Hugo pacanele demo

Hugo

Hugo este un joc de pacanele Play’n Go care prezintă în mod inedit aventura simpaticului personaj din desenele animate cu același nume. Acesta încearcă să-și salveze jumătatea captivă în mina de aur și recompensează cu până la 10000x miza, orice jucător dispus să ajute!

Cu 5 role și 10 linii variabile, Hugo este un joc de pacanele în care regăsim atât un simbol special care dublează câștigurile, cât și un joc bonus, unde trebuie să treci neobservat pentru a obține un premiu în valoare de 500x miza. De asemenea, jocul include și o rundă bonus de rotiri gratuite, cu 3 opțiuni diferite de joc.

Jocul se desfășoară într-un cadru idilic, iar personaje precum Hugo, Afskylia sau Don Croco fac senzație la fiecare apariție și îți pot aduce mai ușor potul cel mare. Așadar, ești pregătit să li te alături pentru a fi recompensat pe măsură?

Cum joci Hugo pacanele online

Ajută-l pe simpaticul personaj de desen animat să-și salveze jumătatea din mină! Deschide Hugo online pe dispozitivul preferat și ajustează pariul de joc dorit, în funcție de numărul de linii cu care vrei să joci. Selectează de asemenea și valoarea monedei de joc, precum și numărul acestora, iar când ești mulțumit de alegeri, învârte rolele, iar aventura va lua amploare pe măsură ce avansezi cu jocul.

Dacă nu ești dispus să faci o depunere și vrei doar să testezi jocul pentru a vedea dacă acesta merită atenția ta, atunci joacă pacanele Hugo demo. Nu vei obține câștiguri reale, însă te vei distra și vei beneficia de aceleași opțiuni de joc ca și în varianta pe bani reali. Jocul este disponibil alături de alte pacanele online și îți permite să te familiarizezi cu regulile de joc fără nici o investiție financiară.

Hugo mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.40% și o volatilitate de nivel mediu-ridicat, acest joc de pacanele cu troli generează câștiguri variate, care pot ajunge până la 5000x miza pariată. Sunt 10 linii variabile de formare a câștigurilor, care se generează la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice. Orice câștig este multiplicat cu miza de pe linia activă de joc, iar plata se realizează în mod clasic, de la stânga la dreapta, pe role adiacente.

Simbolurile sunt pline de culoare și pot genera plăți cuprinse între 2.5x și 1000x miza pariată. Acestea îmbină în mod plăcut simbolurile redate de cărțile de joc A, K, Q, J și 10 cu elemente tematice precum un bulgăre de aur, un sac cu bani, dinamită și ciocan. Desigur, pe role își va face apariția și simpaticul personaj Hugo, care nu doar că ajută la formarea combinațiilor câștigătoare prin înlocuirea celorlalte simboluri, dar și dublează suma obținută atunci când formează un câștig. Nu poate substitui simbolurile Bonus și Scatter, care sunt redate de un cufăr și o vrăjitoare malefică și activează rundele bonus Hugo.

Bonus și rotiri gratuite Hugo

Hugo este un joc de pacanele care include atât un joc bonus, cât și rotiri gratuite. Hai să vedem despre ce este vorba!

Rotiri Gratuite – este funcția specială care se declanșează la apariția pe role a cel puțin 3 simboluri scatter/vrăjitoare. În timpul rundei, un simbol scatter suplimentar își poate face apariția pe role pentru a mări șansele de câștig. În funcție de preferințe, poți opta pentru:

  • 5 rotiri gratuite, unde simbolul scatter suplimentar plătește 3x miza
  • 10 rotiri gratuite, unde simbolul scatter suplimentar plătește 2x miza
  • 15 rotiri gratuite, unde simbolul scatter suplimentar plătește 1x miza

Runda poate fi redeclanșată, iar apariția a cel puțin 3 simboluri scatter pe rolele de joc în timpul rundei, adaugă suplimentar un număr de rotiri egal cu cel selectat la începutul jocului.

Obține 3 simboluri Bonus/cufăr pe rolele 1, 3 și 5, iar un joc bonus de comori se va activa instant. Alege corect ușa potrivită pentru a ajunge neobservat la camera de comori din mină și poți fi recompensat cu un premiu în valoare de 500x miza. Atenție, dacă din greșeală dai peste Don Croco, runda se încheie, iar jocul de bază se reia.

Hugo slot review

Hugo este un joc de pacanele marca Play’n Go care prin grafica bine realizată și a simbolurilor bine definite, reușește să te transpună în lumea jocului și să te fascineze cu o poveste captivantă. Dacă alegi acest slot, atunci, pe lângă poveste, te vei delecta și cu rotiri gratuite, dar și cu un joc bonus captivant, de unde poți obține până la 500x miza.

Nouă ne-a făcut plăcere să explorăm acest joc de pacanele care amintește de nostalgia anilor ’90, când celebrul Trol era pe culmile succesului, iar dacă și tu îți dorești să ai parte de aventură, dar mai ales să descoperi ce surprize ti-a rezervat acest simpatic personaj, atunci joacă pacanele Hugo online! Cu siguranță îți va plăcea!

Q&A Hugo

  • Jocul de pacanele Hugo online a fost lansat de producătorul de jocuri de casino Play’n Go.

  • Hugo este un joc de pacanele cu 5 role și 10 linii variabile de plată.

  • Pe cazino.ro, alături de alte pacanele gratis, poți juca demo Hugo gratuit și fără cont.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Play'n Go
💸 RTP96.40%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii10 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X