Vlad Cazino

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 872

Nici un vot pana acum

  • Bonus 100% până la 1500 RON
  • 225 Rotiri CASH
Joacă la Vlad

Cerințe de rulaj Vlad Cazino

Vlad Cazino este una din cele mai apreciate platforme de jocuri de noroc din țara noastră. Originalitatea jocurilor și stilul aparte inspirat de poveștile cu vampiri au ajutat aceste operator licențiat să atingă succesul binemeritat. Dacă îți plac sloturile, jocurile de cazino, ruleta, blackjack, sau iubești jocul de bingo, merită să îți deschizi cont la Vlad Casino.

Dacă încă nu ai cont pe platformă, înscrie-te rapid și bucură-te de un bonus de bun venit. Oferta promoțională e variată și există multe șanse de câștig. Însă, poate ai auzit că pentru a retrage banii câștigați, trebuie să îndeplinești condiții de rulaj atunci cand joci cu Vlad Cazino bonus. Acest articol îți va explica în detaliu despre ce e vorba și cum să  îndeplinești cu succes cerințele de rulaj care trebuie îndeplinite pentru a beneficia de diferite bonusuri.

Așa cum poate ai auzit deja, condițiile de rulaj ale unui bonus sunt un fel de reguli din partea cazinoului pe care trebuie să le îndeplinești pentru a retrage câștigurile. Platforma de jocuri online Vlad are o gamă variată de bonusuri și promoții, iar fiecare din ele vine însoțită de anumite condiții care trebuie îndeplinite.

Ce înseamnă cerințe de rulaj?

Fiecare jucător care beneficiază de un bonus și câștiguri ca urmare a unei promoții, trebuie să știe că aceste sume se pot retrage doar cu îndeplinirea anumitor condiții. Aceste cerințe de rulaj sunt exprimate de regulă sub forma X ori, de exemplu ai cerința de rulaj 30x – asta înseamnă că suma respectivă trebuie rulată ( pariată) de 30 de ori.

Deși pare un pic complicat iar mulți jucători nu înțeleg de la început despre ce e vorba atunci când au de îndeplinit cerințe de rulaj, principiul este simplu. Mai mult, toate cazinourile online aplică astfel de cerințe, nu e vorba doar de rulaj pentru bonusul de la Vlad Cazino.

De ce sunt aplicate cerințe de rulaj la Vlad Cazino?

Aceste condiții sunt menite să stimuleze interesul pariorilor pentru jocuri, să ofere jucătorilor posibilitatea de a încerca mai multe jocuri din oferta cazinoului și să fie activi pe platformă. Evident că orice bonus, de exemplu dublarea primei depuneri, se va putea retrage doar dacă sunt îndeplinite aceste condiții de rulaj al bonus-ului. Este o practică legală, ușor de înțeles din punctul de vedere al cazinourilor, dar și jucătorii înțeleg că orice sumă primită are și anumite cerințe de îndeplinit pentru a fi retrasă.

Aplicarea acestor cerințe de rulaj asigură de fapt cazinourile online că jucătorii nu vor abuza de promoții, mai ales când e vorba de exemplu de un bonus fără depunere Vlad. Dacă acest bonus ar fi să zicem 20 de rotiri gratuite, iar jucătorul le folosește, câștigă și retrage suma fără să aibă condiții de rulaj, cazinoul ar suferi doar pierderi.  În esență, toate aceste condiții de rulaj sunt normale, esențiale pentru un climat optim de joc pe platformă.

Exemplu de cerințe rulaj la Vlad Cazino

Să luăm ca exemplu un bonus de bun venit unde primești 100% prima depunere ca bonus. Depunerea ta este 300 RON, să zicem, deci vei avea în total 600 RON după acceptarea bonusului. Atenție, din acești bani, o parte sunt sold bonus, cu cerințe de rulaj. Dacă condiția de rulaj este 5x, trebuie să joci de 5 ori suma de 300 RON, pentru a îndeplini această cerință de rulaj. Dacă oferta include și un număr de rotiri gratuite, atunci cerințele de rulaj se aplică câștigurilor provenite din aceste rotiri. Să spunem că e vorba de o cerință de rulaj de 10x. Dacă ai câștiga 150 RON folosind rotirile gratuite la sloturi, cerința de rulaj este să joci cei 150 RON de 10 ori, pentru a putea retrage câștigurile.

Condițiile de rulaj sunt clar stipulate în ofertă, este bine să le citești pentru a fi lămurit ce ai de făcut în cazul în care accepți un bonus. De regulă se rulează și bonusul și depunerea ta, iar cel mai indicat este să te informezi exact din termenii și condițiile ofertei despre ce cerințe de rulaj ai de îndeplinit.

Unde pot fi îndeplinite cerințele de rulaj ?

În afară de cerințele de rulaj impuse de cazino,  este important să știi unde poți rula aceste bonusuri. De cele mai multe ori, un bonus de bun venit  care conține și rotiri, se va rula în secțiunea cazino, unde sunt anumite sloturi indicate de cazino sau de la un furnizor. Nu este însă o regulă pentru toate rulajele.  Cerințele de rulaj Vlad Cazino pot fi extinse în zona pariurilor virtuale, a jocurilor de bingo sau chiar live cazino, deși sunt situații mai rare. Cel mai bine este să urmărești exact ce condiții de rulaj sunt impuse fiecărui bonus în parte și să te bucuri de distracția pe care ți-o oferă participarea la aceste promoții. 

To top