Book of the Fallen demo

Book of the Fallen

Book of the Fallen este un joc de pacanele clasic, cu tematică egipteană, oferit și dezvoltat de către Pragmatic Play. Slotul include o funcție bonus cu rotiri gratuite și o funcție specială ce poate fi și cumpărată.

Din punct de vedere grafic, jocul de pacanele Book of the Fallen seamănă foarte mult cu Book of Dead. Chiar și simbolurile par aproape identice, fiind unul dintre puținele sloturi în care providerul a copiat de la alt slot simbolurile.

Ecranul de joc are 5 role și 3 linii, oferind 10 linii de plată fixe. Câștigurile se formează în mod obișnuit, începând cu prima rola din stânga. Poți să cumperi pentru 10x miza un simbol premium care să se afișeze în următoarea rotire. Această funcție specială este identică cu modul în care au loc rotirile în timpul bonusului.

Descoperă jocul de pacanele Book of the Fallen online, încearcă-ți norocul la marele premiu de 5,000x miza și spune-ne părerea ta!

Cum joci Book of the Fallen pacanele online

Din punct de vedere tehnic este foarte ușor să joci Book of the Fallen pacanele online. Ai posibilitatea de a învârti rolele în mod manual sau automat și există trei viteze diferite de joc. Bonusul poți să îl câștigi dacă aștepți apariția a trei scattere pe ecran sau îl poți cumpăra pentru 100x miza aleasă. Nu este disponibilă funcția de dublaj, așa încât ar trebui să te axezi pe bonusuri.

În cazul în care vrei să testezi prima dată jocul în mod gratuit sau nu vrei să riști bani reali, poți încerca Book of the Fallen demo. Majoritatea jucătorilor de păcănele online nu știu asta, dar există multe platforme de pacanele gratis unde poți să joci. Practic, ai la dispoziție fix același slot pe care îl dorești, dar nici nu depui bani și nici nu poți să câștigi bani.

Book of the Fallen mize, simboluri și câștiguri

Book of the Fallen este un slot cu un nivel de risc crescut, ce oferă un RTP variabil de 94.50%, 95.50% sau 96.50%, în funcție de modul de joc ales. Acestea fiind spuse, vei întâlni situații în care slotul plătește foarte bine și momente în care plățile sunt foarte mici. Acest aspect este identic pentru toate jocurile care oferă posibilitatea unui câștig foarte mare.

Ai trei metode la dispoziție pentru a realiza un câștig, iar fiecare dintre acestea este diferită:

  1. În funcția de bază, prin apariția pe ecran a formațiilor de minim 3 simboluri, începând de la rola cu numărul unu
  2. În funcția de bază, prin cumpărarea funcției speciale care îți oferă un simbol premium și care plătește indiferent de rola pe care se află dacă există numărul minim de simboluri pe ecran
  3. În funcția bonus, prin formațiile standard din funcția de bază și prin simbolul premium pe care îl alegi la începutul specialei.

Bonus și rotiri gratuite Book of the Fallen

Book of the Fallen îți permite atât să câștigi funcția bonus, cât și să o cumperi pentru 100x miza. Trebuie însă să iei în considerare că atunci când cumperi speciala RTP-ul este puțin mai mic. Regulile rămân identice indiferent de varianta pe care o alegi, iar câștigul maxim posibil este de 5,000x miza pariată.

Atunci când pe ecranul de joc există minim 3 simboluri scatter în formă de carte, vei câștiga 10 rotiri gratuite. La începutul bonusului primești un simbol premium care este expansiv și acoperă întreaga rolă. Simbolurile premium plătesc indiferent de poziția pe ecran, chiar și atunci când nu sunt pe o linie de plată, atâta timp cât pe ecran există numărul minim necesar de simboluri.

Book of the Fallen slot review

Pragmatic Play ne-a obișnuit cu jocuri încântătoare, iar Book of the Fallen este un slot mai degrabă clasic. Astfel, dacă până acum ai jucat doar pacanele cu Megaways sau xWays, este posibil ca acest joc să ți se pară plictisitor. Totuși, providerul a adăugat o funcție specială unică, pe care nu o regăsești în alte jocuri și care îți oferă șanse suplimentare de câștig.

Nouă ne-a plăcut Book of the Fallen și dacă ești un pasionat de sloturi clasice cu siguranță și pe tine te va impresiona. Rămâi aproape și citește următoarea recenzie pe care o vom face, unde îți vom vorbi despre Mysterious Egypt, un slot și mai palpitant.

Q&A Book of the Fallen

  • Da, poți juca demo Book of the Fallen gratuit și fără cont pe cazino.ro.

  • Jocul de pacanele Book of the Fallen oferă trei tipuri de RTP: 94.50%, 95.50% și 96.50%.

  • Câștigul maxim la jocul de pacanele Book of the Fallen este de 5,000x miza.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.50%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

7 bonus up pacanele demo
Endorphina

7 Bonus Up

fire joker pacanele
Play'n Go

Fire joker

Rise of Pyramids pacanele demo
Pragmatic Play

Rise of Pyramids

To top