Duck of Luck Demo

Duck of Luck

Lansat de CT Gaming, Duck of Luck este un joc de păcănele online cu tema asiatică.  Aparent simplu, jocul uimește cu elementul principal al jocului – rata de aur- care nu este deloc reprezentativa temei, dar se încadrează perfect în joc. 

Chiar numele sugestiv al jocului denotă faptul ca rata aduce mult noroc, lucru datorat și celor 3 funcții atribuite acestui simbol: wild, scatter și jackpot.

Jocul se desfășoară pe 3×5 role și cu un mod simplu de joc te va uimi cu câștiguri care se pot forma pe 25 de linii, iar grafica de înaltă calitate și efectele sonore vor intensifica emoțiile la fiecare rotire efectuata.

Caută rata de aur pentru a beneficia de câștiguri mărețe, dar și pentru a activa runda de rotiri gratuite și colectează ouă de aur pentru a intra în posesia jackpotului Duck of Luck.

Cum joc păcănele online Duck of Luck?

Chiar dacă pare diferit, Duck of Luck are un mod simplu de joc. Selectează de pe ce dispozitiv preferi sa joci și seteaza miza cu care vrei sa pariezi. Pentru selecția acesteia, tot ce ai de făcut este sa apeși pe butonul care seamănă cu o roata marcată cu verde în centru pentru a vedea și alege opțiunile de joc. Când ești mulțumit cu alegerile făcute, revin-o în jocul de baza și apasă start pentru a da start castigurilor. În momentul deschiderii jocului exista opțiunea de a alege dacă vrei coloana sonoră în timpul jocului sau nu, opțiune la care ai acces și în timpul jocului 😊.

Joacă Duck of Luck demo gratuit pentru a te familiariza cu interfața de joc și pentru a vedea care este pariul de joc care ți se potrivește. Ca și în cazul celorlalte păcănele gratis cum este si Monkey Sevens, nu ai nevoie de cont pentru a juca și nici nu trebuie sa faci depuneri!

Duck of Luck mize, simboluri și câștiguri

Cu o volatilitate mare și un RTP de 96.75%, castigurile Duck of Luck sunt frecvente, iar plata acestora se realizeaza de la stanga la dreapta la orice combinatie de 3 sau mai multe simboluri identice și adiacente pe rolele de joc.

Simbolurile definite cu precizie și frumos colorate, definesc cultura asiatică și te indeamna la joc. Combinatia castigatoare Duck of Luck de 10000 monede este data de apariția pe role a 5 simboluri reprezentate de chipul unei asiatice, prezenta feminina care este și logo-ul de început al jocului. Vaza ornamentala, bolul și discurile aurii plătesc cel mai bine la apariția pe role între 750 și 1250 monede la 5 simboluri identice, în timp ce simbolurile cărților de joc, care te incanta vizual, realizeaza plăți de pana la 250 monede. Rata de aur face senzatie de fiecare data cand apare pe role și are rol de wild, scatter și contribuie la aflarea premiului castigat în runda bonus. 

Funcția Double up dublează câștigurile dacă riști în runda de dublaj. La fel cum poți castiga mai mult, tot la fel exista și posibilitatea de a pierde, așa că fii inspirat în alegeri și testeaza-ti abilitatile cu Duck of Luck demo unde cu siguranta îți va fi mai ușor sa pierzi, iar fiecare reușită de castig iti va reda increderea necesara jocului pe bani reali.

Bonus și rotiri gratuite Duck of Luck

Apariția pe ecranul de joc a 3 sau mai multe simboluri reprezentate de rata de aur declanșează runda rotirilor gratuite care sunt în număr de 12. In timpul rundei, simbolul rata nu adaugă rotiri suplimentare jocului și nici nu efectuează plata, in schimb, fiecare simbol rata își marchează apariția cu un simbol ou de aur. Acesta se colectează de fiecare dată într-un contor vizibil deasupra ecranului de joc, iar la sfarsitul rundei, numărul ouălor de aur determina câștigurile, astfel:

  • 13-20 ouă de aur vor aduce câștiguri de 3x miza pariata;
  • 21-25 ouă de aur adaugă 12 rotiri gratuite și resetarea contorului la 0;
  • 26 sau mai multe ouă de aur aduc câștigul maxim de 600x miza pariata. 

Jackpot Duck of Luck

În timpul jocului de pacanele Duck of Luck beneficiezi de simboluri speciale care aduc castiguri frecvente ce pot fi pariate in runda de dublaj, iar jackpotul Duck of Luck este identificat cu rata de aur care aduce castiguri surprinzătoare la fiecare aparitie pe rolele de joc!

Duck of Luck slot review

Duck of Luck este un joc de pacanele cu tema asiatică care te va captiva cu o grafica inedită bazată pe contrastul negru-rosu-auriu și simboluri bine definite care definesc tema jocului, dar și cu o coloana sonoră care va întreține atmosfera de joc. 

Castigurile sunt surprinzătoare, iar rata cu rol wild, scatter și jackpot este o surpriza de fiecare data cand apare pe role. Rotirile gratuite sunt de efect, ouăle de aur fiind un element decisiv în aflarea castigurilor, iar runda de dublaj mărește intensitatea jocului.

Joacă Duck of Luck online ca sa vezi cum o rata îți poate influența starea de bine, sau alege dintr-o gama variată de păcănele online jocul care ți se potrivește!

Q&A Duck of Luck

  • Duck of Luck a fost lansat de CT Gaming/Casino Technology, producători de succes în domeniul jocurilor de noroc

  • Duck of Luck slot are un RTP de 96.75%

  • Jocul de păcănele Duck of Luck are 12 rotiri gratuite

  • Alături de alte păcănele online, Duck of Luck online poate fi jucat pe cazino.ro

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor CT Gaming
💸 RTP96.75%
⚡VolatilitateMare

Mai multe Pacanele Demo

Eye of Cleopatra pacanele demo
Pragmatic Play

Eye of Cleopatra

Cyclops smash pacanele demo
Pragmatic Play

Cyclops Smash

Beast Mode demo
Relax Gaming

Beast Mode

To top