Lucky 3 Penguins pacanele

Lucky 3 Penguins

Lucky 3 Penguins este un joc de pacanele online atractiv, dezvoltat de către providerul CT Gaming, care are o tematică amuzantă cu pinguini.

Acest slot are un ecran de joc clasic cu cinci role și trei linii de joc și oferă 20 de linii de plată fixe. În orice moment al jocului poți să câștigi 15 rotiri gratuite în funcția bonus. 

Jocul de pacanele online seamănă foarte mult cu Penguin Style fiind inspirat din acest slot mult mai celebru dar aduce mai multe caracteristici noi. În timp ce jocul oferit de către Amusnet Interactive are o funcție specială cu respin acest slot oferă o funcție bonus cu rotiri gratuite.

Chiar dacă simbolurile sunt construite într-un mod foarte amuzant în permanență există un nivel ridicat de adrenalină în timp ce se menține o atmosferă amuzantă. Mai mult de atât în funcția de bază a jocului există trei tipuri de wilduri diferite care pot să apară pe rolele 2, 3 și 4.

Ești pregătit să descoperi acest slot amuzant și să te distrezi câștigând? Atunci joacă Lucky 3 Penguins pacanele online împreună cu noi!

Cum joc Lucky 3 Penguins pacanele online?

Dacă vrei și tu să joci pacanele Lucky 3 Penguins trebuie ai cont la un casino online care oferă jocurile dezvoltate de către CT Gaming. Intră în contul de joc la secțiunea sloturi și verifică dacă Lucky 3 Penguins este în ofertă.  Alege o miză mai mică la început până te obișnuiești după care poți să încerci miza maximă pentru a câștiga premii mai mari.

În cazul în care nu vrei să riști bani până înțelegi cum funcționează jocul sau nu ai un cont la cazino, atunci optează pentru Lucky 3 Penguins demo. Pe lângă acest joc foarte captivant ai la dispoziție și alte pacanele gratis pe care să le încerci. Nu va trebui să îți faci cont și nici nu este necesar să depui bani.

Lucky 3 Penguins mize, simboluri și câștiguri

Lucky 3 Penguins este unul dintre puținele jocuri de pacanele online pentru care dezvoltatorul nu oferă un nivel de volatilitate sau un RTP. Totuși, după ce am încercat și noi acest slot, din experiența pe care o avem considerăm că jocul are o volatilitate medie spre ridicată și oferă un RTP aproximativ de 96.00%, conform mediei din piață.

Așa cum am menționat și inițial grafica jocului este foarte bine dezvoltată, iar simbolurile sunt interesante și foarte amuzante. Regăsim în cadrul jocului simbolurile clasice de la J la A, pe lângă care se adaugă cele speciale, în formă de creaturi marine, cum ar fi crevetele, sepia, crabul sau peștele. Cel mai bine plătește simbolul în formă de focă.

În joc există trei simboluri în formă de pinguin, în chenare de diferite culori. Toate cele trei simboluri au rol de Wild,  iar doua dintre acestea sunt și scatter. Fiecare simbol poate apărea pe o singură rolă și are funcție expansivă, largindu-se pe toată rola. Atunci când primești ambele simboluri de pe rolele 2 și 3 ai câștigat funcția bonus.

Bonus și rotiri gratuite Lucky 3 Penguins

Funcția bonus la jocul Lucky 3 Penguins se câștigă atunci când pe rolele 2 și 3 apar simbolurile scatter aferente, în formă de pinguini cu chenar galben și portocaliu. În această situație primești 15 rotiri gratuite, iar bonusul poate fi recâștigat ori de câte ori, dacă în cadrul specialei primești din nou cele două scattere.

Lucky 3 Penguins slot review

În general, nu suntem foarte încântați de providerii care copiază sloturi foarte populare, deoarece de cele mai multe ori nu aduc nimic nou. Totuși, considerăm că Lucky 3 Penguins este mai bun decât Penguin Style, deoarece oferă 15 rotiri gratuite și nu doar o funcție de Respin cu maxim 3 rotiri gratuite. 

Chiar dacă CT Gaming nu oferă un RTP pentru acest slot, noi considerăm că este unul bun, pe baza câștigurilor pe care le-am înregistrat. De asemenea, nu există un câștig maxim indicat, dar un ecran cu cel mai bun simbol oferă un premiu de 1000x miza pariată. Acestea fiind spuse, și tu trebuie să câștigi la Lucky 3 Penguins pacanele online.

Q&A Lucky 3 Penguins

  • Dacă vrei să joci demo Lucky 3 Penguins gratuit, atunci intră pe cazino.ro, în secțiunea dedicată jocurilor de pacanele online.

  • Poți să câștigi 15 rotiri gratuite Lucky 3 Penguins, atunci când primești câte un scatter pe rolele 2 și 3.

  • Jocul de pacanele Lucky 3 Penguins nu are un nivel de volatilitate și RTP declarat, dar considerăm că este un joc cu un nivel de volatilitate medie și un RTP aproximativ de 96.00%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor CT Gaming
🃏 Tip jocPacanele cu animale
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top