Trei Pariuri Câștigătoare la Euro! Oferte de Top la Winmasters

Descoperă trei pariuri câștigătoare la Euro 2024 cu Winmasters: câștigă la scorul de 2-0, triplează-ți câștigurile cu Hattrick Booster și profită de cotele cu marjă 0%!

Joacă la Winmasters

Trei Pariuri Câștigătoare la Euro! Oferte de Top la Winmasters

Winmasters s-a pregătit exemplar pentru Campionatul European de Fotbal din Germania! În afară de cotele competitive, agenția oferă o gamă variată de pariuri speciale și promoții atractive. Iată trei dintre cele mai interesante oferte:

1. Pariul 2-0: Ești câștigător indiferent de final!

Despre scorul de 2-0 se spune că este cel mai periculos în fotbal, dar nu și la Winmasters! Pe durata Campionatului European, dacă echipa pe care ai pariat conduce cu 2-0, pariul este considerat câștigător, indiferent de ce se întâmplă ulterior în meci.

2. Hattrick Booster: Câștiguri triple pentru un hattrick

Aceasta este o promoție extrem de atractivă, care oferă șansa de a câștiga sume mari cu pariuri mici. Dacă pariezi cel puțin 50 RON că un jucător va marca un hattrick și acesta reușește, Winmasters îți triplează câștigul până la maxim 2000 RON. De exemplu, dacă pariezi pe Kai Havertz în meciul Germania vs. Scoția și acesta marchează de trei ori, vei câștiga 2000 RON în loc de 1450 RON, datorită Hattrick Booster!

3. Cotele cu marjă 0%: Cote fără comision

Cotele cu marjă 0% sunt acele cote la care casa de pariuri nu percepe comision, oferindu-ți astfel cele mai bune cote de pe piață. Marți, 11 iunie 2024, Winmasters oferă astfel de cote pentru două meciuri: unul de baschet din Seria A italiană între Pallacanestro Olimpia Milano și Virtus Pallacanestro Bologna, și unul de fotbal din preliminariile Cupei Mondiale între Angola și Cameroon.

Meciul Zilei: Portugalia vs. Irlanda

Ultimul meci de pregătire al Portugaliei înainte de Euro 2024 este împotriva Irlandei. Acest meci ar putea să îl aibă în centrul atenției pe Cristiano Ronaldo, care a fost lăsat pe bancă în meciurile recente și contestat pentru transferul său în Arabia Saudită. Un gol marcat de Ronaldo are cota 1.49, iar pentru o „dublă” cota este 3.25.

Profită de aceste oferte speciale și câștigă la Euro 2024 cu Winmasters!

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi mai multe oferte la Casino

To top