Rise of Olympus pacanele demo

Rise of Olympus

Rise of Olympus este un joc de pacanele online cu o tematică inspirată din grecia antică. În cadrul jocului există 3 zei, iar fiecare are puteri speciale prin care îți oferă câștiguri suplimentare.

Slotul este inspirat în mod evident din celebrul joc Gates of Olympus al celor de la Pragmatic Play. Este de apreciat faptul că Play’n Go nu a copiat acest joc de păcănele, ci a adăugat o multitudine de caractere speciale despre care vom vorbi astăzi.

Ecranul de joc este unul extins, cu 5×5 role, iar câștigurile se pot forma oriunde pe ecran prin formații de minim 3 simboluri. Există o funcție bonus cu rotiri gratuite, precum și alte funcții speciale, care îți pot aduce un câștig maxim de 5,000x miza.

Joacă pacanele Rise of Olympus și descoperă puterea zeilor!

Cum joci Rise of Olympus pacanele online

Există mai multe reguli importante pe care trebuie să le cunoști atunci când joci pacanele Rise of Olympus. În timpul funcției de bază, pe durata oricărei rotiri necastigatoare unul dintre cei 3 zei își pot activa puterile pentru a îți oferi un câștig. Mai mult, atunci când reușești să umpli indicatorul “Wrath of Olympus” vei primi o rotire suplimentară cu câștiguri și mai mari.

Știm, pare complicat și poate că nu înțelegi încă toate regulile de joc. În acest caz, cel mai bine ar fi să intri pe un site de pacanele demo și să încerci jocul înainte de a risca bani reali. Rise of Olympus demo oferă o experiență de joc identică chiar dacă nu trebuie să depui bani. Te distrezi și în același timp înveți cum să joci acest slot.

Rise of Olympus mize, simboluri și câștiguri

Slotul Rise of Olympus online oferă un RTP foarte bun de 96.50% și are un nivel de volatilitate ridicat. Aceste caracteristici îți oferă șansa de a realiza un câștig de până la 5,000x miza pariată, ceea ce chiar și pe miza minimă de 20 de bani este foarte mult. Miza maximă pe care o poți alege atunci când joci este de 100 de lei.

Simbolurile pe care le întâlnești în cadrul jocului sunt foarte asemănătoare cu cele din jocul Gates of Olympus, dar includ și anumite caractere distincte. Există câte un simbol pentru fiecare dintre cei 3 zei și alte simboluri specifice mitologiei grecești. Din păcate, nivelul de grafică al jocului nu este la fel de bun, dar este unul ok.

Modul de obținere al câștigurilor este unul foarte interesant. Acestea se pot obține oriunde pe ecranul de joc, prin realizarea unei formații de cel puțin 3 simboluri identice. Fiecare câștig crește multiplicatorul cu +1 și poate conduce la apariția unui simbol wild pe ecranul de joc.

Pe durata jocului, după fiecare mână necastigatoare, unul dintre cei trei zei își poate activa puterea pentru a îți oferi un câștig, după cum urmează:

  • Hades: un set de simboluri se transformă în alt tip de simboluri
  • Poseidon: pe ecran apar 1 sau 2 wilduri
  • Zeus: două seturi de simboluri sunt distruse

Bonus și rotiri gratuite Rise of Olympus

Atunci când joci Rise of Olympus poți câștiga o funcție bonus cu rotiri gratuite foarte interesantă. Aceasta se activează atunci când toate simbolurile dispar de pe ecranul de joc. Vei avea la dispoziție trei speciale din care poți să alegi:

  • Hades: 4 rotiri gratuite – redeclanșarea aduce alte 4 rotiri
  • Poseidon: 5 rotiri gratuite – redeclanșarea aduce alte 3 rotiri
  • Zeus: 8 rotiri gratuite – redeclanșarea aduce alte 2 rotiri

Pe durata specialei, în funcție de zeul pe care l-ai ales, vei beneficia de puterile acestuia pentru fiecare rotire necastigatoare. De fiecare dată când reușești să golești tot ecranul de simboluri, primești o plată de 100x miza. În plus, nu uita că multiplicatorul poate ajunge până la 20x și nu se resetează la fiecare rotire.

Rise of Olympus slot review

Probabil că la prima vedere Rise of Olympus online ți s-a părut un joc demodat și slab, în principal din cauza graficii învechite. După 3-4 rotiri însă, observi imediat că ai găsit un joc extraordinar, în care fiecare rotire e plină de adrenalină. Multitudinea de funcții speciale și funcția bonus fac totul mult mai interesant și îți oferă șansa unui câștig de până la 5,000x miza.

Un alt joc similar cu Rise of Olympus pe care ar trebui să îl încerci este Moon Princess! Cu siguranță nu vei regreta.

Q&A Rise of Olympus

  • Poți juca demo Rise of Olympus gratuit pe cazino.ro, unde vei descoperi o colecție impresionantă de pacanele gratis.

  • Câștigul maxim Rise of Olympus este de 5,000x miza pariată.

  • Rise of Olympus slot online oferă un RTP de 96.50%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Play'n Go
💸 RTP96.5%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top