Happy Sheep demo

Happy Sheep

Happy Sheep este unul dintre cele mai noi jocuri de pacanele scoase pe piață de către 7777 Gaming. Dacă vrei să joci un slot amuzant care oferă un câștig maxim fenomenal de până la 7,500x miza, ai ajuns unde trebuia.

În cazul în care ai jucat în trecut Bucks Detective și ți-a plăcut, probabil că Happy Sheep pacanele online ți se va părea și mai amuzant. În timp ce primul slot este unul complicat, cu o structură greu de înțeles, al doilea funcționează la fel dar este mult mai simplu. Citește această recenzie pentru a descoperi regulile jocului și modurile de câștig.

Jocul se desfășoară pe un ecran special, tipic pentru sloturile oferite de 7777 Gaming, deoarece nu are role și linii de plată. Pe ecran există două rânduri de patru simboluri și două rânduri de trei simboluri pe care vor apărea simbolurile de joc. Premiile se oferă în mod instant, atunci când pe ecranul de joc există cel puțin un simbol câștigător.

Ești pregătit să descoperi Happy Sheep, cel mai amuzant slot cu oițe de pe piață?

Cum joci Happy Sheep pacanele online

Chiar dacă Happy Sheep online este un joc de pacanele complex prin multitudinea de funcții speciale existente, în fapt acesta se joacă foarte ușor. Tot ceea ce trebuie să faci este să setezi miza și să dai drumul la rotiri. Câștigurile apar instant pentru fiecare simbol de plată, iar funcția bonus sau multiplicator se obține prin apariția unui singur scatter.

În cazul în care nu ai mai jucat astfel de sloturi și ți se pare ciudat, ar fi bine să înveți prima dată regulile jocului înainte de a juca pe bani reali. În acest sens, poți să încerci Happy Sheep demo, pe care îl poți juca pe site-uri de pacanele gratis. Regulile jocului sunt identice, singura diferență este reprezentată de faptul că nu depui, dar nici nu câștigi bani.

Happy Sheep mize, simboluri și câștiguri

Majoritatea sloturilor pe care le găsești la cazinourile online au simboluri foarte asemănătoare și se joacă în același fel. În cazul Happy Sheep lucrurile sunt total diferite, începând de la simboluri și până la grafica jocului sau funcțiile speciale incluse. Cu un pic de noroc, poți fi tu următorul jucător care câștigă premiul cel mare de 7,500x miza pariată.

Happy Sheep online este un joc cu un nivel de volatilitate medie și cu un RTP de 96.05%. Intervalul de mize pe care îl ai la dispoziție este unul foarte generos, începând de la 0.10 lei și până la 200 de lei, în funcție de cazinoul ales. Slotul are o rată de câștig de 1:5.75, iar asta înseamnă că tot la a 6-a mână, în medie, vei realiza un câștig.

Vei observa că în partea de sus a ecranului există 4 simboluri de tip soare, în mijlocul cărora apare câte un număr. De asemenea, pe fiecare oiță de pe ecran va fi înscris un număr, iar atunci când numerele de sus corespund cu cele de pe o oiță, ai câștigat. În plus, există o bară cu simboluri care se rotesc, pe care pot să apară scatterele pentru multiplicatori, re-rotire gratuită sau funcția bonus.

Bonus și rotiri gratuite Happy Sheep

În momentul în care pe bara cu simboluri care se rotesc apare oița aurie, ai câștigat funcția specială cu rotiri gratuite. Jocul bonus diferă total față de funcția de bază a slotului. Vei începe trăgând cu praștia la o roată cu o țintă, pe care sunt afișați mai mulți multiplicatori și o oaie, pe care trebuie să o nimerești. 

Jocul bonus începe cu 5 rotiri gratuite, iar fiecare rotire este practic o șansă de a trage la țintă. Sub roata norocului există o pajiște cu 6 cadrane, iar pe fiecare cadran exista diferite premii pe care le poți câștiga după cum urmează:

  • Pajiștea Extra: oferă o șansă nouă de tragere la țintă + câștigul aferent din sectorul în care ai tras
  • Pajiștea cu premii duble: dublează valoarea premiului obținut
  • Cele 4 pajiști cu multiplicatori: există multiplicatori de 2x, 3x, 5x și 10x care vor crește valoarea din sectorul lovit

Atunci când tragi într-o oaie este posibil ca aceasta să nu cadă într-o pajiște sau pur și simplu să nu o nimerești. Funcția bonus se încheie atunci când nu mai ai rotiri gratuite sau oi pe care să le împuști.

Happy Sheep slot review

Experiența de joc pe care o oferă Happy Sheep este una extrem de amuzantă. Pe lângă faptul că te distrezi, poți oricând să obții câștiguri foarte mari, de până la 7.500x miza pariată. Chiar dacă jocul este complex în ceea ce privește funcțiile, acesta este foarte simplu de jucat.

Acuma că știi toate regulile Happy Sheep probabil că este timpul să treci la “păcănit”!

Q&A Happy Sheep

  • RTP-ul jocului Happy Sheep este de 96.05%.

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la jocul de pacanele Happy Sheep este de 7,500x miza pariată.

  • Da. Poți să joci demo Happy Sheep gratuit pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor 7777 Gaming
💸 RTP96.05%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu animale
🎰 Rotiri GratuiteDa

Mai multe Pacanele Demo

To top