40 Treasures demo

40 Treasures

40 Treasures este un joc de pacanele clasic cu fructe, care este dezvoltat și furnizat de providerul CT Gaming. Acest slot are un tablou de joc clasic cu 5 role și 3 linii și un total de 40 de linii de plată. Jocul nu are o funcție specială, dar are alte caracteristici suplimentare cum este wildul sau scatterul.

Inspirat în mod clar din celebru joc al celor de la Amusnet Interactive, 40 Super Hot, slotul 40 Treasures a reușit să se impune destul de bine și îl considerăm un joc foarte bun. Chiar dacă nu aduce multe elemente speciale suplimentare, în ansamblu nivelul de adrenalină este unul foarte bun, iar câștigul maxim posibil este de 1000x miza pariată.

Pornește cu noi în aceasta călătorie și descoperă 40 Treasures pacanele online.

Cum joc 40 Treasures pacanele online?

Este foarte simplu să joci pacanele 40 Treasures online, deoarece jocul nu include funcții complexe. Totuși, îți recomandăm să citești cu atenție toate detaliile și informațiile jocului înainte, pentru a nu rata nici o șansă de câștig. Intră în joc, setează miza, alege numărul de linii pe care îl dorești (acesta este variabil, până la cel mult 40) și începe să câștigi.

În cazul în care nu găsești acest slot în grila cazinoului tău preferat din România sau vrei să îl încerci în varianta demo, atunci joacă 40 Treasures gratis. Vei găsi o mulțime de pacanele demo, probabil pe care nu ai avut niciodată șansa să le joci și nu te costa nimic. Sigur, nici nu poți câștiga bani reali, dar măcar te distrezi pe cinste.

40 Treasures mize, simboluri și câștiguri

Jocul de pacanele online are un nivel de volatilitate medie și oferă un RTP variabil, între 93.90% și 95.90%. Nivelul de volatilitate medie înseamnă că jocul nu oferă foarte des câștiguri fabuloase, dar în egală măsură nici nu îți pierzi foarte rapid banii atunci când nu plătește. De asemenea, RTP-ul reprezintă procentul de bani care se întorc la tine din totalul pierdut.

Simbolurile din cadrul jocului au forme foarte atrăgătoare, bine conturate. Cele care plătesc cel mai puțin sunt cele din formele: cireșele, lămâile, prunele și portocalele. Următoarele în listă sunt pepenii și merele, care plătesc dublu, iar cel mai bine platnice simboluri sunt cupele de aur și coroanele. pe lângă acestea exista scatterele în formă de cufăr și wildul în formă de rege.

În timpul jocului plățile se obțin în mod clasic, pe cele maxim 40 de linii de plată, de la stânga la dreapta. Câștigul maxim pe care îl poți obține, pentru un ecran de coroane este de 1000x miza pariată. Orice câștig de până la 10x miza pariată poate fi dublat, dar fără a depăși 50x miza pe care ai ales-o. 

40 Treasures slot review

Chiar dacă slotul 40 Treasures seamănă foarte mult cu alte jocuri precum 40 Super Hot sau Roaring Forties, acest joc are o mulțime de elemente noi, care îl fac foarte interesant. Simbolurile din cadrul jocului diferă în mod semnificativ, iar grafica este una de înaltă calitate. Mai mult, poți oricând încerca jocul în varianta gratis înainte, pentru a îl învață mai bine.

Jocul de pacanele 40 Treasures nu oferă o funcție specială cu rotiri gratuite, dar chiar și așa câștigul maxim posibil este unul de până la 1000x, fiind foarte generos. Mai mult de atât, orice câștig obținut poate fi dublat, ceea ce îți sporește și mai mult șanse de a obține un premiu mare în bani reali. Încearcă și tu pacanele 40 Treasures online și spune-ne părerea ta!

Q&A 40 Treasures

  • Câștigul maxim 40 Treasures online este de până la 1000x miza pariată.

  • Jocul de pacanele 40 Treasures oferă un RTP variabil, între 93.90% și 95.90%.

  • Da. Poți juca demo 40 Treasures gratis pe cazino.ro, unde vei te așteaptă și alte jocuri de pacanele demo.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor CT Gaming
💸 RTP95.9%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si coroane
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top