată când pe role obții simultan simbolurile declanșatoare ale rundei bonus.

Cumpără rotiri gratuite pentru plata sumei de 100x miza pariată și joacă instant Wild Wild Riches Megaways rotiri gratuite!

Wild Wild Riches Megaways Jackpot

Jocul de pacanele Wild Wild Riches Megaways are 4 jackpot-uri care pot fi obținute atunci când decizi să joci. Valoarea fiecărui jackpot variază și este influențat de miza selectată:

  • Mini – 25x miza;
  • Minor – 50x miza;
  • Mega – 100x miza;
  • Maxi – 250x miza.

Poți primi și un multiplicator x2, x3 sau x5 pe rola 6 de joc, care se adaugă la câștigul total al modului de colectare.

Wild Wild Riches Megaways slot review

Wild Wild Riches Megaways este un joc de pacanele cu tematică irlandeză, unde simbolurile norocoase, alături de funcțiile speciale fac senzație și îți pot aduce până la 10000x miza pariată.

Jocul este plin de farmec, iar aventura are loc într-un cadru idilic, care induce relaxare și te invită la visare. Runda bonus este captivantă, iar adrenalina atinge cote ridicate în runda de risc, unde poți opta pentru un număr mai mare de rotiri gratuite. Există de asemenea și premii instante, care datorită  funcției de colectare a banilor măresc câștigurile și adaugă o notă de entuziasm jocului. Să nu uităm nici de cele 4 jackpoturi care îți pot influența în mod pozitiv bugetul de joc, așa că joacă Wild Wild Riches Megaways pacanele online și descoperă potențialul jocului!

Iar pentru a continua, poți încerca și Gold Party, un joc din aceeași serie de pacanele inspirate din folclorul irlandez, dar care prezintă opțiuni diferite de joc!

Q&A Wild Wild Riches Megaways

  • Câștigul maxim Wild Wild Riches Megaways este limitat la 10000x miza pariată, atât în jocul de baza, cât și în timpul rotirilor gratuite.

  • Dacă alegi să joci pacanele Wild Wild Riches Megaways pe bani reali la un cazino licențiat, atunci cu siguranță poți obține câștiguri care pot fi supuse procesului de retragere.

  • Din jocul de bază, apasă butonul Cumpără Rotiri Gratuite și bifează că ești de acord cu plata sumei de 100x miza pariată pentru a declanșa instant Wild Wild Riches Megaways rotiri gratuite.

  • Poți juca demo Wild Wild Riches Megaways gratis pe cazino.ro, în secțiunea pacanele.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.02%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii117649 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X