100 Power Hot demo

100 Power Hot

Inspirat din jocurile tradiționale de cazino, 100 Power Hot este un joc de pacanele cu fructe și șeptari lansat de Amusnet Interactive.

Jocul se desfășoară pe 4×5 role și oferă 100 de linii de plată, opțiunea de dublaj și un jackpot progresiv structurat pe 4 niveluri. Desigur, cu toate acestea te-ai mai întâlnit și în jocuri precum 100 Super Hot sau 100 Burning Hot, iar după cum poți observa, jocul de pacanele 100 Power Hot face parte din seria jocurilor HOT care se regăsesc în portofoliul de jocuri Amusnet Interactive.

Fără rundă bonus de rotiri gratuite sau multiplicatori, jocul dispune de un design elegant, cu simboluri atent create care reușesc și de această dată să mențină o atmosferă plăcută de joc.

Steluța are rol de scatter în acest joc de pacanele ca la aparate, iar șeptarul este simbol wild, așa că hai să descoperim împreună dacă Power Hot 100 online merită sau nu încercat!

Cum joci 100 Power Hot pacanele online

Cu un mod simplu de joc, tot ce trebuie să faci pentru a-ți încerca norocul la acest joc de pacanele cu fructe este să deschizi 100 Power Hot online pe dispozitivul preferat și să selectezi pariul de joc dorit. Învârte rolele, iar simbolurile își vor face apariția pentru a forma potențiale câștiguri.

Dacă ești la prima interacțiune cu jocurile oferite de acest producător, sau pur și simplu vrei să joci, dar nu ești dispus să efectuezi o depunere, atunci ai la dispoziție varianta 100 Power Hot demo. Jocul este disponibil alături de alte pacanele gratis, iar în timp ce te familiarizezi cu regulile de joc în mod gratuit, ai șansa de a descoperi și dacă jocul merită sau nu o șansă.

100 Power Hot mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.45% și o volatilitate de nivel mic, 100 Power Hot online este un joc de pacanele care generează câștiguri frecvente, variate ca valoare. Sunt 5 intervale de selecție a mizei și poți juca cu mize cuprinse între 1 și 100 RON/ rotire. Câștigurile se formează la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, iar plata se realizează de la stânga la dreapta, pe role adiacente.

Simbolurile sunt specifice jocurilor de pacanele ca la aparate și sunt reprezentate de cireșe, portocale, lămâi, prune, pepeni și struguri, dar și de steluța cu rol de scatter și septarul, care are rol de wild. În funcție de combinația realizată, fructele pot genera plăți cuprinse între 0.10 și 4x miza pariată. Cifra 7 ajută la formarea combinațiilor câștigătoare prin înlocuirea celorlalte simboluri, cu excepția simbolului scatter, care este reprezentat de steluță. Deși nu activează nici o rundă bonus 100 Power Hot, acesta din urmă plătește până la 500x miza, oriunde la apariția pe rolele de joc.

Pacanele cu dublaj 100 Power Hot

Power Hot 100 este un joc de pacanele ca la aparate care îți permite să pariezi în runda de risc orice câștig mai mic decât 35x miza. Dacă intuiești corect culoarea cărții ce urmează a fi întoarsă, atunci suma se dublează, în caz contrar, câștigul se pierde, iar jocul de bază se reia. 

Pentru a-ți testa abilitățile, dar mai ales pentru a vedea cât de inspirat ești în alegeri, joacă Power Hot 100 demo. În acest fel, îți antrenezi gratuit norocul în timp ce profiți de o serie limitată de rotiri gratuite 100 Power Hot!

Jackpot 100 Power Hot

Conectat la sistemul de Jackpot Mystery Cards, 100 Power Hot este un joc de pacanele cu jackpot structurat pe 4 niveluri, care este de tip progresiv. Indiferent pe ce miză alegi să joci, jackpotul se declanșează în mod aleatoriu în timpul jocului de bază. 

Dacă este activată funcția jackpot, atunci pe interfața de joc își vor face apariția 12 cărți plasate cu fața în jos, pe care va trebui să le întorci până reușești să identifici 3 cărți cu simbol identic. Simbolul dezvăluit va indica nivelul jackpotului câștigat, iar suma aferentă acestuia se va adăuga balanței active din cont.

100 Power Hot slot review

100 Power Hot este cu siguranță unul dintre acele jocuri pe care trebuie să le ai în vedere dacă ești pasionat de jocurile de pacanele cu fructe ca la aparate. Deși nu dispune de multe opțiuni, jocul te va cuceri prin simplitate, dar și prin eleganța regăsită pe role. Grafica este plină de culoare, iar simbolurile atent create te vor îndemna la joc și te vor recompensa pe măsură ce învârti rolele. Să nu uităm nici de runda de risc, unde alegerile corecte îți pot mări considerabil câștigurile și nici de jackpotul progresiv, care se poate declanșa în orice moment al jocului și îți poate suplimenta câștigurile cu unul din cele 4 jackpoturi disponibile.

Prea multe nu sunt de spus, însă dacă îți dorești să simți nostalgia vremurilor de altădată cu un joc de pacanele modern, atunci 100 Power Hot poate fi alegerea potrivită. Iar pentru diversitate, poți încerca și Power Hot, un joc de pacanele de la același producător care aduce o nouă perspectivă în materie de joc.

Q&A 100 Power Hot

  • Jocul de pacanele 100 Power Hot are 100 de linii fixe de plată.

  • Power Hot 100 este un joc de pacanele conectat la sistemul de Jackpot Mystery Cards, care este de tip progresiv și este structurat pe 4 niveluri.

  • 100 Power Hot este un joc clasic de pacanele cu fructe care imită jocul ca la aparate.

  • Da, pe cazino.ro poți juca demo Power Hot 100 gratuit și fără cont, în secțiunea pacanele gratis.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.45%
⚡VolatilitateMică
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii100 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top