Metode de Plată – Skrill (Portofel Electronic / eWallet)

Atunci când decizi să te bucuri de serviciile unui cazino online, este foarte important să alegi metoda de plată potrivită pentru așteptările și nevoile tale. Tot mai mulți jucători de jocuri de noroc din țara noastră aleg să folosească un portofel electronic pentru a efectua tranzacțiile din contul de cazino online. Totuși, această metodă de plată implică atât avantaje, cât și dezavantaje. 

Întrucât știm că programul tău este unul foarte aglomerat, experții noștri ți-au pregătit un articol complet și complex care să te învețe tot ce trebuie să știi despre portofelul electronic Skrill și despre eficiența acestuia la cazino online. 

Comisioane și Taxe atunci când folosești Skrill pentru Cazino Online

Utilizarea Skrill este o modalitate bună de a transfera bani din contul tău bancar în cel de cazino online. Totuși, acest portofel electronic include și anumite costuri de utilizare. Nu te costă nimic să îți deschizi un cont nou pe platforma de eWallet. Atunci când depui bani în contul tău Skrill, trebuie să știi că se percepe un comision în valoare de 1% din suma transferată, indiferent de metoda de plată pe care o alegi. Acest comision este valabil și în cazul în care depui bani cash folosind PaySafeCard.

Comisioane Skrill

 • Depunere în cont Skrill – 1 %
 • Retragere în cont Skrill – 0 
 • Retragere prin card bancar (VISA) – 7.50%
 • Retragere prin Neteller – 3.50%
 • Retragere prin transfer bancar – 5.50 EUR (aprox. 27 de RON)
 • Deschidere cont – 0
 • Emitere card – 10 EUR / card
 • Administrare card – 10 EUR / an / card
 • Schimb valutar pe card – 3.99%
 • Plată comercianți prin POS – 0
 • Plată comercianți online – 0

Retragerea banilor pe care îi ai în contul tău Skrill implică, de asemenea, plata unui comision. În funcție de modul în care vrei să obții acces la castigurile tale, va trebui să plătești până la 7.5% din suma procesată prin intermediul eWallet-ului. Pentru retragerile de numerar cu ajutorul unui bancomat (ATM), se percepe o taxă în valoare de 1.75% din suma retrasă. Dacă alegi să folosești un card bancar (doar cardurile VISA sunt acceptate de API-ul Skrill) pentru a-ți retrage banii, fii pregătit să plătești un comision relativ mare: 7.50% din banii tăi vor fi opriți de către Skrill, sub formă de service fee. Transferul bancar îți oferă ceva mai multă stabilitate, comisionul fiind unul constant, în valoare de 5.50 EUR (aprox. 27 de RON), indiferent de valoarea tranzacției. 

Un alt portofel electronic lansat sub egida aceleiași organizații, Neteller, poate fi folosit pentru a retrage bani din contul tău Skrill. Costul unei astfel de tranzacții este în cuantum total de 3.50% din suma pe care o procesezi.

De asemenea, se aplică prevederile O.U.G. care reglementează jocurile de noroc organizate pe teritoriul țării noastre. Așadar, fiecare depunere pe o platformă a unui operator economic care oferă servicii de jocuri de noroc pentru publicul larg este comisionată cu 2% din suma depusă. Această reglementare a fost adoptată în anul 2015, după o analiză complexă desfășurată de reprezentanți ai Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (O.N.J.N.) și ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală (A.N.A.F.). Scopul acestui impozit este de a descuraja participarea cetățenilor români la jocuri de noroc în format digital. 

Cum deschizi un cont Skrill?

Deschiderea unui cont Skrill este foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma oficială a companiei și să apeși pe butonul Register. Va trebui să introduci câteva date cu privire la identitatea ta, după care este necesar să îți confirmi contul prin intermediul adresei de e-mail furnizate. 

De asemenea, furnizorul de servicii îți poate cere să îți validezi identitatea, solicitându-ți fotocopii ale unor documente personale. Această practică este menită să oprească evaziunea fiscală și să se alinieze cu politica stabilită împotriva spălării de bani la nivel global.

Cât costă deschiderea unui cont nou?

Contul tău Skrill va fi activat fără a fi nevoie de vreo plată efectuată în prealabil. Așadar, te poți bucura în mod gratuit de serviciile acestui eWallet. Totuși, este bine de știut faptul că taxele de utilizare (per tranzacție) pot fi destul de costisitoare. Așadar, îți recomandăm să citești cu atenție lista de comisioane aferente utilizării cardului Skrill.

Este foarte important să știi faptul că utilizarea Skrill nu este gratuită pentru totdeauna. În cazul în care nu folosești timp de mai mult de 6 (șase) luni consecutive contul tău Skrill, acesta va fi taxat cu un comision în valoare de 5.00 EUR în fiecare lună. Așadar, atunci când decizi că nu vrei să mai folosești Skrill pentru cazino online, îți recomandăm să îți dezactivezi, cel puțin temporar, contul.

Card Skrill Prepaid în România

Portofelul electronic Skrill îți permite să utilizezi un card fizic de tip prepaid pentru a putea obține acces mai ușor (și mai ieftin) la banii tăi. Acest prepaid card poate fi generat direct din aplicație, după ce te-ai logat în contul tău. Atunci când îți comanzi noul tău card Skrill, este foarte important să introduci adresa corectă. În caz contrar, acesta va fi livrat în altă parte și tu va trebui să plătești pentru emiterea unui nou exemplar.

Costul emiterii unui card Skrill este de 10 EURO. Această taxă se plătește inclusiv pentru primul card emis din contul tău. De asemenea, există un comision anual de administrare a cărui valoare este de 10 EURO. Acesta va fi dedus din fondul tău Skrill în mod automat. Un alt comision de care trebuie să ții cont este cel de ATM. Astfel, 1.75% din suma pe care o retragi va fi reținută sub formă de ATM Service Fee

Partea bună este că toate plățile la POS sunt gratuite. De asemenea, plata cu cardul tău fizic la unul dintre comercianții care își desfășoară activitatea în format digital este gratuită. Atunci când vrei să retragi bani de la un bancomat care impune efectuarea unei conversii valutare, fii pregătit să plătești o taxă de 3.99% din suma depusă. Această situație apare cel mai des atunci când în contul tău ai EUR și vrei să retragi de la un bancomat din România. La momentul actual, singura bancă din țara noastră care are ATM-uri ce eliberează EUR (Euro) este ING. Totuși, această funcție este valabilă doar pentru persoanele care dețin un card valid emis sub egida ING. 

Bonusuri și Oferte la Depunerea prin Skrill

Utilizarea Skrill ca și metodă de plată pentru cazinourile online care funcționează legal în țara noastră implică o atenție sporită atunci când vrei să beneficiezi de anumite bonusuri. Anumite bonusuri de tip bonus de bun venit / prima depunere nu pot fi revendicate dacă jucătorul folosește un portofel electronic.

Spre exemplu, dacă oferta nu include tranzacțiile efectuate cu ajutorul unui eWallet, nu vei putea revendica suma creditată sub formă de bonus sau rotirile gratuite dacă depui bani folosind Paysafecard, PayPal, Skrill sau Neteller. Așadar, pentru a putea beneficia de astfel de oferte, îți recomandăm utilizarea unei metode de plată alternative – card bancar sau transfer bancar.

De asemenea, în funcție de platforma de jocuri de noroc online pe care o alegi, câștigurile obținute cu ajutorul unor fonduri depuse prin eWallet-uri nu pot fi retrase în alt mod. Mai concret, dacă depui 100 de RON prin intermediul Skrill și câștigi 500 de RON (prin intermediul pariurilor plasate cu cei 100 de RON depuși anterior), nu vei putea retrage câștigurile decât cu ajutorul contului tău Skrill. 

Retrageri Casino Online cu Skrill – Timp de Așteptare și Comisioane

Dacă vrei să obții acces foarte rapid la castigurile tale din cazinouri online, atunci Skrill este metoda de plată perfectă pentru tine. Timpul de așteptare este foarte mic, iar retragerile sunt procesate în doar câteva ore. Din experiența proprie, retragerile inițiate la ora 12:00 sunt, de obicei, finalizate cel mai târziu la ora 16:00. Așadar, în maxim 4 ore vei avea acces la toate fondurile pe care le-ai câștigat din jocuri de noroc online.

Totuși, rapiditatea în procesare vine cu un cost. Așa cum am menționat și în secțiunea Comisioane și Taxe, vei pierde aproximativ 7.50% (în cel mai rău caz) din castigurile tale. Spre exemplu, dacă vrei să retragi 100 de EUR din contul tău de cazino online în contul Skrill, urmând ca, mai apoi, să îi obții cash, vei pierde aproximativ 7.50 EUR.

Cea mai bună modalitate de a retrage banii din contul tău Skrill depinde foarte mult de suma pe care vrei să o obții. Dacă suma este mai mare de 100 de EUR, atunci îți recomandăm să folosești metoda transferului bancar. Este important să utilizezi un cont a cărui monedă principală este identică cu cea în care ai deja banii pe Skrill. În caz contrar, trebuie să știi că vei pierde încă 5% din banii tăi. 

Concluzie – Skrill pentru Cazino Online

În concluzie, Skrill este metoda de plată perfectă pentru cei care sunt dispuși să renunțe la o parte din câștigurile lor în schimbul unui timp de procesare a tranzacției foarte mic. Dacă retragerile rapide de numerar sunt scopul tău, atunci folosește cu încredere Skrill. Însă, dacă îți dorești, mai degrabă, să primești toți banii câștigați, iar timpul de așteptare de 1 – 3 zile lucrătoare nu te deranjează, e mai bine să optezi pentru retragerile prin intermediul unui card bancar.

To top