Superbet Club

Clubul Superbet este un program de loialitate cu numeroase beneficii, de la cashback nelimitat la bonus de ziua ta, plus multe alte surprize.

Află cum poți intra și tu în Superclub și cum să obții un card de membru ca să profiți la maxim de avantajele membrilor Superbet Club!

Club Superbet

Ce este Superbet Club?

Superbet Club este un program de loialitate prin care acest cazino online își recompensează jucătorii fideli. Toți utilizatorii care pariază frecvent pe platformă sunt recompensați cu diverse surprize: bonusuri de bun venit, promoții sau cashback nelimitat. 

Acest program este conceput atât pentru a răsplăti jucătorii, cât și pentru a-i încuraja să joace în continuare pe Superbet. În acest fel, membrii Superbet Club se simt motivați de beneficiile primite și continuă să parieze sume importante.

Cum te înregistrezi la Superbet?

Pentru a intra în clubul Superbet online trebuie doar să scanezi cardul Superbet Club obținut din orice agenție fizică sau să te conectezi la contul tău online. Iată un ghid de înregistrare la Superbet, pas cu pas:

 1. Intră pe site-ul Superbet
 2. Apasă pe ,,Înregistrare”, în partea dreaptă a ecranului
 3. Oferă adresa de e-mail, nume de utilizator, parolă, nume, CNP, număr de telefon, adresă
 4. Validează-ți contul de jucător
superbet inregistrare
introdu datele personale cerute
bifeaza termenii si conditiile
efectueaza prima depunere

Beneficii la înscrierea în Club Superbet

Toți jucătorii care au devenit membrii Superbet Club au parte de o mulțime de beneficii exclusive. Printre cele mai importante recompense se numără: bonusuri de bun venit, bonusuri personalizate, extrageri cu premii și cashback instantaneu. Hai să îți spunem câte ceva despre fiecare în parte!

 • Cashback instant

Dacă joci în agențiile fizice Superbet, iar mai apoi scanezi biletul pe aplicația club.superbet.ro, primești instant cashback de 3%! Mai apoi, din acești bani poți să plasezi alte bilete pe meciurile tale preferate. 

Poți recupera o parte din banii pariați și la casierie. După ce ai plasat toate biletele, primești înapoi 1% din miza lor. Acești bani sunt adăugați în contul tău Superbet și poți profita oricând de ei!

 • Extrageri cu premii

Un alt beneficiu de care se bucură membrii clubului Superbet sunt extragerile cu premii. Pentru a câștiga o intrare la aceste trageri la sorți trebuie să plasezi pariuri de minim 1 Leu. Deci, pe lângă cashback și potențialul câștig al biletului, primești și o intrare la extragerile cu premii fabuloase. Dacă nu te-ai convins că merită să te înscrii la Superbet Club, stai să vezi ce recompense te mai așteaptă!

 • Oferte personalizate

Surprizele continuă la Club Superbet! Pe lângă premii și cashback, membrii pot profita și de oferte personalizate, cum ar fi un bonus de ziua ta, în valoare de 20 RON, care este acordat numai dacă ți-ai completat și verificat profilul de jucător. Iar asta nu este tot! Mai sunt multe alte oferte care te așteaptă, așa că intră cât mai repede în clubul de fidelitate!

Cum obții un card de membru Club Superbet

Cardul de membru Club Superbet se obține gratuit, iar tot ce trebuie să faci este să te deplasezi până la cea mai apropiată locație Superbet. Pentru a înțelege mai bine tot procesul, urmează pașii de mai jos:

 1. Mergi la cea mai apropiată agenție Superbet și solicită un card de membru. 
 2. Oferă-i operatorului de acolo numărul tău de telefon.
 3. Răspunde cu ,,DA” la mesajul pe care îl primești în acel moment pe telefon.
 4. Comunică operatorului numele întreg și CNP-ul.
 5. Răspunde cu ,,START” la următorul mesaj pe care îl primești.

După ce ai urmat acești 5 pași, operatorul îți va înmâna cardul de membru pe care urmează să îl folosești pentru a intra în Clubul Superbet.

Cum te conectezi la SuperClub

Conectarea la SuperClub se face prin scanarea cardului de membru pe pagina Superbet Club sau prin introducerea datelor contului tău online. 

Dacă alegi prima variantă, apasă ,,Scanează cardul tău Superbet Club” și apropie cardul de camera telefonului sau a laptopului. În cazul în care nu reușești să realizezi scanarea, poți introduce manual seria numerică aflată pe spatele cardului tău de membru Club Superbet.

introdu contul si parola superbet

În cazul în care alegi să te conectezi cu datele contului online Superbet, trebuie doar să apeși pe ,,Intră cu contul tău online” și să completezi numele de utilizator și parola.

Cum scanezi biletele Superbet Club?

Pentru a adăuga un bilet fizic în contul SuperClub, scanează codul de bare pe care îl găsești de obicei în partea de jos a biletului. Dacă această metodă nu funcționează, introdu manual codul. 

Pentru biletele pe care le plasezi online, procesul este asemănător. În momentul în care plasezi pariul, apasă pe iconița de Club Superbet, aflată în stânga jos. Ți se va deschide camera pentru a scana cardul de membru. Astfel, biletul tău este automat transferat în Superbet Club.

scaneaza cardul superbet

Concluzie

Superbet Club este un program care aduce multe beneficii jucătorilor fideli, care și-au verificat identitatea. Dacă nu ai încă un cont activ la Superbet, acesta este momentul perfect pentru a te înregistra. Vei avea parte de o mulțime de avantaje: bonusuri exclusive, promoții cu premii și cashback instant. Mai mult, ziua ta de naștere nu este trecută cu vederea deoarece te așteaptă un bonus în valoare de 20 RON!

Accesul la acest club de fidelitate se face ușor, iar avantajele sunt pe măsura activității tale pe platformă. Programul este o idee excelentă mai ales pentru utilizatorii care obișnuiesc să parieze des pe evenimentele sportive. Prin Clubul Superbet, cazinoul reușește să creeze o comunitate de jucători loiali, cărora le oferă în permanență motive pentru a rămâne pe platformă. Înscrie-te acum în SuperClub și bucură-te de toate beneficiile acestui program!

Întrebări frecvente 

 • Nu. Cardul este eliberat gratuit de către orice agenție Superbet din țară.

 • Poți intra în contul tău prin scanarea cardului fizic sau prin introducerea datelor contului online.

 • Bonusuri exclusive, promoții cu premii, cashback instantaneu și alte oferte personalizate, sunt principalele beneficii pe care le oferă Superbet Club.

 • Da. Doar jucătorii care au finalizat procesul KYC pot profita de avantajele clubului de fidelitate.

 • Da. Dacă vrei să renunți la beneficiile Clubului Superbet, poți solicita acest lucru la orice agenție Superbet.

To top
X
Million casino rotiri gratuite fără depunere